Kanalının para kazanması devre dışı bırakılanlar ve merak edenler BURAYA

• Kullanıcı Strider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Kendi düzeninden, yönteminden bahsetmiş önemli olan Muslera nın anlattıkları arasından kendinize uygun olanları alıp tamamen size özgü bir çalışma algoritması belirlemenizdir.

Bu algoritmanız makina gibi işleyecek size sadece çalışmak zaman ayırmak kalıcak pratikleşecek ve rutine bağlayacaksınız. Bu sırada günlük tık ve kazancınız artacak.

Serkan üstat çok feci ardından geliyorum haberin olsun :)

hesabı TL ye geçmemiş olup da bu sıkıntıyı yaşayan var mı?? TL ye geçtikten sonra Muslera06 içimize su serpse de ben bir sıkıntı çıkacagını düşünüyordum!!!

benim hesap TL ama yinede tüm kanallarda para kazanma kapandı

Herkesin canı çok yandı bu yeni youtube politikası yüzünden.
2.adsense açmanın yolu var mı her yerde bunu yazıyorum ama kusura bakmayın.

Herkesin canı çok yandı bu yeni youtube politikası yüzünden.
2.adsense açmanın yolu var mı her yerde bunu yazıyorum ama kusura bakmayın.

Vps varsa kullandığınız ve daha önce adsense girişi yapmadığınız , oradan kanal oluşturun ve bu kanal ile adsenseye başvuru yapın.Youtube üzerinden yapılan başvurular daha kolay şekilde onaylanıyor.

Vps varsa kullandığınız ve daha önce adsense girişi yapmadığınız , oradan kanal oluşturun ve bu kanal ile adsenseye başvuru yapın.Youtube üzerinden yapılan başvurular daha kolay şekilde onaylanıyor.

Vps yok.
Aynı isimle açınca sanırım gmail uyuşması sorunu falan diyor..Acaba babamın adına adsense açıp daha sonra para kazanma eşiğine gelincede kendi adıma başka bankadan hesap açsam onaylatsam olur mu?

Yeni kanal açtım bu arada sıfırdan.

Öncelikle bu konunun kesin çözümünü yazıyorum:

1) Her zaman adsense e bağlamadan para kazanması açık olan 1 adet deneme kanalınız olsun.

2) Misal 500 videoluk kanal sömüreceksiniz, öncelikle deneme kanalınıza karışık şekilde bot ile 20-25 video atıp sömüreceğiniz kanalın 3. Taraf ve Dünya Geneli gibi sorunlu videolara sahip olma oranına bakın.

3) 25 karışık deneme videosu yüklediniz, 5 tane 3. Taraf verdi o risk alınır, 10 tane 3. Taraf mı çıktı başka kanal bakın. Yüklediğiniz deneme videoları kanalın tehlikesi hakkında bilgi verecektir.

4) Her kanalınızı 1 adet maile yönlendirin ve her saat telif 3. Taraf kontrolünü kolaylıkla yapın, 3. Taraf telif vs maili gelince o kanalınıza girin hemen temizleyin o videoları.

Son 1 haftadır herkesin kanalları kapatıldı diyordum ki benimkiler neden hala ayakta meğersem çoğunuz videoları kontrol etmeden kanalınıza zarar verecek şekilde sallıyormuşsunuz.

Ben 1 yıldır bu işin içindeyim yukarıdaki yöntemlerle 1 kere bile para kazanma devre dışı olayı yaşamadım.

Sadece deneme yaptığım adsense e bağlı olmayan deneme kanallarımda devre dışı kalıyordu o kadar.

Bunları uygulamanızı tavsiye ederim.
konuyla tam alakalı değil ama para kazanma özelliği ile ilgili olarak adsense şunu belirtmiş"Birden fazla Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya çapında Content ID engeli aldıysanız AdSense hesabınıza bağlı tüm hesaplarınızda videolarınızdan para kazanma hakkınızı kaybedebilirsiniz. Altı aydan sonra para kazanma hakkını geri kazanmak için tüm hesaplarınız iyi durumda olmalıdır. Engellenen videoları silerseniz hesabın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir"bu yazıda"Engellenen videoları silerseniz hesabın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir" ibaresi kullanılmış burda nedemek istenmiş.engellenen videoları silelimmi silmeyelimmi.düşüncelerini belirtirsen sevinirim teşekkürler

konuyla tam alakalı değil ama para kazanma özelliği ile ilgili olarak adsense şunu belirtmiş"Birden fazla Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya çapında Content ID engeli aldıysanız AdSense hesabınıza bağlı tüm hesaplarınızda videolarınızdan para kazanma hakkınızı kaybedebilirsiniz. Altı aydan sonra para kazanma hakkını geri kazanmak için tüm hesaplarınız iyi durumda olmalıdır. Engellenen videoları silerseniz hesabın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir"bu yazıda"Engellenen videoları silerseniz hesabın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir" ibaresi kullanılmış burda nedemek istenmiş.düşüncelerini belirtirsen sevinirim teşekkürler
Aynı şey benimde başıma geldiği için söylüyorum.
Aynı adsense bağlı bütün youtube hesaplarınının para kazanması 6 ay boyunca kapatılır diyor.:D

Bütün kanallarımın para kazanması bugün yine kapatıldı. :( :(

---------- Mesaj saat 19:13:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:38 civarında gönderildi. ----------

kanallarımı teker teker kontrol ediyordum hepsi temizdi halbuki :( :( Ben pes ediyorum artık gecemi gündüzüme katıp emek verdim onca kanala bir çırpıda hepsi uçtu gitti...

Mailde kapatılmasına sebep olarak gösterilen kanalını komple sil.Videoları silmekle olmuyor.Kanalı kökten silmek gerekiyor.

---------- Mesaj saat 19:13:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:09:38 civarında gönderildi. ----------

kanallarımı teker teker kontrol ediyordum hepsi temizdi halbuki :( :( Ben pes ediyorum artık gecemi gündüzüme katıp emek verdim onca kanala bir çırpıda hepsi uçtu gitti...

Bugün itibari ile aranıza bende katıldım listenin başına yazın benide.

Bende 2 saat önce pes attım ama gene devam ediyorum şimdi yapacağım iş 1 2 hafta videolar yükleyip para kazanmayı aktif etmeden devam edicem daha sonra artık partnere geçerim yada yeni adsense açarız artık ama sabır lazım..

Aynı şey benimde başıma geldiği için söylüyorum.
Aynı adsense bağlı bütün youtube hesaplarınının para kazanması 6 ay boyunca kapatılır diyor.:D

onu anladıkta "Engellenen videoları silerseniz hesabın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir" diyor bu durumda engellenen videoları silmelimiyiz simemelimiyiz o belli değil.

onu anladıkta "Engellenen videoları silerseniz hesabın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir" diyor bu durumda engellenen videoları silmelimiyiz simemelimiyiz o belli değil.
Kardeş ben o kanaldaki bütün videoları sildim.6 ay bekleyecez sanırım.:D Ayrıca hiç bir videodada böyle bi engel yoktu nasıl oldu anlamadım. Resmen botlara yeniliyoruz arkadaş.

toplamda 163 kanalım bugun gümlemiş. resmen patladık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri