Kanalının para kazanması devre dışı bırakılanlar ve merak edenler BURAYA

• Kullanıcı Strider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bu yaşananların

Atılan video Sayısıyla, Girilen etiket ile, Spam yapmak ile alakası yok

Yoğunlaşmamız gereken nokta:

Youtube bir yöntem değiştirdi, artık kanallarınızı daha sıkı kontrol edin diyor, para kazanması devre dışı kalan 1 kanalınız olursa alayını affetmem diyor.

Dikkat edilmesi gereken 3.taraflı video ve dünya geneli engelli videolara dikkat ederek kanallarımızın para kazanmasının devre dışı kalmasını önlemek.

Benim şahsi düşüncem bu toplu para kazanma kapanması olayı şu g+ ile kanalın tekrar para kazanmaya açılmasından sonra olmaya başladı. Ondan önce sadece tek kanal para kazanmaya kapatılıyordu. Bu yöntem ortaya çıktı herkes kanalını tekrar para kazanmaya açtı youtube da buna karşı yeni bir yöntem olarak bütün herkesin para kazanmalarını toplu kapatmaya başladı gibime geliyor.

Bu yaşananların

Youtube bir yöntem değiştirdi, artık kanallarınızı daha sıkı kontrol edin diyor, para kazanması devre dışı kalan 1 kanalınız olursa alayını affetmem diyor.

Dikkat edilmesi gereken 3.taraflı video ve dünya geneli engelli videolara dikkat ederek kanallarımızın para kazanmasının devre dışı kalmasını önlemek.
alex kanallarımın para kazanmasını açtırabilir miyim

muhalefet olmak istemem bende doldurayim ozaman
7 adsense 700kanalim var 7 adsenseye bagli 30 kanal devre disi 6 adsense ve bagli kanallar sapasaglam ne bulursam atarim corcopdemem
1 kanala tek seferde 5kdan assa atarsam uyuyamam hepsi spam canavar gibi para geliyo

Valla kim dua ediyosa size kabul oluyor heralde, başka bişey gelmedi aklıma. :)

7. adsenseye yeniden kanal bagladıgınızda, yenı kanallarında para kazanması kapatılıyor mu bu arada?

[MENTION=377]aysun06[/MENTION] bu işin bir sırrı var mıdır ? Mesajınızı okuyan dumur oluyor da açıklamak isterseniz seve seve dinleriz.Saygılar.

Çok sayıda kanalın gitmediyse ve inanılmaz kazandıran kanalların değilse kapananlar önüne bak derim
kanka kazandırıyorlardı , bütün hepsi gitmiş . bi tane bile numunelik kalmamış ( para kazanması )

youtube nin dibini kazımış google , kanal bırakmamış :D

Bu yaşananların

Spamdan kanalı uçan var mı bu arada hiç okudun mu forumda? Ben bakamadımda..
Eğer normal spamdan kanal uçma olayları devam edıyorsa dedıgın yuksek ıhtımal dogru olabılır. Benım spamdan kapanması gereken kanallarımın -ki yuklerken bılıyorum gıdecegını... Spamdan ucmuyor, para kazanmasını kapatıyor :) Yüzsüzlük yapıp mail atıcam adamalara da terbiyesizlik olur diye atmıyorum :)

Spamdan kanalı uçan var mı bu arada hiç okudun mu forumda? Ben bakamadımda..
Eğer normal spamdan kanal uçma olayları devam edıyorsa dedıgın yuksek ıhtımal dogru olabılır. Benım spamdan kapanması gereken kanallarımın -ki yuklerken bılıyorum gıdecegını... Spamdan ucmuyor, para kazanmasını kapatıyor :) Yüzsüzlük yapıp mail atıcam adamalara da terbiyesizlik olur diye atmıyorum :)

Vallaha en çok Spam a yakalanan biri olarak son zamanlarda spam a yakalanmadım, 25-30 gündür tık yok ama tesadüf olabilir.

Ancak dün 1 kanalımda unusual etkinlik uyarısı ile tel doğrulaması istedi.

Spamdan kapanmalar devam ediyor mu bu önemli konu araştıralım.

Vallaha en çok Spam a yakalanan biri olarak son zamanlarda spam a yakalanmadım, 25-30 gündür tık yok ama tesadüf olabilir.

Ancak dün 1 kanalımda unusual etkinlik uyarısı ile tel doğrulaması istedi.

Spamdan kapanmalar devam ediyor mu bu önemli konu araştıralım.

Haftada minimum 100 kanalım banko kapanırdı, öyle diyeyim :)
Şimdi benım spam adsensem zaten kırmızı kart gordugu ıcın spamdan gıdecek olanda gıtmıyor olabılır. Ama spamdan gıdebılıtesı yuksek kanallar durupta para kazanmaları gıdıyorsa bu sefer ben tezımı yenılerım :)

Bıkac kısının spamdan kanalı kapandıysa direk senın dedıklerıne dıkkat ederek bı adsense heba etme yolunda deneme yaparım. Çıkar yolu bulmamız lazım, en kotu ıhtımal eski usül video editleme imleme girerim.

Eskiden istanbul'a göç edenlerin çamlıca tepesine çıkıp bağırdığı gibi gidicem toto kadar ofislerinin önüne bağırıcam google'a "siz mi büyüksünüz biz mi, seni yeneceeem oogliim" dicem gelicem birazdan.

1- Evet
2- Hayır
3- Hayır
4- Spamdır herhalde
5- Etiketleri elimden geldiğince kanalla ilgili atmaya çalışıyorum.

Şöylede birşey yazayım.
Dün gece 20'Ekim Bir kanalımın para kazanması devre dışı kaldı, diğer kanallarıma birşey olmadı.
Zaten telifli vs kanalları silmiştim, aktif 15 felan kanal var şu anda bende.
Onlarında getirisi yok, en iyi kanalları sildim, tekrar açıyorum yavaş yavaş.
:D

Son spamdan kapanan kanalım.
11.10.13

Resmi
http://s1310.hizliresim.com/1g/c/tgf43.jpg

Forumdaki Linki.

http://www.ytpara.com/125663-post69.html

--

Yazdıklarımın hepsi gerçektir, Zira hepsinin notunu tutuyorum.
Ayrıca bu ay 3 kanal Topluluk 1 kanalda Teliften kapatıldı.
Toplam 5 kanal zaiyatım var, sildiklerim bunlara dahil değil.
Onları zaten açıcam tekrar.
:cool:

benim para kazanmanın kapatılması ile birlikte 5-6 kanal spamdan kapatıldı.2 adense kapandıktan sonra 3.adsensede bulunan 40 kanala dokunmadım bir tane bile video yüklemedim.Şu an bu adsensedeki kanallar duruyor.

4.Bir adsenseye ise para kazanmaya kapatılan 3-4 tane kanal taşıdım.Doğal olarak 3.taraf,dünya geneli engelleme vb olmadığı için bu adsensedeki kanallarda da sorun yok.

Tahminime göre arefe günü tüm kanalları tek kanal gibi kabul eden bir sistem devreye soktular.3.Adsensemde bu yüzden kapanmadı.Çünkü arafe gününden beri video yüklemedim o adsensedeki kanallara

Haftada minimum 100 kanalım banko kapanırdı, öyle diyeyim :)
Şimdi benım spam adsensem zaten kırmızı kart gordugu ıcın spamdan gıdecek olanda gıtmıyor olabılır. Ama spamdan gıdebılıtesı yuksek kanallar durupta para kazanmaları gıdıyorsa bu sefer ben tezımı yenılerım :)

Bıkac kısının spamdan kanalı kapandıysa direk senın dedıklerıne dıkkat ederek bı adsense heba etme yolunda deneme yaparım. Çıkar yolu bulmamız lazım, en kotu ıhtımal eski usül video editleme imleme girerim.

Eskiden istanbul'a göç edenlerin çamlıca tepesine çıkıp bağırdığı gibi gidicem toto kadar ofislerinin önüne bağırıcam google'a "siz mi büyüksünüz biz mi, seni yeneceeem oogliim" dicem gelicem birazdan.

Güldüm :D

O zaman sorumuzu soralım,

Arkadaşlar aranızda normal Spam dan kanalı kapanan var mı son 10 gün içinde?

Günler öncesinde söyledim onu 1 adsense feda edilip kesin sonuca ulaşılabilir.

5 kanal bağla adsense e, 1 tanesine dünya geneli engelli videoları salla para kazanmasını devre dışı bırak bakalım diğer 4 ü kesin gidiyor mu

Bir de normal 3 ihtar alıp kapanan kanallar olunca da gidor mu diğer kanallar?

Denenebilir bunlar

Güldüm :D

O zaman sorumuzu soralım,

Arkadaşlar aranızda normal Spam dan kanalı kapanan var mı son 10 gün içinde?

Günler öncesinde söyledim onu 1 adsense feda edilip kesin sonuca ulaşılabilir.

5 kanal bağla adsense e, 1 tanesine dünya geneli engelli videoları salla para kazanmasını devre dışı bırak bakalım diğer 4 ü kesin gidiyor mu

Bir de normal 3 ihtar alıp kapanan kanallar olunca da gidor mu diğer kanallar?

Denenebilir bunlar

Valla inşallah 3.taraftan dolayıdır. Bunu atlatmak hepsinden daha kolay. 2 gün içinde belli olur neyin ne oldugu bakalım.

Benim adsense kanalımda video yoktu.bugün para kazanması devre dışı kaldı.Adsenseyeye bir zararı olur mu? ödeme alabilir miyim?

3 gün önce iki kanal kopyaladım ertesi gün ikiside spamdan kapandı. 10 günlük hesaplardı. sonra elimdeki 3 aylık hesaplarla aynı kanalları kopyalayıp kanallar oluşturdum ve kanallar kapanmadı. spam dediğimz şey tamamen gmailin açılış tarzı ve tarihi ile ilgili. tabi bana göre...

1. hayır
2. evet
3. evet
4. genellikle haber ve futbol maçlarının özetlerini yüklüyordum. çok sayıda 3. taraf ve dünya genelinde engellendi uyarısı aldım.
5. etiketleri ayrı ayrı ve açıklama kısmınada giriyordum. bazen alakasız etiket ekliyordum.

google plus olayı ve para kazanma devre dışı kalan kanal nedeniyle tüm kanalların para kazanma özelliğinin devre dışı kalması.
bunun dışında bir gözlemi olan var mı arkadaşlar?
Yani google plus olayı veya herhangi bir kanalın öncelikle para kazanmasının devre dışında kalması dışında sırf çok video atılıyor kanal açılıyor spam yapılıyor diye tüm kanalların devre dışı kalması söz konusu değil bence.
NOT: adsense ve kanal sayımı takip etmiyorum ama sadece gerizekalı bir kanalda google plus olayını yaptım ve gitti kanalların para kazanması. Diğer adsense lerimde eşeleşlen dünya geneli olayı vs var bir sürü kanal bağlı olan bir sürü (2K üstü) video olan kanallarım var hepsi duruyor. ama google plus olayı anında görüntüyü verdi. önce bir kanal ve sonra tümü uçtu.

Çok adsense ve kanal sahibi olan bir kişi (ve son 10 yılda neredeyse 30 üstünde adsense hesabı patlatmış bir kişi) olarak kişisel düşüncem ilk mesajdaki genel gözlemin, yani google un spamcıları bezdirmeye çalıştığının doğru olduğu; ama bunun için google un mükemmel bir metod bulabileceğinin yanlış olduğu yönünde.
Konuyla ilgili bir çok kişi gibi ben de bir çok şekilde algoritmaya ayak uydurmaya çalışıyorum ve bir çok konuda bir çok çözüm sahibiyim, ne bu konuda e-kitap yazarım ne de herhangi bir şekilde ortaya bilgileri dökerim. Çünkü, forumda bulunup ilan edilen ve kamuya malolan her türlü genel çözümün bir süre sonra işlemez hale geleceğini bildiğim için bu tür konularda her çözümü paylaşmıyorum. Bana kızmayın, bir çok kişi böyle yapıyor ama her çözüm sahibi kişi benim kadar dürüst değil. (konuyla ilgili lütfen özel mesaj atmayınız. :) )

Soruları da cevaplayayım:

1- Spamcımıydınız? Yani çok sayıda kanal ve çok sayıda video ile sureklı olarak kanal acıp vıdeo atıp arkasına bakmayanlardanmıydınız?

evet

2- Adsensenize baglı butun kanallarınızın para kazanılması kapatıldı mı?
evet (google+ işlemi yaptığım bir kanalın olduğu tek bir adsense kapandı)

3- İlk kapatılan kanalınızda telif, uyarı vb. varmıydı?
google+

4- "sizce" bu durumla karşılaşıyor olmamızın sebebi nedir? Sizler ne gibi yukleme yapardınız, ne gibi bir durumla karşılaştınız kısaca anlatır mısınız?

google+ ana neden bence. bunun dışında google+ olayının sonrasında spam ile ilgili her türlü filtrenin çalıştırılıp adsense deki kanalların toptan kapatılacağını ben aylar öncesinden beri ara sıra söyledim.

5- Videolarınıza etiketleri ayrı ayrı mı gırıyordunuz yoksa butun kanaldakı vıdeolara aynı etıketlerı mı gırıyordunuz?
Etıketlerınız arasında vıdeolarınızla alakasız seyler yer alıyormuydu? Etiketleri açıklama kısmına giriyormuydunuz? (önemli)

etiket var yok ayrı farketmiyor bence çok fazla. video olmayan kanallar gidiyor neredeyse...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri