Kanalınız hiç Kapanmayacak... Satılık Fikir (ACIKLAMA)

Dusunceniz ?

• Uye Banlanmali.

Oy: 0 0,0%
  • Gerek Yok.

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar ozet gecmeden konusma gecmisini ekledim.Okuyun ve ankete oyunuzu kullanin,Yetki sizlerde..

wO3nBN3.jpg

3jOcNcZ.jpg

Z5UUCo9.jpg

nrtfPsA.jpg

xFQgWNm.jpg

lw7kXp4.jpg

lcfdywk.jpg

UyxgHos.jpg

1wTfcRd.jpg

DLkPIm0.jpg

kY3H1Xp.jpg

iu28evk.jpg

X7xca6J.jpg

tTlQAs1.jpg

N55Rf97.jpg

EMNgFEk.jpg

ZZNunFe.jpg

owfhAjX.jpg

Uzzio5m.jpg

KARAR Sizlerin.Soz hakki sizde Forumda Dostlar.

var öle bi dünya arkadaşlar kafam düzelsin ben ücretsiz anlatıcam :)
partnerlikle falan alakası yok ta kanal kapanmıyo degil olay 1 gmaile birden fazla youtube kanalı baglayabiliyorsunuz ben onu anlatacak sandıydım :S

ilk başlarını okudum bi şey anlamadım valla.Gerisini okumaya gerek duymadım :)

evet haklıymışım sen geliceksin burda fiyat vericeksin 1.000lira ee adam güvenicek para gümm.Madem böyle konu açtın arkasında dur ayıptır be birde utanmadan gelmiş sonra söylerim diyor yazıklar olsun sana senin gibi insanlara sahtekarlığa gerek yok.Arkadaşlar kusura bakmayın sert yazdım ama böyle bu gibi insanlara prim vermemek lazım Serkan abide bu mesajları bize gösterdiği için teşekkür ederiz.

ÇOK SAÇMA DEĞİLMİ ABİ

Önce satışını yapıcam diyor. Sonra almak için tamam 2 katını vericem 2000 lirayı vericem anlat diyen insana anlatmıyor. Ki bu insanda Serkan Abi yani güven=Serkan Abi

Belkide bu r10daki 200 liralık ebook un içine "güldüğünüz videoları yükleyin" yazan herif gibi çıkıcak:)

Dalga geçer gibi ya

baştan okumaya başladım iyi gidiyordu sonra bir baktım okuyorum okuyorum bitmiyor sonra en alta indim :D Sonuç bizim filmin fragmanı çekilmiş :D

Skype-montaj :D :D Teknoloji gün geçtikte gelişiyor...
Şaka maka bir yana aklım şunu almadı.Bu adam satış için girdi oraya.Üstelik verdiği fiyatın 2 katını alacak olmasına rağmen yan çizdi.Balık baştan kokar.Bunun böyle olacağı belliydi.

İnternette bu gibi ticarette güvenilen bir kişiye admin veya mod neyse referans amaçlı hizmet verilir veya teknik anlatılır uygun görülürse satışına izin verilir.Referans iş vermiyorsa o zaman sıkıntılı olur.

Gece gece gözlerimin feri söndü.. :) Konuya dokunmamak icin arkadas elinden geleni yapmis :)..Bencede banlanmasina gerek yok..Bizim arkadaslar bu azimle bu taktigi Kemal arkadastan yakinda bedavaya alirlar zaten :)

abi şu konuya harcanılan yarım saatte 10 video yükleseydik 10.000 kisinin önüne geçmiş olurduk :) hayırlısı allahtan ne diyelim..

arkadaşlar gözünüzü seviyim bu adama inansak birşey olsa 1.000 lira versek güme gitse yazık değil mi bu adam banlanmıyacak da kim banlanacak bu adamın %100 banlanması lazım bu benim fikrim hazmedemiyorum sinirleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri