Kanalınız hiç Kapanmayacak... Satılık Fikir (ACIKLAMA)

Dusunceniz ?

• Uye Banlanmali.

Oy: 0 0,0%
  • Gerek Yok.

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi site vardı 5 dolara fikir alıyorduk .ne kadar zam gelmiş 1000 lira püff.ama bizim millette bide şu var 2000 de versen alamıyon bazen .Dinine yandığımın dünyası

arkadaşlar gözünüzü seviyim bu adama inansak birşey olsa 1.000 lira versek güme gitse yazık değil mi bu adam banlanmıyacak da kim banlanacak bu adamın %100 banlanması lazım bu benim fikrim hazmedemiyorum sinirleniyorum

daha konuyu okumadan yorum yaptığınız gördüm ayıptır lan.. adam diyorki oraya yazdığımın arkasındayım parayı almadan sölemem diyor...

Aynen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

---------- Mesaj saat 00:25:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:24:32 civarında gönderildi. ----------

Ninem hep şunu der;

Yalan Dünya'nın Telaşı :D :D

Bende Mal gibi okuyorum yaa :) Allahm yarebbm , bişeyde anladıysam arab oliym :)

İpte Sallandıralım bu Herifi :D

daha konuyu okumadan yorum yaptığınız gördüm ayıptır lan.. adam diyorki oraya yazdığımın arkasındayım parayı almadan sölemem diyor...

Benimle terbiyesizce lan diyerek konuşma sakın sen inanırsın o sözlere sen inanmaya devam et böyle birşey olamaz.O adam arkasında dursaydı sözlerinin adam ayak yapıyor gelmiş birde onu savunuyorsun.
Terbiyesizlik yapma lan diyemessin bana sinirlendim şimdi ya:mad::mad::mad:
ben burda arkadaşlarının para gitmemesi için savunurum sözlerimin arkasındayım

Benimle terbiyesizce lan diyerek konuşma sakın sen inanırsın o sözlere sen inanmaya devam et böyle birşey olamaz.O adam arkasında dursaydı sözlerinin adam ayak yapıyor gelmiş birde onu savunuyorsun.
Terbiyesizlik yapma lan diyemessin bana sinirlendim şimdi ya:mad::mad::mad:
ben burda arkadaşlarının para gitmemesi için savunurum sözlerimin arkasındayım

Crayzkanka61 sana ++++ destek kardeşim helal bu arada forumda lan gibi kelimeler kullanmayın burası dingonun ahırı degil kardeşim.... Adama dedik önceden inanmadıgımızı zaten crayzkanka61 da dedi. Herkesin eleştirisi kendine özeldir

Crayzkanka61 sana ++++ destek kardeşim helal bu arada forumda lan gibi kelimeler kullanmayın burası dingonun ahırı degil kardeşim.... Adama dedik önceden inanmadıgımızı zaten crayzkanka61 da dedi. Herkesin eleştirisi kendine özeldir

hocam sağolasın desteğin için ben ortada haksızlık varsa itiraz ettim bana o kişi
lan dediği için söz hakkı doğdu yoksa ben polemiğe girmem zaten konuyuda uzatmıycam o kişiyle

Bune ya :D serkan abi diyo konuyu anlat adam bişeyler anlatıyo anlatıyo konuyla alakası yok walla gül dül öldüm :D abi yaş 30 demiş ama inanma 18 alt :D cümlede kurmuyo adam bi kelime enter bi kelime enter :D

MİLLETİN KAFASINI BULANDIRMASINDAN ÇEKİNİYORUM AÇIKCASI...biri çıakr 1000 tl para verir sonr aparası uçar yazı olur....forumda bir çok arkadaş günde 3-5 $ kaznamanın mutluluğunu yaşarken 1000 tl üzücü olur....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri