Kanalınız hiç Kapanmayacak... Satılık Fikir

R
  • Kullanıcı rainbow112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Serkan abi referans olarak işlem yap hiç uzatma
Kendisinden haber bekliyorum.Konuya yazsin mail adresime iletisim bilgilerini yolladigini.Kendisi ile goruselim.Yoksa cok uzulerek hem konuyu kitleyecegim,hemde uyeligini yasakliyacagim.Cunki kimse boyle birseyi satmaz,boyle birsey imkansiz,ve bu dolandiriciliga girer.Bir suru bu isten para kazanan daha iyi kazanmak icin herseyini ortaya dokecek arkaaslar var.Ellerindeki 3 kurus parayida boyle olacak yada olmayacak belli olmayan islere yada kisilere verdirmem verdirmeyiz forum olarak.

Kendisinden haber bekliyorum.Konuya yazsin mail adresime iletisim bilgilerini yolladigini.Kendisi ile goruselim.Yoksa cok uzulerek hem konuyu kitleyecegim,hemde uyeligini yasakliyacagim.Cunki kimse boyle birseyi satmaz,boyle birsey imkansiz,ve bu dolandiriciliga girer.Bir suru bu isten para kazanan daha iyi kazanmak icin herseyini ortaya dokecek arkaaslar var.Ellerindeki 3 kurus parayida boyle olacak yada olmayacak belli olmayan islere yada kisilere verdirmem verdirmeyiz forum olarak.

mail adresine yolladım skypımı 20 dakıka önce

Serkan abi çok iyi bir insansın delikanlı bir insansın sözlerinden dolayı helal olsun diyorum herkes emek veriyor dediğin gibi çok sağol:)

Serkan abi hepimiz refereni bekliyoruz inşallah iyi haberlerle gelirsin gerçekten böyle birşey varsa... Anlam veremedim... Böyle birşeye 1.000 tl çerez gibi gelir. En az 5k tl istemesi gerek tabi varsa

Kurtun aklına kuzu sokma denir buna kardeş :D 5k felan bulaştırma şimdi :P

Serkan abi hepimiz refereni bekliyoruz inşallah iyi haberlerle gelirsin gerçekten böyle birşey varsa... Anlam veremedim... Böyle birşeye 1.000 tl çerez gibi gelir. En az 5k tl istemesi gerek tabi varsa

sürümden kazanacak :)

Beyler herkesin fikri kendine özeldir eger bu arkadaşın dedigi dogruysa hayırlı olsun... Ama ben hiçbişekilde inanmıyorum kimse üstüne alınmasın çünkü yav hadi gangnam style yükle para kazanmayı aç bakalım telif saniyesinde gelmeyecekmi denedim sny olmadan geldi :)

Fikir var dediler geldik paralı çıktı :)

Arkadaş ortaya bir iddaa attı bakalım görelim sonuçları ne olacak Serkan hocamın haberlerini bekliyoruz .

Böyle bişey imkansız gibi ama arkadaşlar sizde biliyosunuz ki youtubeda dizi yükleyenler sinema filmi yükleyenler var denk gelmiştir mutlaka bunlar nasıl telif almıyor diye sormuşsunuzdur kendinize ..

arkadaş tek kategoride video yükleneceğinden bahsetmiş işin aslı zaten orda bitiyorda..bana çok gereksiz geldi.yinede kestirip atmayalım.serkan abi derse tamam diye bizde güveniriz.

Vallaha gerçek olabilir, çünkü 1 başlık hatırlıyorum, bir arkadaş youtube'da dizi yayınlayan normal sıradan bir kanal görmüş ve reklamlar da aktifmiş, mesaj atmış o adama nasıl telif almıyorsun diye. O da meslek sırrı diye yanıt vermiş :) bir taktik var mı acaba kesin.

Vallaha gerçek olabilir, çünkü 1 başlık hatırlıyorum, bir arkadaş youtube'da dizi yayınlayan normal sıradan bir kanal görmüş ve reklamlar da aktifmiş, mesaj atmış o adama nasıl telif almıyorsun diye. O da meslek sırrı diye yanıt vermiş :) bir taktik var mı acaba kesin.

neye inanalım ne yapalım sasırdık vallahi allah bizede yardım etsin :D

Hadi diyelim bu olay gercek verdiniz parayı aldınız youtube önlem olrak o acıgı kapattı sonra :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri