R
rainbow112
Guest
Arkadaşlar Bu fikir sayesinde kanalınız hiç kapanmayacak ...Youtube açık olduğu sürece ...kanalınızda açık olcak
1000 TL karşılığında fikrimi söylüyorum...
1000 TL karşılığında fikrimi söylüyorum...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok çok az
bi 10bin iste bence
Hocam ne satıyorsun böyle sen yagerci burası konu dısı değil ki komik diyek :/
Özel yazılım Fikir![]()
ironimi yapıyosun ... kardeşmi
Neden kardeşim kanalın hiç banlanmaması ... neyui komik anlamadım ..
Komik demedim komik gibi dedim sadece hocam.Çünkü atıyorum ben full film eklicem ama beni banlamıcak ah diyeceksen illegal paylasırsan tabi banlar ama ben legal paylasırsam zaten banlamıyor ki![]()
Referans Versen Öyle Sunsan Şatıs Yapsan..
dizi kanalları için de geçerlimi.malum başımızda plato medya belası var
heheh adamsın kardeşim allah daha çok kazandırsın...Kanal sigortası gibi bişey galiba![]()
Ama şimdi veririz bin tl o kanal bana bin tl kazandırsa elde var 0
para da mıı kazanmıyaaaağğ![]()
![]()
güzel bak arkadaşta bir fikir verdi ... açtığım konu bi işe yaradı ... ücretsiz olarak ...videolarını gizli yaparsan kanal banlanmaz en azından banlanması çok düşük bi ihtimal
örnek Kurtlar Vadisi Pusu 194. Bölüm 720p HD - YouTube
kanala bakın videoları gizlidir
Para kazanmaninda kanalda kapatilmiyacaginin garantisini ver 2.000 tl vereyim hemen.
Zaten ne yuklersen yukle +18 disinda para kazanma kapali ise kanalin kapanmasi 100/1 hatta imkansiz.
Hayır kardeşim bununla ilgili değil...
heheh adamsın kardeşim allah daha çok kazandırsın...
güzel bak arkadaşta bir fikir verdi ... açtığım konu bi işe yaradı ... ücretsiz olarak ...
---------- Mesaj saat 22:36:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:34:41 civarında gönderildi. ----------
Para kazanma Tabiki olacak ...yoksa neden satayım ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.