Beyler niye partner çalışmıyorsunuz ki? 2014 şubat ayından beri adsense kullanmayı bıraktım en doğru kararı o zaman almışım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Simdi yeni kanal yaptim adsenseye baglamadim onundami para kazanmasi gidecek deneyen var mi
hocam şimdi gmail ile silip sonra tekrardan aktif edip de mi partnere ekliyorsunuz bilgilendirebilir misiniz acaba beni? Bu yöntem ile farklı adsenseye ekleme yapabilir miyiz?
Evet hocam gmail silerek partnere geçiriyorum, farklı adsenseye geçirmeyi denemeyin hocam muhtemelen o adsensede de kapanacaktır kazanma tekrardan
Denedim ben dun kapandi bugun para kazanmasi kanallarin yeni kanallarda da durum ayni sorun yt de.en merak ettiğim soru..
hocam konuyu takip ediyorum sürekli ama, eğer bu konuyla ilgili bir cevap alırsanız veya bağladığınız (bağlarsanız tabi kanalı) kanalda kapanma gibi bir durum olursa rica etsem haberdar eder misiniz beni de..
işlerden dolayı kanal açıp adsenseye bile bağlayamıyorum.. ama en merak ettiğim soru da bu..
Simdi yeni kanal yaptim adsenseye baglamadim onundami para kazanmasi gidecek deneyen var mi
en merak ettiğim soru..
hocam konuyu takip ediyorum sürekli ama, eğer bu konuyla ilgili bir cevap alırsanız veya bağladığınız (bağlarsanız tabi kanalı) kanalda kapanma gibi bir durum olursa rica etsem haberdar eder misiniz beni de..
işlerden dolayı kanal açıp adsenseye bile bağlayamıyorum.. ama en merak ettiğim soru da bu..
en merak ettiğim soru..
üst postta yazdım sanırım kaçırdınız . denedim ben . o da gidiyor.
ne kadar zaman geçmesi gerekiyor gmail sildikten sonra hocam? Sildim tekrar aktif ettim ama para kazanma halen gitmiş durumdaydı.
Denedim ben dun kapandi bugun para kazanmasi kanallarin yeni kanallarda da durum ayni sorun yt de.
üst postta yazdım sanırım kaçırdınız . denedim ben . o da gidiyor.
sağolun hocam. evet o mesaj gözden kaçmış..
hocam peki, kanalları bağlarken adsensede kapanmamış kanalınız varmıydı?
yoksa adsensede hiç hesap yokken mi yeni kanalları bağladınız
Geçersiz Tıklama Etkinliği
Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google’ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır.
Ciddi ihlaller para kazanma özelliğinin, 30 günlük askıya alma süresi olmaksızın anında kalıcı olarakdevre dışı bırakılmasına neden olabilir. Devre dışı bırakılan hesabınızı temyiz etmeye karar verirseniz lütfen trafiğinizin anlaşılmasına yardımcı olmak için mümkün olduğunca fazla bilgi paylaşın. Kanalınız çok kanallı bir ağ tarafından yönetiliyorsa temyiz etmeye uygun olup olmadığınızı öğrenmek için lütfen onlara ulaşın. Lütfen temyiz talebinizin onaylanması durumunda para kazanma özelliğinin YouTube hesaplarınızda birkaç gün içinde eski haline getirileceğini ve videolardaki para kazanma seçenekleriniVideo Yöneticisi üzerinden toplu olarak etkinleştirebileceğinizi unutmayın.
Kapanmamış kanallarım vardı . Sırasıyla kapatıyorlar hergün . Ekleyin bugün , yarın kapatmazlarsa ertesi gün kesin kapatıyorlar . Benim görüşüm şuan için bu bi kere para kapanma yaşanan adsenselerin hepsinin öldüğü yönünde çünkü daha yeni açılmış 10 izlenimli kanalları bile kapatıyorlar . En azından içerde kalan son ödemelerimizi verseler yine hayır duamı alırlarsağolun hocam. evet o mesaj gözden kaçmış..
hocam peki, kanalları bağlarken adsensede kapanmamış kanalınız varmıydı?
yoksa adsensede hiç hesap yokken mi yeni kanalları bağladınız
sildim ve geri kurtarma yaptım ama bende işe yaramadı hocam
kanallar ve adsense eskiydi ve yakın zamanda da hiç kanal ekleme vs yapmamıştım..
yani neden böyle oldu bir anda, anlam veremedim.. :S
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.