Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
Beyler niye partner çalışmıyorsunuz ki? 2014 şubat ayından beri adsense kullanmayı bıraktım en doğru kararı o zaman almışım.

alt kanalda ana kanalı google+ ya hesabım kısmında telefon ekle sonra kaydet, daha sonra google+ hesabına gir hesab silme kısmında hesabı sil

Alt kanala hiçbirşekilde dokunma

Benim bu para kazanma kapanmalarını yaşadığım adsenseme daha sonra bağladığım kanalların kazanmalarıda gitmiş . Sanırım bu para kazanması giden adsenseleri kaybettik . Hasar büyümese bari

Simdi yeni kanal yaptim adsenseye baglamadim onundami para kazanmasi gidecek deneyen var mi

en merak ettiğim soru..
hocam konuyu takip ediyorum sürekli ama, eğer bu konuyla ilgili bir cevap alırsanız veya bağladığınız (bağlarsanız tabi kanalı) kanalda kapanma gibi bir durum olursa rica etsem haberdar eder misiniz beni de..

işlerden dolayı kanal açıp adsenseye bile bağlayamıyorum.. ama en merak ettiğim soru da bu..

hocam şimdi gmail ile silip sonra tekrardan aktif edip de mi partnere ekliyorsunuz bilgilendirebilir misiniz acaba beni? Bu yöntem ile farklı adsenseye ekleme yapabilir miyiz?

Evet hocam gmail silerek partnere geçiriyorum, farklı adsenseye geçirmeyi denemeyin hocam muhtemelen o adsensede de kapanacaktır kazanma tekrardan

Evet hocam gmail silerek partnere geçiriyorum, farklı adsenseye geçirmeyi denemeyin hocam muhtemelen o adsensede de kapanacaktır kazanma tekrardan

ne kadar zaman geçmesi gerekiyor gmail sildikten sonra hocam? Sildim tekrar aktif ettim ama para kazanma halen gitmiş durumdaydı.

en merak ettiğim soru..
hocam konuyu takip ediyorum sürekli ama, eğer bu konuyla ilgili bir cevap alırsanız veya bağladığınız (bağlarsanız tabi kanalı) kanalda kapanma gibi bir durum olursa rica etsem haberdar eder misiniz beni de..

işlerden dolayı kanal açıp adsenseye bile bağlayamıyorum.. ama en merak ettiğim soru da bu..
Denedim ben dun kapandi bugun para kazanmasi kanallarin yeni kanallarda da durum ayni sorun yt de.

Simdi yeni kanal yaptim adsenseye baglamadim onundami para kazanmasi gidecek deneyen var mi

en merak ettiğim soru..

üst postta yazdım sanırım kaçırdınız . denedim ben . o da gidiyor.

en merak ettiğim soru..

aynen su sorumuz biri cevap verse bende ayni durumdayım is güçten deneyemedim varsa deneyen

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

üst postta yazdım sanırım kaçırdınız . denedim ben . o da gidiyor.

Yok siz adsenseye baglamissiniz gitmis benim dedigim temiz adsenseye baglanan gidiyor mu veya hic adsenseye baglanmayan dami gidiyor

Kim ne derse desin. Haziranda geçersiz etkinlikten incelemeye takıldıgımız için 1ay para kazanma özelliğimiz devre dışı bırakıldı. Önümüzdeki ay düzelecek bence adsenseler.

Kaynak : https://support.google.com/youtube/answer/1727191?hl=tr

Geçersiz Tıklama Etkinliği

Geçersiz tıklama etkinliği gibi Google’ın AdSense program politikalarını ihlal eden iş ortaklarının para kazanma özelliği 30 gün boyunca geçici olarak askıya alınır.

Ciddi ihlaller para kazanma özelliğinin, 30 günlük askıya alma süresi olmaksızın anında kalıcı olarakdevre dışı bırakılmasına neden olabilir. Devre dışı bırakılan hesabınızı temyiz etmeye karar verirseniz lütfen trafiğinizin anlaşılmasına yardımcı olmak için mümkün olduğunca fazla bilgi paylaşın. Kanalınız çok kanallı bir ağ tarafından yönetiliyorsa temyiz etmeye uygun olup olmadığınızı öğrenmek için lütfen onlara ulaşın. Lütfen temyiz talebinizin onaylanması durumunda para kazanma özelliğinin YouTube hesaplarınızda birkaç gün içinde eski haline getirileceğini ve videolardaki para kazanma seçenekleriniVideo Yöneticisi üzerinden toplu olarak etkinleştirebileceğinizi unutmayın.

sağolun hocam. evet o mesaj gözden kaçmış..
hocam peki, kanalları bağlarken adsensede kapanmamış kanalınız varmıydı?

yoksa adsensede hiç hesap yokken mi yeni kanalları bağladınız
Kapanmamış kanallarım vardı . Sırasıyla kapatıyorlar hergün . Ekleyin bugün , yarın kapatmazlarsa ertesi gün kesin kapatıyorlar . Benim görüşüm şuan için bu bi kere para kapanma yaşanan adsenselerin hepsinin öldüğü yönünde çünkü daha yeni açılmış 10 izlenimli kanalları bile kapatıyorlar . En azından içerde kalan son ödemelerimizi verseler yine hayır duamı alırlar :D

Arkadaşlar para kazanması kapanan kanalları silip tekrar açtıktan sonra açılıyor ama 1 gün sonra tekrar para kazanmaları kapanıyor maalesef.

su gibi ses eşleşeni yağıyor hayırlısı bakalım .. bir çok kanalım gitti.

sildim ve geri kurtarma yaptım ama bende işe yaramadı hocam

kanallar ve adsense eskiydi ve yakın zamanda da hiç kanal ekleme vs yapmamıştım..
yani neden böyle oldu bir anda, anlam veremedim.. :S

Ben fazla adsense var şuanda 2 adsenseme baktım para kazanması gitmiş diğerlerini daha bakmadım demenize göre eski usül işe yaramıyor.Diğer mesele para kazanması kapanan adsense nedeni belli dğeil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri