Asıl sorun bu kapanan kanallar adsenseleri etkilemiyor mu arkadaşlar yani simdi ben yeni kanal bağlasam adsenseye kapanır mı kapanmaz mı?
para kazanması gıdık kanalı adsensede tutma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Asıl sorun bu kapanan kanallar adsenseleri etkilemiyor mu arkadaşlar yani simdi ben yeni kanal bağlasam adsenseye kapanır mı kapanmaz mı?
5 ayrı adsense de 283 kanalım an itibari ile para kazanma gitti. Ne neden diye çok kafa patlatmaya gerek yok bilemezsin işin içinden çıkamazsın. Şuan yaşananlar etiket açıklama vss . işi değil bi hareket çektiler bu belli kanalları en iyisi silmek olacak. Daha önce para kazan açtığım adsenseler tekrardan para kazanma gidiyor boşuna zaman kaybı herkese geçmiş olsun. Durmak yok yola devam.
şu an 3 adsense de sapıtmış durumda,to'lar %100-300 arası bgbg'ler ise 60 ile 120TL. arası...neler oluyor böyle,bir ara baktım sayım durmuş 5-10 dakika sonra güncellediğimde bu tabloyu gördüm ve korktum,inşallah düzelir yoksa bütün emekler güm...
var mı şu an bu değerlerde adsensesi olan arkadaşlar?
[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] hocam bu hiç günün ilk saatlerinde olan duruma benzemiyor yalnız...
adsense bende de 0
donmuş durumda
Giden kanallar gitti de önemli olan adsenselerin yeni eklenen kanallara sorun cıkarmaması [MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] siliyorum tüm kanalları ama adsenseler mimlendiyse yeni eklenen kanalların da para kazanması gidebilir gibime geliyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.