Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
adsenseler sıfırlanmış nerdeyse akşamdan sonra 3-5kanal kalmıştı onlarda gitmiş

işin garibi, bi adsensede kanallar sıfırlandı, diğerinde maşallah hiç böyle bir sorun yok..
ve hatta o sorun olmayan adsense spama düşmüş bir adsense..
ona bağladığım yeni kanallar en fazla 2 saat sonra spamdan kapanıyor..
ama eski kanallar şuanda çok şükür duruyor..

Arkadaşlar yabancı kaynaklar bu konuda ne diyor bilgisi olan var mı? belki yurt dışı kaynaklı forumlarda bir şeyler açıklanmıştır.

bir çok arkadaşımızın dediği gibi para kapanmalar yaşandığı halde kesintilerin normal yapılması , hiç bir uyarı maili gelmemesi ve iyi kötü kaç yüz tane kanal varsa hepsinin aynı pozisyona düşmesi genel bir sorunu da işaret etmiyor değil gibi.

umarım hepimizin bu berbat sorunu bir an önce çözülür. Ben kanalları silip tekrar geri kurtararak para kazanmaları açıyorum ancak ne kadar sağlıklı kalır ya da ne kadar yaşar bilemiyorum.

iyi forumlar.

vay arkadaş adsense ödemeleri gecikir onun stresini yaşarız şimdi de başımıza kanalların para kazanması kapanması açıldı. Para kazanmayı tekrar açan arkadaşlardan tekrar para kazanması kapanan oldumu ?

vay arkadaş adsense ödemeleri gecikir onun stresini yaşarız şimdi de başımıza kanalların para kazanması kapanması açıldı. Para kazanmayı tekrar açan arkadaşlardan tekrar para kazanması kapanan oldumu ?

Benim 2 kanalımda oldu. Bi kaç gün sonra tekrar kapandı.

Beyler adsense hesabı geçen ay malum ödeme sıkıntısına takılmışmıydı? Problemsiz işleme giren adsense'lere bağlı kanallarında da kapanma yaşayan oldu mu?

Bu sefer farklı bi adsense bağladım. Umarım öyle çözülür. Yoksa cidden baya sıkıntı bu durum

1 haftalık yani yeni bağladığım kanallarda herhangi bir sorun gözükmüyor. Ama eski kanalların %90 nda para kazanma gitmiş görünüyor.

arkadaşlar az önce dikkat ettim de,

izlenimleri vs. takip etmek için hoşuma giden kanalları kanal takibe eklemiştim..
eklerkende adsense - partner olarakta gruplandırmıştım..

şimdi bi baktım, adsensede olanların hepsinde para kazanma gitmiş. yani tüm videolarda dolar işareti sönmüş. hatta bazıları kanallarını silmiş.. kanallar pasif gözüküyor

galiba bu dünya genelinde yaşanan bir olumsuzluk..

beni ban korkusu sarmaya başladı nedense.. bu kadar çok kişi hepsi birden banlanmaz diye düşünüyorum ama, belli de olmaz bu google'nin işi..

bu sefer farklı ve genel bir temizlik var gibi :( ..

arkadaşlar az önce dikkat ettim de,

izlenimleri vs. takip etmek için hoşuma giden kanalları kanal takibe eklemiştim..
eklerkende adsense - partner olarakta gruplandırmıştım..

şimdi bi baktım, adsensede olanların hepsinde para kazanma gitmiş. yani tüm videolarda dolar işareti sönmüş. hatta bazıları kanallarını silmiş.. kanallar pasif gözüküyor

galiba bu dünya genelinde yaşanan bir olumsuzluk..

beni ban korkusu sarmaya başladı nedense.. bu kadar çok kişi hepsi birden banlanmaz diye düşünüyorum ama, belli de olmaz bu google'nin işi..

bu sefer farklı ve genel bir temizlik var gibi :( ..

Merak ettiğim forumun çoğu henüz farketmedi mi yoksa bu kadar mıyız? :S

1 haftalık yani yeni bağladığım kanallarda herhangi bir sorun gözükmüyor. Ama eski kanalların %90 nda para kazanma gitmiş görünüyor.

Aynen benimde öyle. Acaba eski kanallardan mı başladılar incelemeye. Daha önceki para kazanmaların gitmesi gibi değil bu durum.

Bende az önce farkettim adsenselerde kanallar yok hepsi quizde çok az kanalım kalmıştı onları kontrol ettim eskiden kalan kanalların %90 nda para kazanma gitmiş. Birazdan millet uyanmaya başlayınca buralar şenlenir.

kanal takip ile veya manuel olarak videolara bakmayanlar göremez bence bu durumu..

çünkü konuyla ilgili herhangi bir mail vs.. gelmedi / gelmiyor

gerçi adsenseden kazançları takip edenlerin görüntülemedeki ani düşüşlerden şüphe edip kanallara bakması lazım..

tabi bakarkende henüz para kazanması gitmemiş kanala bakar ve sorun olmadığını görürse yine gözden kaçmış olur :)

bence bu sorunu yaşadığının farkında olmayan arkadaşlar var maalesef..

Beyler peki adsense hesabında hiç çizgi film vs çalışmamış olan, kanallarında "full episode" , "full movie" tarzı kelimeler geçmeyen ve kapanan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri