Yuri Boyka
Yasaklanmış
adsense'ye racon kestik adamlar da hepimizi çizdi gitti.
hey gidi hey, eski vadi ne güzeldi ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsense'ye racon kestik adamlar da hepimizi çizdi gitti.
[MENTION=13118]acan38[/MENTION], abi virus'un devam etmemesi için adsensenin sıfırlanmış olması gerekir yani hiç bir şekilde geçmişten kalan bir kanalın bağlı olmaması gerekir.
ben para kazanma gitme olayını bu olaya yeni başladığım da 3 yıl önce yaşamıştım. sağlam kanallarımı da sildim kökten sonra ana gmaili sildim tabi yönetici değiştireceksin.
şimdi arkadaşların söylediği gibi sağlam kanalları getir götür yapacam şuan ana gmailim duruyor getir götür yaptıktan sonra partnere bağladıktan sonra hiç bir şekilde adsense nin bir bağı kalmadıktan sonra eski gmaili silip yöneticiyi değiştireceğim işi garantiye alalım.
adsense işi iyice zorlaştı. her ay yeni bir engelle karşılaşıyoruz. tek çare tamamen partnere yönelmek sanırım...
Ben full render çalışıyorum banada vurdu hocampartnerde de işler değişecek eğer eylül güncellemesi gerçek çıkarsa.
tek olumlu tarafı leş spam yapanları bitirecekler inşallah,artık rendersiz para yok öyle botla basanlara
Yt bir güncellemeyle iyi kazanan kanallarınız bir şeye takıldı ve para kazanması kapatıldı tabi biz fark etmedik.Bu nedenle adsense'de bulunan tüm kanallara sıçradı ve kapatıldı yani adsense spam'a düştü.Çözüm kanalları açıp partnere bağlamak yada başka adsense'ye bağlamak gibi gözüküyor.
---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------
Ben full render çalışıyorum banada vurdu hocamRenderlı rendersız diye ayrım yapmıyorlar
![]()
yine sorunun ne olduğu belli olmadan çözüm bulunmuşçasına yazanlar olmuş. önce bi sorunu tespit etmeye çalışmamız gerek. neden bu şekilde oldu bunu bi bulmalıyız.
ben kanallarımı partnere taşıyorum ufaktan ama açıkcası bu kanallar partnerden de atılabilir bunu söyleyim. quiz'den günde 5-6 mail geliyor bana. başlık, açıklama, etikette full episode, full movie gibi kelimeler tespit ettik diyorlar.
yeni güncellemede sanırım artık bu kelimeler mimli olacak ya da quiz kanallarınız kapanmasın diye bunlara dikkat edin diyor da olabilir. ama quiz'in önerisinden ziyade google'ın yeni şartları olma ihtimali çok yüksek benim düşünceme göre.
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] adsense mailini değiştirince adsense'in spamdan kurtulacağını hiç mi hiç zannetmiyorum. adsense sistemi mail adresi üzerine değil pub-id üzerine çalışan bir sistem. kontrol bununla yapılıyor.
yani pub id: xx olan bir adsense hesabının 100 kere de mail adresini değiştirsen google bunu görüyor. spama düşen adsense'ler vardı 2-3 ay önce. o adsense'lerde de mail adresini değiştirenler oldu ama çözülmedi sorun.
önce bi dene ondan sonra tek çözüm bu dersin. ben bu şekilde kurtulabileceğimizi hiç ama hiç zannetmiyorum. bakkal defteri değil bu daha profesyonel düşünmelisin.
sanıyorum para kazanmaları gidenler haziran'da işleme girmeyen adsense'ler, ama ondan da emin olamıyorum. haziran ayında 1 adsense'im işleme girmişti sadece. ondaki kanalların da para kazanmaları kapalı değil şu anda. sadece ondaki kanallar açık adsense olarak. ama pinini temmuz ayında girdiğim adsense'tekiler neden gitti onu çözemiyorum.
forumun gittiği nokta.her ay 950 kesinleşiyor
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.