Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam
Yani adsense yönetici maili değiştikten sonra mı kurtarma yapalım diyorsun.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION], abi virus'un devam etmemesi için adsensenin sıfırlanmış olması gerekir yani hiç bir şekilde geçmişten kalan bir kanalın bağlı olmaması gerekir.

ben para kazanma gitme olayını bu olaya yeni başladığım da 3 yıl önce yaşamıştım. sağlam kanallarımı da sildim kökten sonra ana gmaili sildim tabi yönetici değiştireceksin.

şimdi arkadaşların söylediği gibi sağlam kanalları getir götür yapacam şuan ana gmailim duruyor getir götür yaptıktan sonra partnere bağladıktan sonra hiç bir şekilde adsense nin bir bağı kalmadıktan sonra eski gmaili silip yöneticiyi değiştireceğim işi garantiye alalım.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION], abi virus'un devam etmemesi için adsensenin sıfırlanmış olması gerekir yani hiç bir şekilde geçmişten kalan bir kanalın bağlı olmaması gerekir.

ben para kazanma gitme olayını bu olaya yeni başladığım da 3 yıl önce yaşamıştım. sağlam kanallarımı da sildim kökten sonra ana gmaili sildim tabi yönetici değiştireceksin.

şimdi arkadaşların söylediği gibi sağlam kanalları getir götür yapacam şuan ana gmailim duruyor getir götür yaptıktan sonra partnere bağladıktan sonra hiç bir şekilde adsense nin bir bağı kalmadıktan sonra eski gmaili silip yöneticiyi değiştireceğim işi garantiye alalım.

Hocam bunu dün bende arkadaşlarıma dediydim, ama kimse henüz denemedi.
bir bekleyelim bakalım ne olacak ne bitecek işin astarını öğrenelim dedik bir müddet boyunca. Eğer denerseniz, sonucu pm atabilirmisiniz veya beni etiketleyerek yazabilirmisiniz.

@sectumsempra

yarın geç saatler de söylediğim olayı deneyeceğim ayrıca yöneticiyi değiştirdikten sonra yeni kanal bağlayacam. tecrübelerimi siz dostlarla paylaşırım tabi.

adsense işi iyice zorlaştı. her ay yeni bir engelle karşılaşıyoruz. tek çare tamamen partnere yönelmek sanırım...

adsense işi iyice zorlaştı. her ay yeni bir engelle karşılaşıyoruz. tek çare tamamen partnere yönelmek sanırım...

partnerde de işler değişecek eğer eylül güncellemesi gerçek çıkarsa.

tek olumlu tarafı leş spam yapanları bitirecekler inşallah,artık rendersiz para yok öyle botla basanlara

Olmuyor arkadaşlar olmuyor ! para kazanmasını açtığım kanallar tekrar para kazanmaları gidiyor ne yapacaz böyle ya

quiz'in şuan tek olması can sıkıcı. 1 eylül de quiz de giriş şartlarını ağırlaştırıyor sağlam kanal yapamayanların işi zorlaşacak. yt to yt için adsense şuan daha uygun oda bizim köy bakkalından daha amatör bir şekilde politika izliyor. çocuk çocuk hareketler yapıyor ödemeyi geç yapar. niye geç yapıyon dediğimiz de içerlenip hesaplarımızı mimler para kazanmayı kapatır. bunların yapacağı işe başlayacağım.

Yt bir güncellemeyle iyi kazanan kanallarınız bir şeye takıldı ve para kazanması kapatıldı tabi biz fark etmedik.Bu nedenle adsense'de bulunan tüm kanallara sıçradı ve kapatıldı yani adsense spam'a düştü.Çözüm kanalları açıp partnere bağlamak yada başka adsense'ye bağlamak gibi gözüküyor.

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

partnerde de işler değişecek eğer eylül güncellemesi gerçek çıkarsa.

tek olumlu tarafı leş spam yapanları bitirecekler inşallah,artık rendersiz para yok öyle botla basanlara
Ben full render çalışıyorum banada vurdu hocam :D Renderlı rendersız diye ayrım yapmıyorlar :D

bu youtup mühendisleri dailymotionun video okuma sistemini kopyalasa yt to yt olayını kökten bitirecek böyle saçmalamasına da gerek kalmayacak. dailymotion sistemin de video varsa ikinci kez yüklenmesine izin vermiyor anca bozacan videoyu öyle yükleyebiliyon. yt to yt yi bitirecem ayağına bizi de arada yakıyon.

Yt bir güncellemeyle iyi kazanan kanallarınız bir şeye takıldı ve para kazanması kapatıldı tabi biz fark etmedik.Bu nedenle adsense'de bulunan tüm kanallara sıçradı ve kapatıldı yani adsense spam'a düştü.Çözüm kanalları açıp partnere bağlamak yada başka adsense'ye bağlamak gibi gözüküyor.

---------- Spam Engelliyici 22:21 ---------- Önceki Mesaj 22:18 ----------

Ben full render çalışıyorum banada vurdu hocam :D Renderlı rendersız diye ayrım yapmıyorlar :D

Vurdu hocam ama biz alışkınız render yapmaya,sular durulunca yine devam ederiz sıkıntı olmaz şu an herşey karışık.Oturduğu yerden tek tıkla kanal pompalayanlar düşünsün,temiz çalışana faydası bile olacak,youtube da ne kadar az kanal o kadar çok kanal başı kazanç

yine sorunun ne olduğu belli olmadan çözüm bulunmuşçasına yazanlar olmuş. önce bi sorunu tespit etmeye çalışmamız gerek. neden bu şekilde oldu bunu bi bulmalıyız.

ben kanallarımı partnere taşıyorum ufaktan ama açıkcası bu kanallar partnerden de atılabilir bunu söyleyim. quiz'den günde 5-6 mail geliyor bana. başlık, açıklama, etikette full episode, full movie gibi kelimeler tespit ettik diyorlar.

yeni güncellemede sanırım artık bu kelimeler mimli olacak ya da quiz kanallarınız kapanmasın diye bunlara dikkat edin diyor da olabilir. ama quiz'in önerisinden ziyade google'ın yeni şartları olma ihtimali çok yüksek benim düşünceme göre.
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] adsense mailini değiştirince adsense'in spamdan kurtulacağını hiç mi hiç zannetmiyorum. adsense sistemi mail adresi üzerine değil pub-id üzerine çalışan bir sistem. kontrol bununla yapılıyor.

yani pub id: xx olan bir adsense hesabının 100 kere de mail adresini değiştirsen google bunu görüyor. spama düşen adsense'ler vardı 2-3 ay önce. o adsense'lerde de mail adresini değiştirenler oldu ama çözülmedi sorun.

önce bi dene ondan sonra tek çözüm bu dersin. ben bu şekilde kurtulabileceğimizi hiç ama hiç zannetmiyorum. bakkal defteri değil bu daha profesyonel düşünmelisin.

sanıyorum para kazanmaları gidenler haziran'da işleme girmeyen adsense'ler, ama ondan da emin olamıyorum. haziran ayında 1 adsense'im işleme girmişti sadece. ondaki kanalların da para kazanmaları kapalı değil şu anda. sadece ondaki kanallar açık adsense olarak. ama pinini temmuz ayında girdiğim adsense'tekiler neden gitti onu çözemiyorum.

Beyler Yeni Bir Güncelleme olabilir dikkat ettiniz mi bilmiyorum bugün eşleşene ve engele takılan videoların otomatik para kazanması açılıyor. Video ortası reklamlar giriliyor hemde video yayına girer girmez... Yeni bir güncellemeyle alakalı sıkıntı olma ihtimali olabilir adsensedeki gibi..

şimdi ne yapacaz arkadaşlar bu duruma karşı herhangi bir şekilde bu sorunun üstünden gelen oldu mu?

Arkadaslar google eger adsensede nefes aldırmayacakca bence partnerlerdede nefes aldırmaz sonucta parayı odeyen onlar. inş sorunda cıkarmaz.

yine sorunun ne olduğu belli olmadan çözüm bulunmuşçasına yazanlar olmuş. önce bi sorunu tespit etmeye çalışmamız gerek. neden bu şekilde oldu bunu bi bulmalıyız.

ben kanallarımı partnere taşıyorum ufaktan ama açıkcası bu kanallar partnerden de atılabilir bunu söyleyim. quiz'den günde 5-6 mail geliyor bana. başlık, açıklama, etikette full episode, full movie gibi kelimeler tespit ettik diyorlar.

yeni güncellemede sanırım artık bu kelimeler mimli olacak ya da quiz kanallarınız kapanmasın diye bunlara dikkat edin diyor da olabilir. ama quiz'in önerisinden ziyade google'ın yeni şartları olma ihtimali çok yüksek benim düşünceme göre.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] adsense mailini değiştirince adsense'in spamdan kurtulacağını hiç mi hiç zannetmiyorum. adsense sistemi mail adresi üzerine değil pub-id üzerine çalışan bir sistem. kontrol bununla yapılıyor.

yani pub id: xx olan bir adsense hesabının 100 kere de mail adresini değiştirsen google bunu görüyor. spama düşen adsense'ler vardı 2-3 ay önce. o adsense'lerde de mail adresini değiştirenler oldu ama çözülmedi sorun.

önce bi dene ondan sonra tek çözüm bu dersin. ben bu şekilde kurtulabileceğimizi hiç ama hiç zannetmiyorum. bakkal defteri değil bu daha profesyonel düşünmelisin.

sanıyorum para kazanmaları gidenler haziran'da işleme girmeyen adsense'ler, ama ondan da emin olamıyorum. haziran ayında 1 adsense'im işleme girmişti sadece. ondaki kanalların da para kazanmaları kapalı değil şu anda. sadece ondaki kanallar açık adsense olarak. ama pinini temmuz ayında girdiğim adsense'tekiler neden gitti onu çözemiyorum.

pub-id olayına katılıyorum işleme girmeme muhabbetinde yetkili birileri burdan birinden mailini değilde pub-id sini istemişti yanlış hatırlamıyorsam tabiki

forumun gittiği nokta.her ay 950 kesinleşiyor

1423584911--tye.jpg

Ben Quiz Şartlarını Karşılayan Kanallarımı Kurtardım Quize Soktum Geri Kalan Ne Var Ne Yoksa Sildim.En Sonunda Yapacağını Yaptı Google. Hakkımızda Hayırlısı Olur İnşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri