Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet hocam normal bildiğimiz bi kanal giderse hepsi gider ama bu sefer oyle olmadıBazı kanallar derken şu anlamı çıkarmalımıyız; bazı kanallarınızdan para kazanması gitmedi galiba?
Evet hocam normal bildiğimiz bi kanal giderse hepsi gider ama bu sefer oyle olmadı
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 gun sonra tekrar gitti hocam simdi partnere baglıycam orda da yakalarsa kurtuluşu yok demektir artıkHocam en uzun süre para kazanması geri gitmeyen kanalınızın ne kadar zaman geçti öğrenebilir miyiz? Çok teşekkürler bu arada bilgi için.
Arkadaşlar peki partnere taşıdıktan sonra para kazanması giden oldu mu aramızdan?
dün açtık para kazanmasını bugün tekrar gitmiş hepsi partnere de taşımıcaz yazılanlara göre silmeye acıyorum güzelim kanallar heba oldu.. para kazanması giden bi kanalı silip tekrar açıp farklı adsenseye taşıyan var mı yine gidiyormu para kazanma ?
Yani acaba adsenseden mi kanaldan mı ?
Birde bu ay kesinleşen ödemeler yatar mı acaba ? Quiz de kesinleşmedi, aklımda deli sorular![]()
Hocam quıze taşıdım para kazanmasını açtıktan snra orda gitmedi sorunsuz
---------- Spam Engelliyici 02:51 ---------- Önceki Mesaj 02:50 ----------
Farklı adsensede de gitti her bi yöntemi denedim yönetici maili atadım yine olmadı ama quıze bağladıklarım var onlar sapa sağlam duruyor Allah nazardan korusun.
o zaman mecbur quize alcam saglam kanalları hiç yoktan iyidir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.