Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
adsenseye bağlı 100 kanalımın hepsinin para kazanması kapanmış

Ya ben şunu merak ediyorum bir taraftan da; burada hep evet adsensesinde kanallarının kazanması kapananlar konuşuyor, hakkını yemeyelim adsense çalışmasa bile arada bir gelip "ya ben demedim mi adsense pişmanlıktır" ya da "geçmiş olsun arkadaşlar ben adsense çalışmıyorum ama geçmiş olsun" diyenler dışında konuda yazanlar yok, işin özü benim merakım uzun zamandır da bir şekile spam çalışan ya d yarı spam olan ve belki de birden fazla kanalı olup da spam çalışan asensecilerden bu ekilde sorun yaşamayan var mı, muhtemelen bir aydan eski olanların başına gelmekte bu sorun bu günlerde.

Hocam en uzun süre para kazanması geri gitmeyen kanalınızın ne kadar zaman geçti öğrenebilir miyiz? Çok teşekkürler bu arada bilgi için.
2 gun sonra tekrar gitti hocam simdi partnere baglıycam orda da yakalarsa kurtuluşu yok demektir artık

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.5 yıldır çalışıyorum adsense ilk defa başıma geldi benimde. Günlük izlenim 0 BGBG 0.

Ekrana bakakaldım napıcam bilmiyorum. 30 40 kanal vardı hepsinin gitmiş sanırım para kazanması.

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

Şimdi baktım da geçen ay işleme girmeyen adsensim sıfırlanmış. Diğer adsense de bir sıkıntı yok şuan için. Acaba herkeste mi durum böyle.

İki ay işleme girmeyen geçen ay topluca işleme giren bu ayda sorunsuz işleme giren adsemsemde tüm kanallarımın para kazanmaları gitmiş 10 yada 11 ağustos tarihi itibaryle bende şuan adsenseme bağlı tüm kanallarımı sildim forumdan anladığım kadarıyla açmak geçiçi bir çözüm iki gün sonra tekrar kapanıyor diyorsunuz.bu durumda partner yapılanlar partner olacak olmayanlar çöp acaba adsense tüm kanalların silinip yeni kanal kanallar bağlanıncada para kazanmaları kapanıyor mu adsense kurtarılabilir mi? bunu denicem ancak arkadaşlar 2 kapanmış mailimi silemedim çünkü tel doğrulama istemiyor direk hesabiniz devre dışı bırakılmıştır diyor yani mailere girip silemiyorum bunları nasıl silerim.

Daha önceki yazıları okumaya fırsat bulamafım arkadaşlar benden önce deneyen varsa sonucu yazarsa sevinirim.iki adsenseme abartmadan randerli spam yaparım yani her adsense 10 kanalı geçmedim diyebilirim ama para kazanım gitti hepsi farklı zamanlarda toplu değil ve hiç birinde uyarı yoktu .yeni izlenim yok denecek kadar az olan kanal iki gün dayanmadı bütün kanalları sildim ve bugün adsenselere yeni yönetici ekledim ve elimde kalan son kanalı denemek amaçlı bağladım sonucu yazarım buraya .Şimdi bu yöntemi iki gün veya daha önce deneyen oldu mu yönetici atayarak ?

2 saatir tüm kanallara girip silmekle ugrastım geri dönüp iflah olmaz daha bunlar. yarın sabah sıfırdan başlıcaz artık. para kazanma açık kanal bırakmamış bağlı olan boş olan alayını kapatmış lanet olası. ama 2. adsense deki kanallar sağlam onda para kazanma kapanma olayı olmamış hiç.

Partnere taşımak çözüm değil zaman kaybı silip yenisini atma daha efektif olacaktır. Para kazan açıp quize taşıdığım kanalların çoğuna dünya engeli geldi yalan oldu. Sorunlu adsenseye yeniden kanal bağlamak için sorunlu tüm kanallar muhakkak silinmeli sonrasında daha önce spama düşen adsense nasıl kurtarılır isiml bir başlık vardı. Pub id spama düşen adsenselerimi nasıl kurtardığımı yazmıştım http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/76076-adsensenin-spama-dusmesi-2.html deneyip tekrardan görmek lazım isteyen arkadaşlar uygulayabilir.
Hepimize geçmiş olsun.

Bende tüm kanalları spamdan kapatmış.
:D

Kanallarınızı kontrol edin para kazanmasını kapatıp bırakmıyor birde üstüne spamdan kapatıyor.

dün açtık para kazanmasını bugün tekrar gitmiş hepsi partnere de taşımıcaz yazılanlara göre silmeye acıyorum güzelim kanallar heba oldu.. para kazanması giden bi kanalı silip tekrar açıp farklı adsenseye taşıyan var mı yine gidiyormu para kazanma ?

Yani acaba adsenseden mi kanaldan mı ?

Birde bu ay kesinleşen ödemeler yatar mı acaba ? Quiz de kesinleşmedi, aklımda deli sorular :D

Arkadaşlar peki partnere taşıdıktan sonra para kazanması giden oldu mu aramızdan?

Hocam quıze taşıdım para kazanmasını açtıktan snra orda gitmedi sorunsuz

---------- Spam Engelliyici 02:51 ---------- Önceki Mesaj 02:50 ----------

dün açtık para kazanmasını bugün tekrar gitmiş hepsi partnere de taşımıcaz yazılanlara göre silmeye acıyorum güzelim kanallar heba oldu.. para kazanması giden bi kanalı silip tekrar açıp farklı adsenseye taşıyan var mı yine gidiyormu para kazanma ?

Yani acaba adsenseden mi kanaldan mı ?

Birde bu ay kesinleşen ödemeler yatar mı acaba ? Quiz de kesinleşmedi, aklımda deli sorular :D

Farklı adsensede de gitti her bi yöntemi denedim yönetici maili atadım yine olmadı ama quıze bağladıklarım var onlar sapa sağlam duruyor Allah nazardan korusun.

Hocam quıze taşıdım para kazanmasını açtıktan snra orda gitmedi sorunsuz

---------- Spam Engelliyici 02:51 ---------- Önceki Mesaj 02:50 ----------

Farklı adsensede de gitti her bi yöntemi denedim yönetici maili atadım yine olmadı ama quıze bağladıklarım var onlar sapa sağlam duruyor Allah nazardan korusun.

o zaman mecbur quize alcam saglam kanalları hiç yoktan iyidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri