Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
acaba yönetici mail değiştirsek bu adsense para kazanma gene gider mi

Arkadaşlar, adsensenizin bir yönetici maili ekleyip öncekini kaldırınız. Yeni yönetici mailine hiç ellemeyin 1 tane daha ekleyin. Sonra kanalları onun üstündn bağlayın 10-15 kanal bağlayınca o yönetici mailini silin. Yeniden yönetici maili ekleyin. yine yeni üstünden bağlayın. Ana yönetici mailine hiç dokunmayın baştan sıfırlayınca. Bu yöntemle şuanda sıkıntı yaşayan duymadım.

Not: Kesinlikle kanalları açar açmaz bağlamayın adsenseye. Kanala videoları yükleyin. Eşleşenleri ünlemleri vs silin. Kanalı ondan da 5-6 günden önce bağlamayın. Yani riski düşük ve temiz kanallar bağlamış olursunuz. Uun süre rahat etmenizi sağlar. Bol kazançlar

Efe hocam hali hazırda para kazanması gitmiş kanalları recovery edip bu yöntemle bağlayınca kapanıyor mu tecrübe ettiniz mi?

Arkadaşlar, adsensenizin bir yönetici maili ekleyip öncekini kaldırınız. Yeni yönetici mailine hiç ellemeyin 1 tane daha ekleyin. Sonra kanalları onun üstündn bağlayın 10-15 kanal bağlayınca o yönetici mailini silin. Yeniden yönetici maili ekleyin. yine yeni üstünden bağlayın. Ana yönetici mailine hiç dokunmayın baştan sıfırlayınca. Bu yöntemle şuanda sıkıntı yaşayan duymadım.

Not: Kesinlikle kanalları açar açmaz bağlamayın adsenseye. Kanala videoları yükleyin. Eşleşenleri ünlemleri vs silin. Kanalı ondan da 5-6 günden önce bağlamayın. Yani riski düşük ve temiz kanallar bağlamış olursunuz. Uun süre rahat etmenizi sağlar. Bol kazançlar

Şimdi yeni bir yönetici maili ekleyip eskisini sileceğiz.
Yeni olana hiç dokunmadan bir tane daha yönetici ekledikten sonra 2.yeni olandan alt maillere davet atıpta alt maillerden mi kanalları bağlamak gerek Yoksa 2.yönetici maili üzerinden mi direk kanalları bağlıyoruz?

Edit : Sanırım yeni oluşturulacak 2.yöneticiden davet atıp alt maillere bağlayacağız yeni kanalları, 10-15 kanal olduğu zaman onu silip yeni bir 2.yönetici oluşturacağız, 1.yöneticiye dokunmadan sürekli sabit kalıcak ve bu şekilde devam edeceğiz, umarım doğru anlamışımdır.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam paara kazanması kapanan kanalı açıp bu yöntemle bağlasak sıkıntı olur mu partnere bağlamak istemiyorum güzel getiren bi kanal ?

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 21:40 ----------

bide para kazanması kapanan kanalı başka temiz adsenseye bağlasak sorun olur mu buna ne diyosunuz ?

Arkadaşlar her bastığım kanal en fazla 1 hafta dayanıyor sonra tekrar toplu kapanmaya gidiyorum bu konu hakkında bir çözüm yolu bulabilen oldumu

Parası kapanan kanallarım değil bu hocam. Adsense'yi tamamen temizleyip yeni temiz kanallar bağlamıştım. Adsense sıkıntı çıkarmadı şuana kadar.

hocam benim kanalların para kazanması tekrar gitti.

adsensedeki tüm kanalların para kazanmaları gitmiştim.
5-6 gün bekledim. hiç kanal bağlamamıştım.
geçen 2 kanal bağladım 3. günün sonunda (yani bugün) gitti para kazanmalar..

en iyisi temiz, sıfır bir adsense açmak galiba ...

bende tüm adsenseyi temizledim 3 tane sıfır kanal bağladım 7 gün dayandı şimdi tekrar gitti Web_Scripti hocanın dediğini yapcamda başarılı olan var mı

hocam benim kanalların para kazanması tekrar gitti.

adsensedeki tüm kanalların para kazanmaları gitmiştim.
5-6 gün bekledim. hiç kanal bağlamamıştım.
geçen 2 kanal bağladım 3. günün sonunda (yani bugün) gitti para kazanmalar..

en iyisi temiz, sıfır bir adsense açmak galiba ...

Hocam az önce kanallara baktığımda aynı şey başıma da gelmiş. Para kazanmalar tekrar gitmiş malesef. Kanallarda tertemizdi :((

sizin başınıza ne geliyorsa aynısı benimde başıma geliyor. Adsense spama düştü herhalde :(

Web_Scripti hocanın değini yapan oldu mu sonuç nedir acaba

birde şimdi bu adsenseleri kapatsan yeni açsan burdaki banka hesabını orada kullanabilir miyiz sıkıntı çıkartır mı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sıra sıra yöneticiyi eklemeye gerek var mı ? 15 kanal da 1 eskisini silip yenisini eklesekte olması gerek
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] arkadaş konuya gelip bizi aydınlatırsa.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 3 adsense para kazanma gitti.Şimdi bu adsense çöp oldu galiba.Para kazanmayı açıp partner yapcaz başka çaresi yok gibi.

Son gelişmeler nasıl hiç umut yok adsenseleri kurtarmanın

yöneticiyi değiştirdiğin de para kazanma tekrar geliyorsa 1 2 tane kanal spam'a düşünce tekrar para kazanma gidiyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nickli arkadaş her 15 de 1 eski yöneticiyi silip yeni yönetici ekleyin çözüm olur diyor da tam ne söylemeye çalışıyor anlamadık

Para kazanması giden adsensenin tüm kanallarını silip 2 gün bekledim sonra 2 kanal bağladım bugün tekrar gitmiş yönetici değiştirmek işe yarıyormu?

Web_Scripti hocanın değini yapan oldu mu sonuç nedir acaba

birde şimdi bu adsenseleri kapatsan yeni açsan burdaki banka hesabını orada kullanabilir miyiz sıkıntı çıkartır mı
Bugün yaptım bakalım sonucu yazarım.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapatılan kanalları silip tekrar açıp farklı adsense'e bağlayınca o adsense'e de bulaşıyor mu arkadaşlar?

Tüm kanalları sildim yeni yönetici ekleyip eskisini sildim.Bugün 3 gün oldu kanal bağlayalı para kazanma duruyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri