Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar, adsensenizin bir yönetici maili ekleyip öncekini kaldırınız. Yeni yönetici mailine hiç ellemeyin 1 tane daha ekleyin. Sonra kanalları onun üstündn bağlayın 10-15 kanal bağlayınca o yönetici mailini silin. Yeniden yönetici maili ekleyin. yine yeni üstünden bağlayın. Ana yönetici mailine hiç dokunmayın baştan sıfırlayınca. Bu yöntemle şuanda sıkıntı yaşayan duymadım.
Not: Kesinlikle kanalları açar açmaz bağlamayın adsenseye. Kanala videoları yükleyin. Eşleşenleri ünlemleri vs silin. Kanalı ondan da 5-6 günden önce bağlamayın. Yani riski düşük ve temiz kanallar bağlamış olursunuz. Uun süre rahat etmenizi sağlar. Bol kazançlar
Arkadaşlar, adsensenizin bir yönetici maili ekleyip öncekini kaldırınız. Yeni yönetici mailine hiç ellemeyin 1 tane daha ekleyin. Sonra kanalları onun üstündn bağlayın 10-15 kanal bağlayınca o yönetici mailini silin. Yeniden yönetici maili ekleyin. yine yeni üstünden bağlayın. Ana yönetici mailine hiç dokunmayın baştan sıfırlayınca. Bu yöntemle şuanda sıkıntı yaşayan duymadım.
Not: Kesinlikle kanalları açar açmaz bağlamayın adsenseye. Kanala videoları yükleyin. Eşleşenleri ünlemleri vs silin. Kanalı ondan da 5-6 günden önce bağlamayın. Yani riski düşük ve temiz kanallar bağlamış olursunuz. Uun süre rahat etmenizi sağlar. Bol kazançlar
Parası kapanan kanallarım değil bu hocam. Adsense'yi tamamen temizleyip yeni temiz kanallar bağlamıştım. Adsense sıkıntı çıkarmadı şuana kadar.
hocam benim kanalların para kazanması tekrar gitti.
adsensedeki tüm kanalların para kazanmaları gitmiştim.
5-6 gün bekledim. hiç kanal bağlamamıştım.
geçen 2 kanal bağladım 3. günün sonunda (yani bugün) gitti para kazanmalar..
en iyisi temiz, sıfır bir adsense açmak galiba ...
Bugün yaptım bakalım sonucu yazarım.Web_Scripti hocanın değini yapan oldu mu sonuç nedir acaba
birde şimdi bu adsenseleri kapatsan yeni açsan burdaki banka hesabını orada kullanabilir miyiz sıkıntı çıkartır mı
Tüm kanalları sildim yeni yönetici ekleyip eskisini sildim.Bugün 3 gün oldu kanal bağlayalı para kazanma duruyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.