soru ile ilgili bilgisi olan var mı
Valla ben yaptım hocam hepsini öyle 2-3 tanesini silmeme rağmen para kazanmaları geri gelmedi ama diğerleri geldi ve başka adsenseye aktardım sorun olmadı yansımalarda.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
soru ile ilgili bilgisi olan var mı
Evet arkadaşlar sanırım adsense kara listeye girdi. Adsense'nin yaptığı sorunları biliyorsunuz. Kanalların para kazanması komple gitmişti. Ben de tüm kanalları sildim, para kazanması gidenleri. Adsense yönetici mailini değiştirdim. En az 30 gün önce açılmış olan, temiz youtube kanallarına video yükleme başladım. Peki sonuç? Bazıların 2-3 gün, bazıları 1 hafta sonra para kazanması gitti. Hem de telif vb şey gelmeden. Videolar temiz yani. Sanırım yol göründü bize. Bu adsense ile kara listede. Yeni bir adsense edinmeliyiz sanırım. Siz de durumlar nedir? Bu arada ip falan her şeyi değiştirip giriyorum. Açık vermiyorum.
Son durum nedir şimdi? [MENTION=14359]shiva2120[/MENTION] [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=16711]Corsair[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] [MENTION=13142]Aytekinet[/MENTION]
Bu sorunların hiçbirini yaşamamış biri olarak yeni açtığım kanalları hesabıma bağlamalımıyım bağlamamalıyım?
Adsenseye bağlı kanallarımı ve adsenseyi riske atmak istemiyorum.
Hocam adsenselerinde hiç bir sıkıntı yoksa kanallarını bağla para kazanması kapanan büyük bir kesim var ama kapanmayanlar daha çoktur.Kanallarını bağla ama daha dikkatli çalışmaya bak.Özellikle youtube son zamanlarda çıkardığı kurallar sıkıntı verebiliyor.Videolarınızdan telif yememeye özen göstermeniz lazım.Telifli kanalları adsense barındırmayın adsense açısından daha sağlıklı olur.
Adsense çalışırken maxsimum düzeyde tedbirli çalışırsanız iyi olur.Kanal takip sistemleri kullanmanız yararınıza olur.
Son durum nedir şimdi? [MENTION=14359]shiva2120[/MENTION] [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=16711]Corsair[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] [MENTION=13142]Aytekinet[/MENTION]
Bu sorunların hiçbirini yaşamamış biri olarak yeni açtığım kanalları hesabıma bağlamalımıyım bağlamamalıyım?
Adsenseye bağlı kanallarımı ve adsenseyi riske atmak istemiyorum.
Para kazanması giden bir kanalı, başka adsenseye bağlayıpta bir sorun yaşayan var mı? Yani kanal kazandırmaya devam ediyor mu? Para kazandırmayı açmak için biliyorsunuz ki önce kanalı silip sonra tekrar kurtarma işlemi yapıyoruz ve para kazanması açılıyor, fakat aynı adseneye bağlı olunca kanal para kazanmaı tekrar uçuyor bir süre sonra, lakin başka adsenseye bağlasak sorun gider mi? Şu an bir kanalımı quize bağlamayı düşünüyorum ama quize de pek güvenemiyorum. Lakin bir sorun oluyorsa yeni adsenseninde kara listeye girmesini istemiyorum.
Boşuna uğraşmayın arkadaşlar eski adsenselerden hayır gelmez.Geçersiz tık adında para kestiler ve adsense kara listeye girdi.Artık ne zaman düzelir muamma.
Beyler durumlar fena yeni farkettim :/
1 Hafta içinde deneyen oldu mu arkadaşlar ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.