Kanalların para kazanmasının gitmesi

• Kullanıcı mean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Adsense para kazanmalarin gitmesi

• İşleme girenlerde para kazanma gidenler-gitmeyenler

Oy: 141 67,5%
  • İşleme girmeyenlerde para kazanma gidenler - gitmeyenler

Oy: 32 15,3%
  • Adsenseye yeni bağlanan kanallarda para kazanması gidenler - gitmeyenler

Oy: 36 17,2%

• Kullanılan toplam oy
    209
konuda biraz daha kalırsam yeni yaşıma gire gire ölüp çıkıcam burdan
bilginiz yoksa veya tam emin değilseniz lütfen yanlış içerikte bilgi içeren mesajlar yazmayın arkadaşlar

adsense dolar hesabına ödeme yapıyormu ? ziraat bankası dolar hesabımın ibanını tanımlamayı düşünüyorum.

Evet arkadaşlar sanırım adsense kara listeye girdi. Adsense'nin yaptığı sorunları biliyorsunuz. Kanalların para kazanması komple gitmişti. Ben de tüm kanalları sildim, para kazanması gidenleri. Adsense yönetici mailini değiştirdim. En az 30 gün önce açılmış olan, temiz youtube kanallarına video yükleme başladım. Peki sonuç? Bazıların 2-3 gün, bazıları 1 hafta sonra para kazanması gitti. Hem de telif vb şey gelmeden. Videolar temiz yani. Sanırım yol göründü bize. Bu adsense ile kara listede. Yeni bir adsense edinmeliyiz sanırım. Siz de durumlar nedir? Bu arada ip falan her şeyi değiştirip giriyorum. Açık vermiyorum.

Evet arkadaşlar sanırım adsense kara listeye girdi. Adsense'nin yaptığı sorunları biliyorsunuz. Kanalların para kazanması komple gitmişti. Ben de tüm kanalları sildim, para kazanması gidenleri. Adsense yönetici mailini değiştirdim. En az 30 gün önce açılmış olan, temiz youtube kanallarına video yükleme başladım. Peki sonuç? Bazıların 2-3 gün, bazıları 1 hafta sonra para kazanması gitti. Hem de telif vb şey gelmeden. Videolar temiz yani. Sanırım yol göründü bize. Bu adsense ile kara listede. Yeni bir adsense edinmeliyiz sanırım. Siz de durumlar nedir? Bu arada ip falan her şeyi değiştirip giriyorum. Açık vermiyorum.

3 gün önce bir kanal bağladım ve bugün yine bir kanal daha bağladım ikisi de şuan sorunsuz para kazanması açık bakalım ne olacak

Son durum nedir şimdi? [MENTION=14359]shiva2120[/MENTION] [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=16711]Corsair[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] [MENTION=13142]Aytekinet[/MENTION]

Bu sorunların hiçbirini yaşamamış biri olarak yeni açtığım kanalları hesabıma bağlamalımıyım bağlamamalıyım?

Adsenseye bağlı kanallarımı ve adsenseyi riske atmak istemiyorum.

Son durum nedir şimdi? [MENTION=14359]shiva2120[/MENTION] [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=16711]Corsair[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] [MENTION=13142]Aytekinet[/MENTION]

Bu sorunların hiçbirini yaşamamış biri olarak yeni açtığım kanalları hesabıma bağlamalımıyım bağlamamalıyım?

Hocam adsenselerinde hiç bir sıkıntı yoksa kanallarını bağla para kazanması kapanan büyük bir kesim var ama kapanmayanlar daha çoktur.Kanallarını bağla ama daha dikkatli çalışmaya bak.Özellikle youtube son zamanlarda çıkardığı kurallar sıkıntı verebiliyor.Videolarınızdan telif yememeye özen göstermeniz lazım.Telifli kanalları adsense barındırmayın adsense açısından daha sağlıklı olur.

Adsense çalışırken maxsimum düzeyde tedbirli çalışırsanız iyi olur.Kanal takip sistemleri kullanmanız yararınıza olur.

Hocam adsenselerinde hiç bir sıkıntı yoksa kanallarını bağla para kazanması kapanan büyük bir kesim var ama kapanmayanlar daha çoktur.Kanallarını bağla ama daha dikkatli çalışmaya bak.Özellikle youtube son zamanlarda çıkardığı kurallar sıkıntı verebiliyor.Videolarınızdan telif yememeye özen göstermeniz lazım.Telifli kanalları adsense barındırmayın adsense açısından daha sağlıklı olur.

Adsense çalışırken maxsimum düzeyde tedbirli çalışırsanız iyi olur.Kanal takip sistemleri kullanmanız yararınıza olur.

hocam sıkıntı derken adsensede bağlı kanalların para kazanması gitti hepsini sildim bu mu sıkıntı ama diğer adsensemdeki kanallar duruyor sapasağlam.

Benim adsensemde para kazanmalar gitmişti. Sonra kanalları sildim, başka kanallar bağladım ve 3-4 gün sonra onlarında gitti. Telif vb gelmeden. Yani Para Kazanma bir süre sonra gidiyor. Sanırım adsense kara listede. Her şeye baştan başlayacağım mecburen. Sıfırdan yeni adsense ile.

Ben de dahil olmak üzere birçok arkadaşımız eski hesaba yeni kanal bağladı ve sonuç yine para kazanmalar gitti hocam . Bu sorun ilk ortaya çıktığında adsense bağlı para kazanması giden ve gitmeyen bütün kanalları sildim 1 ay dinlendirdim adsense i eylül ayında bağladım 2-3 tane hesap yine para kazanma gitmiş hocam . Galiba tek çözüm yeni Adsense Arkadaşlar.

bi tatilden geldik ortalık toz duman olmuş. tüm kanallar pert, ben adsense yine sayım yapmıyor heralde düzelir yakında diye düşünüyordum meğer kanallar pert olmuş

Para kazanması giden bir kanalı, başka adsenseye bağlayıpta bir sorun yaşayan var mı? Yani kanal kazandırmaya devam ediyor mu? Para kazandırmayı açmak için biliyorsunuz ki önce kanalı silip sonra tekrar kurtarma işlemi yapıyoruz ve para kazanması açılıyor, fakat aynı adseneye bağlı olunca kanal para kazanmaı tekrar uçuyor bir süre sonra, lakin başka adsenseye bağlasak sorun gider mi? Şu an bir kanalımı quize bağlamayı düşünüyorum ama quize de pek güvenemiyorum. Lakin bir sorun oluyorsa yeni adsenseninde kara listeye girmesini istemiyorum.

Son düzenleme:
Para kazanması giden bir kanalı, başka adsenseye bağlayıpta bir sorun yaşayan var mı? Yani kanal kazandırmaya devam ediyor mu? Para kazandırmayı açmak için biliyorsunuz ki önce kanalı silip sonra tekrar kurtarma işlemi yapıyoruz ve para kazanması açılıyor, fakat aynı adseneye bağlı olunca kanal para kazanmaı tekrar uçuyor bir süre sonra, lakin başka adsenseye bağlasak sorun gider mi? Şu an bir kanalımı quize bağlamayı düşünüyorum ama quize de pek güvenemiyorum. Lakin bir sorun oluyorsa yeni adsenseninde kara listeye girmesini istemiyorum.

Quize bağlamak gibi bir lüksün yok, şuan bildiğim hiç bir partner alım yapmıyor.Kanalın çok riskli bir kanal değilse partnerlerde en az adsense kadar güvenilir tabi alım yaptıklarında.

Adsense hesabı değiştiğinde sorunu diğer adsense'e taşıyabilir yani orada ki kanallarında para kazanını götürebilir ve ondan sonra bağlanacak tüm kanallarında.

Geçen gün deney yapmıştım burada konusunu açakara. Kanalları recovery ederken adsense hesabını sildim sonuç olarak para kazanlar gene gitti. Yani olay hem adsense hemde kanallara bulaşmış durumda. Şuan herkes 1 ay ceza yedik umuduyla beklemekte umarız öyledir. 1 ay sonra açılır para kazanlar.

Şuan geçerli tek kurtarma yöntemi partnere taşımak fakat dediğim gibi alım yapan bir partner yok.

[MENTION=16711]Corsair[/MENTION]

Sağ olasın. O zaman yeni adsense ile sıfırdan başlayıp çalışmalara devam edeyim. Umarım 1 ay sonra para kazanmalar açılır ve adsenseler düzelir.

Boşuna uğraşmayın arkadaşlar eski adsenselerden hayır gelmez.Geçersiz tık adında para kestiler ve adsense kara listeye girdi.Artık ne zaman düzelir muamma.

Boşuna uğraşmayın arkadaşlar eski adsenselerden hayır gelmez.Geçersiz tık adında para kestiler ve adsense kara listeye girdi.Artık ne zaman düzelir muamma.

geçersiz tık benden de kestiler ama adsenseme bişey olmadı her ay parası yattı ... o kargaşalı dönemdede parası yatmıştı aylık olarak ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri