Kanalların yarısından çoğu gitti

• Kullanıcı bkrknuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bkrknuk

Kayıtlı Üye
Bugün kanallarımın yarısından çoğu gitti acaba google'ın rutin ödeme öncesi etkinliğimi yoksa bana ait birşeymi merak ettim,bugün birden çok kanalı kapananlar konu altına yazarsa sevinirim

geçmiş olsun hocam bir kanaldaki videoların topluluktan şikayet falan mı almış acaba öle olunca sırayla kapanıyo hepsi

Bugün aylar sonra ilk kez benimde 2 kanalım gitti. Yani benim kanalımın gitmesi normal değildir arkadaşlar. Bende bir sorun olursa durduk yere herkeste olur genelde. Yani çoğunlukta diyebilirim. 2 kanal ya 2. Çok fazla yani benim için, 3 aylık kanallar.

O yüzden bu günlerde dikkatli olun. Her şeye hazırlıklı olun.

Geçen gün her birine anlık 200 video yüklediğim 8 kanal gitti 1 tanesi hariç (onuda bugünki mesaide hallederler),partner ve eskiler sağlam. Arada kaynarlar diye düşünmütüm ama ben araya kaynadım :D <50 videoya dönecez artık.

ben adsense maili altında alt kanallar açıp basıyordum videoları 10-15 kanal açtım 1-2 hafta dayandı kanallar sonra hepsi askıya alındı adsense mailindeki ana kanal hariç

yav kanal bırakmamışlar 1 aydan fazladır duran 15-20 kanal gitti

---------- Spam Engelliyici 01:28 ---------- Önceki Mesaj 01:27 ----------

geçmiş olsun hocam bir kanaldaki videoların topluluktan şikayet falan mı almış acaba öle olunca sırayla kapanıyo hepsi

sağolasın hocam,büyük ihtimal ödeme öncesi kontrolden gittiler

benimde bi kanal gitti. 3cx ile açtığım kanallarda toplu 10 tane uzun videoda kapanıyor ne biçim iş anlamadım.

Benimde birçok kanalım kapandı. Çok uzun zamandır böyle sıkıntı yaşamamıştım.

Şuan yılların dizisine telifler yiyorum. 2 kanal daha gitti. 50 telif geldi tek kanala :) Öğlen demiştim bu aralar bir şeyler olacak. Benim kanallar durduk yere kapanmaz :) Telifler çoğalacak özellikle topluluklar.

Rumuz: Felaket tellalı

bütün kanaların para kaznaması gitmiyormu kanalarınız kapanınca?

Yarın vizem var. Beni gece gece uykumdan etti bu hadise. Kanallardan kurtulmaya bakıyorum. Allahtan dexter izledikten sonra geldi telifler arkamda iz bırakmaması daha kolay oluyor :))

Daha 2-3 sayfa daha resim atabilirim :)
[MENTION=11512]drogba11[/MENTION] ben baktımda para kazanmalar yeşil duruyordu. Onlarda giderse ne yapacağımı hiç bilmiyorum zaten. Belki kanalları sildikten sonra gider para kazanmalar hiç belli olmaz.

9de0d8099bfe24d45369a15837869f8d.png

Son düzenleme:
Yarın vizem var. Beni gece gece uykumdan etti bu hadise. Kanallardan kurtulmaya bakıyorum. Allahtan dexter izledikten sonra geldi telifler arkamda iz bırakmaması daha kolay oluyor :))

Daha 2-3 sayfa daha resim atabilirim :)

9de0d8099bfe24d45369a15837869f8d.png

Geçmiş olsun hocam, seninki farklı kapanma bence tespit var sende.

Kanallara cok sık video yüklediğiniz gün adsenseye bağlamayın yükleyin sonra bağlayın.

Ortak maile hesapları ymnlendirmeyin. Birini spam diye görünce diğer mailleride tespit edip kapatabiliyor.

Tecrübeyle sabittir. Yatıyorum soru gelirse yarına artık. Bence ortak yanlarınız mail yönlendirme.

Geçmiş olsun hocam, seninki farklı kapanma bence tespit var sende.

Kanallara cok sık video yüklediğiniz gün adsenseye bağlamayın yükleyin sonra bağlayın.

Ortak maile hesapları ymnlendirmeyin. Birini spam diye görünce diğer mailleride tespit edip kapatabiliyor.

Tecrübeyle sabittir. Yatıyorum soru gelirse yarına artık. Bence ortak yanlarınız mail yönlendirme.

Hocam dediklerinizi aynen yapıyorum. Tembelliğimden.

Ama spamdan gitmiyor kanallar bu dedikleriniz genelde spamda oluyor. Tespit etme kişiye bağlı değilde içerikle alakalı.(en azından kendi adıma öyle düşünüyorum) Çünkü aynı anda açtığım başka içerikteki kanallar gitmedi ama belli içeriğe ait videolar gitti.

Belki sıra onlardadır bilemiyorum. Bundan sonra pür dikkat iş yapacağım gibi zaten. En azından gitti mi 1-2 kanal gitsin.

NOT: Benim rakiplere baktım onlar benden de eskiydi. Yaklaşık 1 yıllıktı videoları ben daha 2-3 ay. Ama onları da temizlemişler piyasadan. Dizi-Tv Show-Film çalışanlar her şeye hazırlıklı olun. Cbs yakanızda :) Ve yeni tanıştığımız LLC

Neyse tespit edilme olayı yalan oldu ona çok sevindim. Anlamıştım zaten aynı içerikten videolara gelince. Hepsini aynı tv show'una attılar. (Gerçi spamdan giden bir kanal bu teoriyi bozuyor ama)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri