kanallarınızın para kazanması kapandı mı?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
suan girip para kazanmaları kendim kapattım. ben işe yarayacaıgını düşünüyorum cünkü sadece para kazananlara geliyor bu güncelleme diye düşünüyorum

sadece partner degil,adsensedede var aynı sorun ve büyük ihtimalle bu kanallarda para kazanma tekrar açılmaz yani gitti bence.para kazanma sayfasına girince işte 11 ocaktan sonra tekrar başvur diyor,altında neden linkine tıkladıgımda yazdıkları açıklama bence kanalı kaldır at artık anlamına geliyor...

bu kanalında başına gelmeyen kalmadı.quizdeydi eskiden,quizde sorunlar çıkınca oradan atıldı.sonra toplu kanal kapanmaları sırasında kapandı,1-2 ay sonra kendi kendine kanal tekrar açıldı.adsense e baglıydı zaten,kaldıgı yerden devam etti.sadece 10k onayına gitmedi çünkü eski kanaldı,10k onayından direkt geçmişti.şimdide kopya içerik diyip kanalın para kazanmasını kapattılar.kanalda telif filan yok,en az 2 yıldır videoda yüklemedim.yazık oldu...

yok artık video oyunları derken neyi kast ediyor? oyun videosun çekenlere bir şey oldu mu?

benimde tam aksine,son zamanlarda hitler uçuşa geçti resmen 2 haftadır kanalların 3/4 ünde...ama para kazanabiliyormuyuz?hayır tabiki,sorunlar bitmiyor :)

anlasılan youtube bu seferde bır de boyle deneyım demıs..
hayır kazancına guvenıp partnere gırdırdık adamlara mahcup olacaz:)
ınsallah normale donerya

saat 10 da 1 tane ve 13de bir tane daha kapanmış. Sırayla geçiyorlar üstünden. 10k öncesi açılmış kanalların hepsinin başına gelecek sanırım bu durum.

Zaten sıfırlamıştım ben elimde ne var ne yok. Şuanda tekrardan çalışmaya başlıyorum. Bakalım duruma göre neler yapacağız. Hakkımızda hayırlısı.

yok artık video oyunları derken neyi kast ediyor? oyun videosun çekenlere bir şey oldu mu?

benim oyun kanalının para kazanmasını zaten açmamıştım,bu yüzden bakmaya gerek yoktur ama sanırım program anlatımı,oyun videoları gibi kanallarada sıkıntı çıkaracaklar.buradan ben bunu anladım...

Hocam zaten bazı oyunların videolarını yayınlamak, canlı yayında oynamak falan telif hakkı veriyordu. Bunu oyun firmaları kendileri belirliyorlar. Öyle her önüne gelen oyunu atayım, para kazanayım olmuyordu zaten. Bunu oyunların kullanım şartlarında belirtiyor oyun firmaları. Bu konuda pek bir şey çıkmaz bence.

Kanal abonesi 20 bin üstünde olupta para kazanması giden varmı arkadaşlar.

Özgün kanalının para kazanması kapatılan var mı arkadaşlar? Varsa içerik olarak şiddet vs. içeriyor muydu?

Kanal abonesi 20 bin üstünde olupta para kazanması giden varmı arkadaşlar.

hocam neden böyle bir soru sordun acaba? benim 3 tane kanaldan 2tanesi 20bin altında idi ve parakazanması kapandı. 1 tanesi ise 20bin üzeri aboneliydi ve para kazanması açıktı ki ögle vakitlerinde parakazanması kapanacagını düşünüp kendim manuel kapadım

para kazanması giden kanallarımda özgünden spamladığım içerikler vardı kapanmış. ayrıca eskiden ülke değiştirip para kazanma açıyodum şuan açmıyor

hocam neden böyle bir soru sordun acaba? benim 3 tane kanaldan 2tanesi 20bin altında idi ve parakazanması kapandı. 1 tanesi ise 20bin üzeri aboneliydi ve para kazanması açıktı ki ögle vakitlerinde parakazanması kapanacagını düşünüp kendim manuel kapadım

Benimki sadece bir tahmin abone sayısına göre işlem yapıyor olabilirler.

Bende bir sıkıntı yok içerik özgün sağlam bir şekilde devam çok şükür :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri