Karakol'dan aradılar!

Neler yazmissiniz babalar ya, dediklerinizin hic birini yapmadim. Dizi isi yapıyordum bi ara da gecen sene yapiyordum, teliften kanallar kapaniyordu hep hatiri sayilir paralarda kazandim ama kimseye karsi bildirim falan atmadim ya.

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

Cok yazmissiniz la hangi birine cevap vericem :D

kimseye cevap verme hocam, önce git karakola dönünce sonucu yaz ona göre konuşulsun. bu şekilde ortalık karıştı banlananlar bile olur arada.

Neler yazmissiniz babalar ya, dediklerinizin hic birini yapmadim. Dizi isi yapıyordum bi ara da gecen sene yapiyordum, teliften kanallar kapaniyordu hep hatiri sayilir paralarda kazandim ama kimseye karsi bildirim falan atmadim ya.

---------- Spam Engelliyici 17:35 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

Cok yazmissiniz la hangi birine cevap vericem :D

ne zaman gidecen gitte bi öğren bakam hocam neyin nesi kimin fesi

Hocam olay youtube ile ilgili mi? Yani karsı bildirim filanmı yaptınız? Değilse Konu dısı kategorisine tasıyacağım. İnsanlar durduk yere kusku içine düsmesin.

Hocam olay youtube ile ilgili baska bisey kullanmiyorum bile zaten ne facebok ne twitter tekisim bu :D

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:37 ----------

kimseye cevap verme hocam, önce git karakola dönünce sonucu yaz ona göre konuşulsun. bu şekilde ortalık karıştı banlananlar bile olur arada.

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] sabah gidicem hocam bakalim merak ettim ben de, aslinda boyle bi muhabbet mayis ayindan beri var da hic bir yerde kayit cikmamisti simdi yine hortladi boyle bi olay killandim iyice bende.
Bu arada e-devletten baktim herhangi bi kayit yok arkadaslar :s

KARAKOLA gitsene bi kardeşim sen hala cevap verıyorsun burda senden çok biz merak ediyoruz şuan olayı :D

1.si yüksek meblağla demişsin öyle birşey olsa yüksek alçak farketmez ?
2.si öyle bi kaçakçılık suçu olsa kapına gelirler telefonla aramazlar.

Benim de tek iyi gordugum yani o zaten olayin telefonla aranmis olmak :D

---------- Spam Engelliyici 17:40 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------

KARAKOLA gitsene bi kardeşim sen hala cevap verıyorsun burda senden çok biz merak ediyoruz şuan olayı :D

Aradim kardesim'de yarin sabahtan gel dediler mesai bitmis cikmis millet

penny , bence önemlı birşey değildir belki'de youtubela alakası yoktur işin

Sabah git olayı detaylı olarak öğren. Zaten sıkıntı olacak bir durum olursa sana söylerler. Yalnız emniyet bilgi alma amaçlı da çağırmış olabilir.
Neyse sabah ola hayrola.

Deme oyle deme deme :D Yarin bisey sorarlarsa inkarin dibine mi vursam napsam onu merak ettigimden actim konuyuda herkes bana soru sordu :D

hocam yazmak kolayda yalan soyledıgınız anlarlarsa durum daha kotu olur siz iyisimi dogru duzgun anlatın durumu kafanızda buyutmeyın vergiyse egerki zannetmem sizi maliyeye yonlendırırler vergilerii taksitlendirirsiniz en fazla sahte telifde atmadıgınıza gore hic korkacak birşey yok merak etmeyin

penny , bence önemlı birşey değildir belki'de youtubela alakası yoktur işin

Ya onemli bisey olup olmadigini bilmiyorum da dostum, tek yaptigim is surda youtube zaten baska birsey icin kullanmiyorum bilgisayari bile :S

---------- Spam Engelliyici 17:50 ---------- Önceki Mesaj 17:49 ----------

o değil de tehdit kavga mavga olayları oldu mu?

Yok kardesim ya, hic olmadi oyle bi muhabbetim de. Sabaha gidip gorucez artik galiba nedir ne degildir. Sabahtan yazamazsam merak etmeyin anca aksam yazarim nobetim var zaten yarin da :D

haberiniz olmadan biçok şey olmuş olabilir,misal ben birisine yardımcı olayım derken karakolluk olmuştum çok şaşırdım karakola gittigimde :) sizde eger birisine yardımcı olduysanız onun acısını çıkaracak olabilirler yani.hiçbi iyilik cezasız kalmaz sözünü onaylamıştım ben,sıra sizde olabilir ;)

haberiniz olmadan biçok şey olmuş olabilir,misal ben birisine yardımcı olayım derken karakolluk olmuştum çok şaşırdım karakola gittigimde :) sizde eger birisine yardımcı olduysanız onun acısını çıkaracak olabilirler yani.hiçbi iyilik cezasız kalmaz sözünü onaylamıştım ben,sıra sizde olabilir ;)

Yardimci muhtemelen olmusumdur birine de olabilir valla bilmiyorum ya, icime kurt dustu sabah olmaz artik bu gece :S

Arkadaşlar akşam bugün bi kaç kere bi numara aradı musait degildim mesgule atmistim. Az once firsat buldum aradim dedim beni aramissiniz? Bana oranin karakol oldugunu soylediler, şaka gibi geldi pek takmadim. Sonra icime bi kurt dustu :) Dedim ben bi karakolu arayayim, aradim . Cidden karakolun numarasiymis, sonra beni arayan polis memuru ile gorustum. İfade almak için cagiriyorlar. Dedim korkmalimiyim, oyle birsey olsa biz gelip alirdik telefon etmezdik dedi. Olay ne dedigimde de internetle ilgili birseyler sanirim ifaden gerekli dedi.

Napcaz simdi :) basina gelen var mi arkadaslar?

Kardeş Hakkını Helal Et. Unutma Bizi... :))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri