Karavan ile Geziyorum özgün vblog kanalım hakkında yorumlarınız..

• Kullanıcı serserin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

serserin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ritualturkey.com
Merhabalar,

bir kaç senedir karavan ile Avrupa, Balkanlar ve Akdeniz geziyoruz, malesef video çekme fikri sonradan aklıma geldi. Yine de hiç bir zaman geç değildir diyerek başladım gezip gördüklerimi ve kamp yerlerinde yaşadıklarımızı çekmeye.

Bir kaç video izleyerek çekim ve konsepti değerlendirir ve fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim vaktiniz için..

Karavan ile Geziyorum
https://www.youtube.com/c/KaravanileGeziyorumAlaturka

hocam kanalınız güzel yavaş yavaş kıvamada gelmeye başlamış ama ben en çok karavanınızı beğendim :D harika bir karavanınız var

hocam kanalınız güzel yavaş yavaş kıvamada gelmeye başlamış ama ben en çok karavanınızı beğendim :D harika bir karavanınız var

teşekkür ederim karavan gerçekten güzel ve konforlu fakat bizim değil malesef sponsor firmanın.. olsun en azından iki sene daha kullanacağız..

çok güzel bir hobi tebrikler. sadece tatil zamanımı geziyorsunuz yoksa her zaman mı ?

çok güzel bir hobi tebrikler. sadece tatil zamanımı geziyorsunuz yoksa her zaman mı ?

Aslında şanslıyız diyebilirim çünkü hobimizi işimiz ile birleştirdik. Seyahat portalı yayınlıyoruz Almanca ağırlıklı ve seyahat ederek yeni içerik topluyoruz portalımıza.. şimdi karavan ile seyahat projesini oluşturduk ve geçen seneden beri karavan ile geziyoruz.
Senenin belli zamanları evde oluyoruz Türkiye'de geri kalan zamanlarda seyahatteyiz..

Hocam ben karavanda tuvalet olayını merak ediyorum :D Onu kim temizliyor ve yoksa boşluk mu yere mi gidiyor :D

Hocam ben karavanda tuvalet olayını merak ediyorum :D Onu kim temizliyor ve yoksa boşluk mu yere mi gidiyor :D

Yola düşünce kızıyorlar .. Aslında aklımda karavanın içini çektim bir de dışını çekeceğim ve tuvalet olayını göstereceğim. Kaset tuvalet deniyor karavandaki tuvaletlere ve oldukça pratik bir kullanımı var.
Yani boşluğa düşmüyor küçük bir depo var orada birikiyor sonra kamp alanında özel tuvaletlerde boşaltıyor, temizliyor ve tekrar kullanıyoruz..

Yola düşünce kızıyorlar .. Aslında aklımda karavanın içini çektim bir de dışını çekeceğim ve tuvalet olayını göstereceğim. Kaset tuvalet deniyor karavandaki tuvaletlere ve oldukça pratik bir kullanımı var.
Yani boşluğa düşmüyor küçük bir depo var orada birikiyor sonra kamp alanında özel tuvaletlerde boşaltıyor ve temizliyorsun..

---------- Spam Engelliyici 12:47 ---------- Önceki Mesaj 12:46 ----------

Yani boşluğa düşmüyor küçük bir depo var orada birikiyor sonra kamp alanında özel tuvaletlerde boşaltıyor, temizliyor ve tekrar kullanıyoruz..

O biraz sıkıntıymış :D orayı da çekerseniz izleriz. :D

Konuşmanızda biraz resmiyet var. Sanki Ayna programı gibi :)

Konseptiniz buysa biraz daha Acun Firar da tarzında olmasını tavsiye ederim.

Ben izlemeden önce daha arkadaş canlısı bi tonlama bekledim. Kendimi videoyu izleyen değilde sanki videoyu birlikte çekmişiz gibi hissetmek isterim. Videoyu izleyen herkesi yakından tanıyormuş gibi düşünerek çekerseniz fan sayınızın kısa zamanda artacağını düşünüyorum...

Özetle videoyu bize değil de 1. dereceden yakınınıza çekiyormuş gibi takılın :)

Daha samimi daha özel daha rahat...

Başarılar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuşmanızda biraz resmiyet var. Sanki Ayna programı gibi :)

Konseptiniz buysa biraz daha Acun Firar da tarzında olmasını tavsiye ederim.

Ben izlemeden önce daha arkadaş canlısı bi tonlama bekledim. Kendimi videoyu izleyen değilde sanki videoyu birlikte çekmişiz gibi hissetmek isterim. Videoyu izleyen herkesi yakından tanıyormuş gibi düşünerek çekerseniz fan sayınızın kısa zamanda artacağını düşünüyorum...

Özetle videoyu bize değil de 1. dereceden yakınınıza çekiyormuş gibi takılın :)

Daha samimi daha özel daha rahat...

Başarılar

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet süper bir yorum ve ben de farkındayım inanın.. Aslında süper samimi bir insanım ama ben daima kamera arkasında oldum ve kamera karşısına geçince kasıyorum.. Sonra konuşurken de aynı anda sesleri almak istiyorum sonradan ekleyince resmi oluyor işte biraz aynı tadı vermiyor.. yani o videoyu çektiğim zamandaki enerjiyi geçirmeye çalışacağım ama henüz başaramadım malesef :( ama denemelerim devam edecek..

---------- Spam Engelliyici 11:58 ---------- Önceki Mesaj 11:56 ----------

O biraz sıkıntıymış :D orayı da çekerseniz izleriz. :D

E valla sıkıntı ve zorluklarımız oluyor tabiki, bu da onlardan biri işte :rolleyes: hemen çekime başlıyorum o halde..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri