Kardeş Forum; btcfrm.com Muhteşem Çekilişi Sizlerle

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Btc Forum 3. Bomba Çekiliş ; https://www.btcfrm.com/cekilisler/1531-btc-forum-3-bomba-cekilis.html#post7110

Çekiliş ile Dağıtılacak Hediyeler:

* 1 Adet Ethereum

* 1 Adet Dash Coin

* 1 Adet Zcash Coin

* 1 Adet Litecoin

* 350 Adet Ripple

* 100 Adet Stellar

* 230.000( ikiyüz otuz bin) Adet Dogecoin

* 10 Kişiye 3 Aylık Premium Üyelik

* 10 Kişiye 3 Aylık Gold Üyelik

* 10 Kişiye 3 Aylık Gümüş Üyelik

1. ye 0.6 adet Ethereum

2. ye 0.4 adet Ethereum

3. ye 0.6 adet DASH Coin

4. ye 0.4 adet DASH Coin

5. ye 0.6 adet Zcash Coin

6. ya 0.4 adet Zcash Coin

7. ye 0,6 adet Litecoin

8. ye 0.4 adet Litecoin

9. ya 200 adet Ripple

10. ya 150 adet Ripple

11. ye 20000 adet Dogecoin

12. ye 15000 adet Dogecoin

13. ye 10000 adet Dogecoin

14. ye 9000 adet Dogecoin

15. ye 6000 adet Dogecoin

16. ya 100 Adet Stellar

17. ye 5000 adet Dogecoin

18. ye 5000 adet Dogecoin

19. ya 5000 adet Dogecoin

20. ye 5000 adet Dogecoin

21. ye 5000 adet Dogecoin

22. ye 5000 adet Dogecoin

23. ye 5000 adet Dogecoin

24. ye 5000 adet Dogecoin

25. ye 5000 adet Dogecoin

26. ya 5000 adet Dogecoin

27. ye 5000 adet Dogecoin

28. ye 5000 adet Dogecoin

29. ye 5000 adet Dogecoin

30. ya 5000 adet Dogecoin

31. ye 5000 adet Dogecoin

32. ye 5000 adet Dogecoin

33. ye 5000 adet Dogecoin

34. ye 5000 adet Dogecoin

35. ye 5000 adet Dogecoin

36. ya 5000 adet Dogecoin

37. ye 5000 adet Dogecoin

38. ye 5000 adet Dogecoin

39. ya 5000 adet Dogecoin

40. ya 5000 adet Dogecoin

41. ye 5000 adet Dogecoin

42. ye 5000 adet Dogecoin

43. ye 5000 adet Dogecoin

44. ye 5000 adet Dogecoin

45. ye 5000 adet Dogecoin

46. ya 5000 adet Dogecoin

47. ye 5000 adet Dogecoin

48. ye 5000 adet Dogecoin

49. ya 5000 adet Dogecoin

50. ye 5000 adet Dogecoin

51.-60. Kişiler: 3 Aylık Premium Üyelik

61.-70. Kişiler: 3 Aylık Gold Üyelik

71.-80. Kişiler: 3 Aylık Gümüş Üyelik

Katılım Şartları:

1) Amaçsız şekilde olmaksızın 25 adet konu açmış olmak

2) Post kasmaksızın ve spam yapmaksızın 300 adet mesaja sahip olmak

3) Forum farketmeksizin 1 adet ayrı forumda kullanıcı imzasına www.btcfrm.com gibi link vermek

4) Referansından 2 adet kişinin foruma kayıt olması

5) Twitter sayfamızın beğenilmesi https://twitter.com/btcfrm

6) Facebook sayfamızın beğenilmesi https://www.facebook.com/btcfrm

7) İnstagram sayfamızın beğenilmesi https://www.instagram.com/btcfrm

8) Youtube Kanalımıza Abone Olunması https://www.youtube.com/channel/UC4TBJr40R0S33QaCBK7mCYA

9) İlk 4 maddenin katlarını karşılayan üyelere katlarınca çekiliş hakkı tanınacaktır.

10) Forum yöneticileri forumu sahiplenen ve hakettiğine inanılan kişilere 5 çekiliş hakkına kadar vermeye yetkilidir.

11) Çekilişe en az 1500 kişinin katılması

Not: Arkadaşlar kıstasları bilerek yüksek yaptık ki toplam ödül miktarı şuan ki kurda 14.200 TL ve muhtemelen 4 ay sonra 20.000 TL yi geçecektir,

bu ana çekilişimizdir ve bu çekilişteki kıstaslar dolana kadar ara çekilişler sürekli yapılacaktır.

Katılmak için; https://www.btcfrm.com/cekilisler/1531-btc-forum-3-bomba-cekilis.html#post7110

katılıyorum yazcam buranın çekilişi değil :( şartları okuyalım elbet bir tanesi bize çıkar baya ödül var :D

edit: bu şartlar ile bu çekilişe katılım olacağını düşünmüyorum. Tabiki bi emek var çekilişte verilecek para belli ama daha farklı bi konsepte yapılmasını öneririm. Amaç Forumu geliştirmek ise gerçekten faydalı konu açacak arkadaşları işçi gibi parası ile konu açtırmak bana daha mantıklı gelir.

Son düzenleme:
beyenilmesi kelimesinden sonra dikkatim dağıldı.beğenilmesi yapabilir miyiz? :)

Paylaşım şartları ideal bence; şu şekilde değiştirilebilir çekilişin içeriği:

1000. üye (ya da 1500 olsun siz bilirsiniz) şartları sağlayıp çekilişe katıldığı gün çekiliş gerçekleştirilir. ;) Yani bu şekildeyken hiç gerçekleştirilmeyecek havası var dediğim hale sokarsak daha güzel olur gibi :D

Katılım şartlarında başka şart kalmadı mı hocam? :D Bu şartlar çok fazla ağır olmuş. Bu çekiliş değilde farklı bir olaya kaymış :(

Demişlerki biz şimdi bu frma google adworksten 10K lık reklam çıksak gene bu çekiliş koşulları kadar ne kullanıcıya nede içeriğe sahip olabiliriz...

O zaman ne yapalım, frm da çekiliş yapalım şartları frmun user ve indexini arttırıcak şekilde tasarlayalım daha ucuza gelir :)

Yinede güzel uygulama bu arada frm a üyeyim gayet başarılı...

Hakkımızda hayırlısı...

Katılım şartlarında başka şart kalmadı mı hocam? :D Bu şartlar çok fazla ağır olmuş. Bu çekiliş değilde farklı bir olaya kaymış :(

Çekilişe daha çok var, eleştiriler dikkate alınacaktır, yönetimle görüşüp şartlar tekrar değerlendirilebilinir, [MENTION=43777]prenscem[/MENTION] forumum sahibi, ben topu ona atayım [emoji4]şartlar ve diğer detayları kendisi değerlendirecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çekilişe daha çok var, eleştiriler dikkate alınacaktır, yönetimle görüşüp şartlar tekrar değerlendirilebilinir, [MENTION=43777]prenscem[/MENTION] forumum sahibi, ben topu ona atayım [emoji4]şartlar ve diğer detayları kendisi değerlendirecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şartları kim hazırladı bilmiyorum ama mümkünse hatta kesinlikle daha önce forum yönetmiş biri şartları hazırlasın.

Şartları kim hazırladı bilmiyorum ama mümkünse hatta kesinlikle daha önce forum yönetmiş biri şartları hazırlasın.

daha önce hiç forum yönetmedim, bunun için tecrübeli arkadaşların her fikrine her zaman açığım. Genel manada benim düşüncem şu: bu coinlerin toplam miktarı 6 ay sonra en kötü şartlarda 30.000 TL olacaktır, 100.000 TL de olabilir ama bu durum gerçekleşirse bizim çekilişi iptal etme gibi bir fiiliyatımız olamaz. Herşeyi paraya dökmek hoş değil ama benim düşüncem eğer ki ödül büyük ise verilen emekte o derece yüksek olmalı ki yerini bulabilsin. Bunun dışında bu ana çekilişimiz olmakla birlikte gerekli şartlar sağlanana kadar ara çekilişler sürekli olacaktır. Yönetimde ki arkadaşların şuanki düşüncesi bu yöndedir fakat tecrübeli arkadaşların fikirleri doğrultusunda ilerleyen süreçte güncellenebilir.

daha önce hiç forum yönetmedim, bunun için tecrübeli arkadaşların her fikrine her zaman açığım. Genel manada benim düşüncem şu: bu coinlerin toplam miktarı 6 ay sonra en kötü şartlarda 30.000 TL olacaktır, 100.000 TL de olabilir ama bu durum gerçekleşirse bizim çekilişi iptal etme gibi bir fiiliyatımız olamaz. Herşeyi paraya dökmek hoş değil ama benim düşüncem eğer ki ödül büyük ise verilen emekte o derece yüksek olmalı ki yerini bulabilsin. Bunun dışında bu ana çekilişimiz olmakla birlikte gerekli şartlar sağlanana kadar ara çekilişler sürekli olacaktır. Yönetimde ki arkadaşların şuanki düşüncesi bu yöndedir fakat tecrübeli arkadaşların fikirleri doğrultusunda ilerleyen süreçte güncellenebilir.

Allah kolaylık versin. :)

Hocam bu şekil bence ister istemez amaçsız başlıklar ve entriler ile foruma daha zarar verici olur. Bence en baştan şartları ele almanız lazım.

şartları okudum foruma üyeyim ama çekilişe katılmayacağımı beyan ederim.
katılan arkadaşlara başarılar.

şartlar koşullar baya varmış :D ee %100 sanada çıkma garantiside yok. Hafifletilirse uğraşılabilir. (en az 1,500 kişi katılacak malum çekilişe koşul oda var )
Koşulları başarıp, kazananı şimdiden tebrik ederim. Bol şanslar...

Hocam sanki bu çekiliş değil biraz yarışma olmuş.Özellikle şu 5 kişilik daha çekiliş hakkı kazanma felan biraz garibime gitti sanki klasik forum çekilişlerinden uzaklaşmış gibi :D

Küçük ödüllerle basit katılım şartları çok daha iyi olabilir.

25 konu için tanıtımlar vs copy paste den geçmeyecek gibi duruyor.Bence doğal halinde ilerlese çok daha kaliteli olur site içeriği.Umarım şartlar yerine gelecek diye site çöpe dönmez.:(

İnşallah reklam başarılı olur da tutar biz yanılırız :)

Son düzenleme:
Yeni çıkan ve akıbeti belli olmayan bir coin için yüzlerce hesap açan ve saatlerce ugraşan arkadaşlarımız mevcut, Şartlar bazı arkadaşlara agır gelsede forumdaki çekilişlerin sürekliligi düşünülürse şartları saglayıp,katılan arkadaşlar için avantaj haline dönüşecektir. Yinede cem hocam üyelerimizin fikirlerini, göz ardı etmeyecektir.
Katılan arkadaşlara bol şanslar.

Son düzenleme:
Youtube kanalimizda hergün 1 reklama tiklamalisiniz. Bunu da ekleyebilirsiniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri