Karlı sektorler paylasalım

koniks.com takip et ora daha mantıklı jakop reis ( car crash funny) öğrenmiştim o zamandan beri takip ederim

Mesajım bulunsun reel sektorde çalısmak zor değil ama insanlar ile urasmak gercekten çok zor Bende yazılım öğrenmenızı tavsıye ederim Adamın biri çalıstığım yere bir takıp yazılımı yapmıs dünyanın parasını alıyor

Mesajım bulunsun reel sektorde çalısmak zor değil ama insanlar ile urasmak gercekten çok zor Bende yazılım öğrenmenızı tavsıye ederim Adamın biri çalıstığım yere bir takıp yazılımı yapmıs dünyanın parasını alıyor

hocam realde bır dukkanın tutsun basında agrıamadan para kazanırsın herseyın zorlugu kolaylıgı var

hocam realde bır dukkanın tutsun basında agrıamadan para kazanırsın herseyın zorlugu kolaylıgı var
Benım yasadığım yerde hertarafda dükkan var Onemli olan bunca dukkanın arasında nasıl tutacak bir dukkan açacaksın Örnek telefoncu acsam 4 tane falan var sadece benim mahallede 1 km aşşağıda rahat 10 tane vardır Bu zamanda kendı işini yapabılenlerı gercekten tebrık ederim

ayda 500-2000 tl arası kazandıran sektör var herkesin yapabileceği türden ama dinen pek caiz değil o yüzden ben bıraktım ilglenen 3 arkadaşa makul fiyata tüm bilgimi aktarabilirim kazanç garantiside veririm

ayda 500-2000 tl arası kazandıran sektör var herkesin yapabileceği türden ama dinen pek caiz değil o yüzden ben bıraktım ilglenen 3 arkadaşa makul fiyata tüm bilgimi aktarabilirim kazanç garantiside veririm

dinen caiz olmayan bir isi satmak ve insanları yoneltmekde caiz degil

dinen caiz olmayan bir isi satmak ve insanları yoneltmekde caiz degil

Postunu görünce eski mahallemde ramazanda oruç tutarken biz tutmuyoruz diye bize kızan tekelci abla geldi aklıma :D

Ramazanda dahi gece 2 ye kadar açık tutardı 3-5 fazla satsak kardır diye, ama orucunu hiç kaçırmazdı :D

Postunu görünce eski mahallemde ramazanda oruç tutarken biz tutmuyoruz diye bize kızan tekelci abla geldi aklıma :D

Ramazanda dahi gece 2 ye kadar açık tutardı 3-5 fazla satsak kardır diye, ama orucunu hiç kaçırmazdı :D

arkadasın yazdıgı yorumu gorunce uyarmak istedim sadece, belki farkında degildir. gunaha girmemek icin bu isi yapmayan biri, para ile baskalarını gunaha sokacak ve yine gunaha girecek :)

Hocam senin söylediğin :D kumar oynamayıp kumarhane açmak gibi ne bilim zina yapmayıp genelev açmak ile eş değer bir şey :D

ivr eskı potansıyelı olmadıgını herkes bılıyor ufak tefek sıkıntılarıda var konu buysa intigramdan fak profıllerde dıkkat edılecek konu sakın turk kızlarını kullanmayın yoksa basınız beladan kurtulmaz yabancı intıgram hesapların yuruyorlar ozetı bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri