Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesajım bulunsun reel sektorde çalısmak zor değil ama insanlar ile urasmak gercekten çok zor Bende yazılım öğrenmenızı tavsıye ederim Adamın biri çalıstığım yere bir takıp yazılımı yapmıs dünyanın parasını alıyor
Benım yasadığım yerde hertarafda dükkan var Onemli olan bunca dukkanın arasında nasıl tutacak bir dukkan açacaksın Örnek telefoncu acsam 4 tane falan var sadece benim mahallede 1 km aşşağıda rahat 10 tane vardır Bu zamanda kendı işini yapabılenlerı gercekten tebrık ederimhocam realde bır dukkanın tutsun basında agrıamadan para kazanırsın herseyın zorlugu kolaylıgı var
ayda 500-2000 tl arası kazandıran sektör var herkesin yapabileceği türden ama dinen pek caiz değil o yüzden ben bıraktım ilglenen 3 arkadaşa makul fiyata tüm bilgimi aktarabilirim kazanç garantiside veririm
ayda 500-2000 tl arası kazandıran sektör var herkesin yapabileceği türden ama dinen pek caiz değil o yüzden ben bıraktım ilglenen 3 arkadaşa makul fiyata tüm bilgimi aktarabilirim kazanç garantiside veririm
dinen caiz olmayan bir isi satmak ve insanları yoneltmekde caiz degil
Postunu görünce eski mahallemde ramazanda oruç tutarken biz tutmuyoruz diye bize kızan tekelci abla geldi aklıma
Ramazanda dahi gece 2 ye kadar açık tutardı 3-5 fazla satsak kardır diye, ama orucunu hiç kaçırmazdı![]()
para lazımdinen caiz olmayan bir isi satmak ve insanları yoneltmekde caiz degil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.