Kayseri de bombalı saldırı

"Bizim Burada birşey olmaz" deme.. Kayseri de olduysa her yerde olur ...

Her arabaya, her insana, her cisme temkinli ve dikkatli bakınız ..

Bunlar hep zamanında çözüm süreci zırvalığıyla terörün zemin hazırlamasına ön ayak olan "kandırılan insanların" sonucudur.

Kim sebep olduysa allah belasını versin , son bir yılda 24 terör saldırısı yaşadık.. Olan her zamanki gibi sebepsiz yere ölenlere oldu umarım bu ******** alçak görüşe destek veren herkes hakettiği gibi yargılanır,umarım ülkece daha güzel günler görürüz yazılacak söylenecek çok şey var ama hiçbiride yakınlarını kaybeden , hayalleri olan bu güzel insanları geri getirmeyecek..

Ne zaman Kınamaktan öteye geçip terörün kökünü kazımak amaçlı realist adımlar atılırsa o zaman bunlar son bulacaktır.. Aksi taktirde bedelini masum halkımız (sen,ben,o "biz" ) sebepsiz yere ödemeye devam edecek!!

Bu yapılan saldırılarda her şehit olan bir kişi için bunların hapistekilerinden on tane indireceksin bak bakalım daha bomba patlatabiliecekler mi!

Milletimizin başı sağolsun.Daha somut konuşmak gerekirse arkadaşlar amaç belli 27 aralık ta ki toplantı Türkiye Rusya İran arasında gerçekleşecek bu toplantı sayesinde belkide Suriye deki savaş bitecek yada dinecektir.Terör amacı o toplantıyı iptal o toplantıyı durdurmak bu olaylardan dolayı zannediyorlar ki iptal olucak.Suriye deki savaşı bitirmek yada dindirmek terörün işine gelmez.

Bu vahim patlamalardan dolayı eğer toplantıyı iptal edersek teröristlerin işine gelir.Hiç bir zaman boyun eğmeyeceğiz.İstihbahrat konusunda zayıfız bu konuda daha tedbirli maksimum yapmalıyız.

Nasıl bir ülke olduk ya her hafta bir yerde bomba patlıyor. Ulan Kayseri'de yaşıyorum güya huzurlu ve güvenli şehir. Bugün 500 mt. ötemde bomba patladı. Şans eseri 10 dk. ile kurtuldum. Kurtulduğuma sevinemiyorum, o askerleri o halde yerde kanlar içinde görmek beni perişan etti. Bugün anladım ki; ateş düşdüğü yeri yakıyormuş. Başa gelmeden anlayamıyormuşuz. Klavye başında kınamakla, şöyle yapalım demekle olmuyor. olmayacakta... Ben 31 yaşında adamım bu yaşıma geldim. Şu anki şartları ne çocukluğumda ne de ergenliğimde görmedim. Eskiden TV'de izlerdik Ortadoğu'da canlı bomba eylemlerini. Tuhaf gelirdi anlayamazdık. Şimdi bir farkımız kalmadı. 1 yılda 24 patlama. yüzlerce ölen sivil, asker ve polislerimiz... Birşeyler yanlış gidiyor bu ülkede... Eğer saldırıları önleyemiyorsan ve halkını koruyamıyorsan işinin iyi yapamıyorsun demektir. İşini iyi yapamıyorsan yapman gereken bellidir. İstifa!

Bomba patlatanların ve buna göz yuman, çıkar sağlayanlarında Allah bin belasını versin!

Adi ********, değersiz, soysuz ve ** soyundan gelen köpekler yüzünden birçok ocağa ateş düşüyor. Kimisi yeni evlenmiş, kimisinin yeni çocuğu olmuş kimisine ise ailesi muhtaç ve hepsi ölüyor. Allah'ım sen bunların soyunu kurut dinsin bu acılar ateşler Yarabbim. Onlar bizler için ölüyor vatanları için ölüyor. Bizim gibi onlarında hayalleri vardı, birçoğu bizlerin yaşlarında genç ve geleceği parlak insanlardı. Allah rahmet eylesin vatan sağolsun

ülkede ohal var.yurt genelinde huzur operasyonları yapıldı ama yine de bombalar patlıyor.artık insanın bünyesi kaldırmıyo.Allah rahmet eylesin şehitlerimize.bu acıya yürek dayanmaz

İdama hep karşıydım. Ama bunları idam edip kolayca öldürmemek lazım. Yavaş yavaş öldüreceksin her gün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

içerdeki hainleri yere yatırıp elleri kolları bağlı üzerlerine sıçak plastik damlatacaksın acı içinde yavaş yavaş ölecekler

Allah belasını versin en ufacık katkıda dahi bulunanların ve bu habere sevinenlerin!!!

Başımız Sağolsun...
Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Gazi'lerimize Şifa Yakınlarına Sabır Dilerim :( :( :(

Başımız Sağolsun...

Şüpheli davranışlarda bulunanları polise bildirmeliyiz.. nerede ne zaman olur olsun .. mahallemizde , iş yeri etrafında olsun veya dolaşırken gördüğümüz herhangi bir yerde...

Son düzenleme:
Başımız Sağolsun...
Şehitlerimize Allah'tan Rahmet Gazi'lerimize Şifa Yakınlarına Sabır Dilerim :mad:

Allah rahmet eylesin
Allah belasını versin bunların
kim ne derse desin abi eksik bişiyler var görevini yapmayanlar var
lamı cimi yok bunun
2 gün gündemde kalır sonra önlemleri aldık araştırıyoruz vs geçer gider
önce işe meclisten başlayacakalr temizlemeye tek tek
neyse
ne denirki bilemiyor insan

Başımız sağolsun

''Bir Ölür Bin Diriliriz''

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri