Tek istedigim yt den kazanacagim paralarla kendime bilgisayar alabilmek insallah kismet olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tek istedigim yt den kazanacagim paralarla kendime bilgisayar alabilmek insallah kismet olur
hadiyin kızlar toplanın![]()
ahaharakip elemeyelim pls
adama gaz verin biraz
Flagdan nasıl sıyırıcaz PekiTam yardım edecek kadar prof değilim ama bence sıfırdan basla. Ben öyle yaptım, sıfırdan özgüne başla fikirler dene ve banlanma telif gibi her olaydan sılrılabilirsin. Bir sorun yaşadığında foruma yaz bilenler yardımcı olur sahte telif konusunda. ZAten özgün çalışan adamın hiç bir kaygısı olma
z
Flagdan nasıl sıyırıcaz Peki![]()
Tam yardım edecek kadar prof değilim ama bence sıfırdan basla. Ben öyle yaptım, sıfırdan özgüne başla fikirler dene ve banlanma telif gibi her olaydan sılrılabilirsin. Bir sorun yaşadığında foruma yaz bilenler yardımcı olur sahte telif konusunda. ZAten özgün çalışan adamın hiç bir kaygısı olma
z
keşke Öyle bir iyilik Yapsalar ya ilk başladığım zaman yazmıştım bunu şu an nekadar utandığımı bilemessinNickin kategorimi ifşa ediyor rica etsem adminler değiştirsin nickini![]()
Flagdan nasıl sıyırıcaz Peki![]()
Hocam kusura bakma ama 6 ay gece gündüz çalışıp da 5 tl bile alamamışsınız bırakın bu işi, amacım sizi soğutmak değil. Buraya harcadığınız zamanı başka işlere harcayın çok daha fazlasını kazanırsınız. yaş daha 18 miş önünde çok yol var daha.
Kardeş 10 dk önce herşey normal 10dk sonra kanal diye bişey yok ortadaBir ihlal yoksa istediğiniz kadar flag yiyin hocam video haklarını da gösterirsiniz hiç bir sıknıtınız olmaz
Kardeş 10 dk önce herşey normal 10dk sonra kanal diye bişey yok ortada![]()
çok sinirlendim bugün azda galyana gelip geri dönüşü olmayan yollara girecektimbu biraz egzotik oldu
![]()
[mentıon=13917]zyjo1[/mentıon]
sana vereceğim tek tavsiye: Asla vazgeçme
2 yıl 5 tl kazansan bile vazgeçme.
Herkeze iyi aksamlar oncelikle yazmaya bu daginik kafa ile nerden baslayacagimi bilemiyorum yazdiklarimi okurken bana sinirlenmemenizi yuce allahtan diliyorumm...YT ile maceram aralik sonlarina dogru (2013) basladi.Forumu elidemki e booklari baska forum ve yt ile ilgili sitelri birden fazla defa okudum bircok kanal actim duzenledim foto falan bot aldim vs ama bir turlu kazanamadim 6 aydir inaninki geceli gunduzlu calismalarim sonucu toplam 5 tl gibi bisey bile degil 1 adsensem banlandi bircok kanalim kapatildi (sahte telif) vb seylerden..
Niche vb seyleri kullandim gene olmadi spam yaptim kanallar dayandi biraz sonra sahte telif geldi gitti ozgun calistim videolarimi kopyaladilar onlar izlenim aldi sahte telif + flag attilar ozgun kanalima kapattirdilar vs.
Yani kisaca anlatmak istedigim kazanamiyorum ne yaparsam yapayim picn bile gelmedi be.
Forumdaki cok kazananlardan istedigim bana skype den ozel ders wermeleri yada yardimci olmalari yoksa 1 / 2 ay daha deneyip gidecegim
beni dinlediginiz icin tesekkur ederim icimi dokup rahatladim tesekkurler (sizden ricam eger yardimci olmuyacaksaniz yorum yapmamaniz) Herkezin kandili kutlu olsun sevdiklerinizle mutlu yasayin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.