Selamlar arkadaşlar,
Öncelikli olarak belirtmek isterimk sırf şikayet konusu açıldı diye yada bu konuya yazıldı diye çat kapı geldiğimi sanmayın. Yok parayı vurdu gitti, yok ytparanın en büyük vurgunu, yok şöyle yaptı durumlarına girmeyeceğim.
Telefonumdan arayarak konuşan ulaşan whatsuptan yazan herkese cevap vermeye çalıştım. Halada cevap veriyorumda. Kaçacak olsam, vurgun yapacak olsam kendi telefonum havale gönderdiğiniz bilgilerle beraber verip neden kaçayım.
Evet çok zor bir dönem geçirdim. Özellikl bu ay sunucunun tamamen kapalı olduğu. Sorun çıkarabilecek, zarar verecek herşeyi temizledim. Siteleri bu akşamdan itibaren tek tek açıyorum. Pazartesi gününe açılmayan olursa lütfen iletişime geçsin dns ayalarını değiştirmediğimizdendir. Ek olarak domain yenilem zamanı geldiğinde tekrar 1 yıl daha yenileme yapacağımı belirtmek isterim. Burada kendimi aklamaya veya suçsuz göstermeye çalışmıyorum.
Bildiğiniz üzere iki adet daha önce belirttiğim siteler, bilgisayarlarda bulunan keyloger sayesinde hacklendi. Yerine sahte banka kredi kartı çekme sayfası konulduğundan dolayı tüm sunucu down oldu. Bu durumu detaylıca 25 veya 26. sayfadaki yazımda belirttim.
Tekrardan belirtmek istediğim tek ve önemli konu,
Öncelikli bu iki site sahibi, bilgisayarlarını lütfen rica ediyorum temizlesin. Temizlemiyor ise, ben siteyi kurup teslim ettiğimde tekrardan aynı durumla karşılaşacaklar ve bu durumda siteleri tekrardan kapanacak.
Son olarak, benim moderatör olmam insan olduğum gerçeğini değiştirmemektedir. Moderatörüm diye hakkımda şikayet açılmayacak gibi bir durumda söz konusu değildir.
Skype veya siteye bu durumlardan dolayı zaten uzun zamandır giremiyorum. cep telefonum ve mail adresim sürekli aktif. Olmayanlarda özel mesaj ile beraber isteyebilirler.
Bu geceden itibaren siteler tamamen açılacaktır. + 1 yıl daha yenileme zamanı geldiğinde domainlerinizi yenileyeceğim. Sıfırdan kurulum isteyen arkadaşlar olursa, sıfırdan da kurarım. Kendi hostuna taşımak isteyen arkadaşlar olursa orayada taşırım.
Ama şunu özellikle belirteyim. Ben bir yere kaçmam, kaçmadım ve kaçmayacağım.
Bu yaşıma kadar onurlu bir şekilde yaşadı ve yaşamaya devam edeceğim.
Okuduğunuziçin teşekkür ederim