Kazanç Sağlayan Dilediğiniz Dilde Site

Elimde bunun gibi siteler var ilgi alakanı eksik etmeyeceğini bildiğim için yenilerini yaptırırken sana gelicem hocam, hayırlı satışlar bol müşteriler. :)

Son düzenleme:
baltalamak gibi olmasın ama yıllardır bu işin içinde olan biri olarak yazıyorum bunları bilgisiz, sallama kulaktan dolma bilgiler ile değil..

1) adsense nin en az 350 makale ile siteyi kabul edebileceği nasıl bir kriterdir. böyle birşey yok. tek makaleli siteyide kabul edebilir, 1 milyon makaleli siteyi de kabul etmeyebilir. makaleye değil, kaliteye bakar adsense kabul ederken.

2) konular botla çekilecek denmiş. googlenin son yaptıgı güncellemeden sonra botla çekilen içerikler spam niteliği taşır. sen botla günlük 500 konu çekeceğin otur özgün 1 makale yaz çok daha faydalı olacaktır. iyi o zaman güzlmiş açayım 100 tane site 100 ünede otomatik bota bağlayım googlede salak ya bana para versin :D:D

3) Günlük kazanç kesin olarak belirtilmiş, ya kazanmazsa ne olacak para iade edecekmisin? botla içerik eklenen bir sitenin hit alma olasılığı ( seo çalışması yaptırmadan) pek mümkün değil. Burda ki arkadaşlarda seo çalışması yaptırmayacağına göre garanti kazanç söylemek çok abest olacaktır..

Bilmeyen arkadaşlar için açıklama yaptım kesinlikle konu baltalama değildir, aksine alacak arkadaşlara küçük bilgiler vermeye çalıştım eğer başarılı olursa güzl proje ama kopya spam içerikle olur mu şüphliyim..

Son düzenleme:
baltalamak gibi olmasın ama yıllardır bu işin içinde olan biri olarak yazıyorum bunları bilgisiz, sallama kulaktan dolma bilgiler ile değil..

1) adsense nin en az 350 makale ile siteyi kabul edebileceği nasıl bir kriterdir. böyle birşey yok. tek makaleli siteyide kabul edebilir, 1 milyon makaleli siteyi de kabul etmeyebilir. makaleye değil, kaliteye bakar adsense kabul ederken.

2) konular botla çekilecek denmiş. googlenin son yaptıgı güncellemeden sonra botla çekilen içerikler spam niteliği taşır. sen botla günlük 500 konu çekeceğin otur özgün 1 makale yaz çok daha faydalı olacaktır. iyi o zaman güzlmiş açayım 100 tane site 100 ünede otomatik bota bağlayım googlede salak ya bana para versin :D:D

3) Günlük kazanç kesin olarak belirtilmiş, ya kazanmazsa ne olacak para iade edecekmisin? botla içerik eklenen bir sitenin hit alma olasılığı ( seo çalışması yaptırmadan) pek mümkün değil. Burda ki arkadaşlarda seo çalışması yaptırmayacağına göre garanti kazanç söylemek çok abest olacaktır..

Bilmeyen arkadaşlar için açıklama yaptım kesinlikle konu baltalama değildir, aksine alacak arkadaşlara küçük bilgiler vermeye çalıştım eğer başarılı olursa güzl proje ama kopya spam içerikle olur mu şüphliyim..

Selamlar,

Sorularına cevaplıyorum. Tabiki bunları sormanız hakkınız.
Adsensede bende 1 makale ile site sokabilrim. Bunda bir problem yok, ancak google kaliteye bakar dediğiniz gibi, gerekli işlemleri bende sağlıyorum. Buradaki amacım, içerik bol olacağından ve zengin olacağından dolayıdır.

İkinci sorunuz, bu bot sadece sitelerden konuları çeker, özgünleştirir ve sizin belirlediğiniz dile çevirir.İçerisindeki resimleri dahi sizin sitenize yükler oradan link verir. Anahtar kelimelerde dahil

Son sorunuz, günlük kazancı belirttim evet, kazanılmadığı takdirdeki iade şartlarımıda konu altında belirteceğim. Sitenin seo kısımlarıda tarafımdan yapılmaktadır. Wordpresstir, site için gerekli olan ve önemli olan 12 eklentiyide kurmaktayım.

Saygılarımla

---------- Spam Engelliyici 23:34 ---------- Önceki Mesaj 23:33 ----------

Arkadaşlar öncelikle gerçekten site açmaya susamışız. İlginize teşekkürler. Bırazdan listede olan arkadaşları yazacağım. lütfen yazdıklarım bana site adetlerinide belirtsinler.

hocam sadece bot entegresi yapabiliyormusun ve godaddyde bulunan bir film domainine film sitesi kurarmısın

hocam sadece bot entegresi yapabiliyormusun ve godaddyde bulunan bir film domainine film sitesi kurarmısın

Hocam selamlar,

Film sitesi kurmuyorum malesef,dediğimi yanlış anlamayın tamamen insaların takip edebileceği günlük girebileceği bir site yapıyorum

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:47 ----------

@gzmrt [MENTION=12033]daralll ( 1 site )[/MENTION] [MENTION=7988]crazy3[/MENTION] [MENTION=22480]gsarena7[/MENTION] ( 2 site ) [MENTION=20639]Paul Oakenfold[/MENTION] [MENTION=13384]sendemi71[/MENTION] [MENTION=21056]mlo[/MENTION] [MENTION=8804]erdemx[/MENTION] [MENTION=12640]herzlos[/MENTION] (30 site) [MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] [MENTION=9418]delikurt09[/MENTION] [MENTION=25142]nuclear[/MENTION] ( 2 site )

Lütfen yaptırmak istediğiniz adetleri yazarmısınız. Çalışma programı çıkarmam gerekiyor arkadaşlar

Hocam selamlar,

Film sitesi kurmuyorum malesef,dediğimi yanlış anlamayın tamamen insaların takip edebileceği günlük girebileceği bir site yapıyorum

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:47 ----------

@gzmrt [MENTION=12033]daralll ( 1 site )[/MENTION] [MENTION=7988]crazy3[/MENTION] [MENTION=22480]gsarena7[/MENTION] ( 2 site ) [MENTION=20639]Paul Oakenfold[/MENTION] [MENTION=13384]sendemi71[/MENTION] [MENTION=21056]mlo[/MENTION] [MENTION=8804]erdemx[/MENTION] [MENTION=12640]herzlos[/MENTION] (30 site) [MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] [MENTION=9418]delikurt09[/MENTION] [MENTION=25142]nuclear[/MENTION] ( 2 site )

Lütfen yaptırmak istediğiniz adetleri yazarmısınız. Çalışma programı çıkarmam gerekiyor arkadaşlar
1 tane istiyorum.. Duruma göre 2 de olabilir.. Yoğun olursan erteleriz.. Ama 1 kesin

Hocam 1 sitede bana yap ve hangi konularda site açtığını yazarmısın sana zahmet

@herzlos 30 mu ?
konu kanal spamlama değil,yanlış anladın herhalde :D
bakkaldan sakız alır gibi site almışsın valla :D

Ön listeye katılmak isterim kenan hocam... 1 site.

edit: konu çekiyor derken, flash oyun gibi bir site yapılabiliyor mu hocam?
altında yt videosu yer alacak. yoksa bu iş dahamı meşakkatli. hiç gözüm kesmiyor şu site işlerini.

Son düzenleme:
Hocam 2 tane ile katılmak isterım programa ama yaptıgın bir siteyi örnek verebılırmısn?
Yanı nasıl bir sitemız olacak :D

Ön listeye katılmak isterim kenan hocam... 1 site.

edit: konu çekiyor derken, flash oyun gibi bir site yapılabiliyor mu hocam?
altında yt videosu yer alacak. yoksa bu iş dahamı meşakkatli. hiç gözüm kesmiyor şu site işlerini.

İstersen konunun içine konu ile alakalı videoda ekleyebilirsin. yazdım

keşke web site işleri dışarıdan göründüğü kadar kolay olsaydı...

2006'dan beri kesintisiz bu işi yapıyorum. Adam akıllı bir site olsun istiyorsanız kendinizden çok şey katmanız, hayatınızdan ödün vermeniz, server kasıp kapandığında endişe duymanız vs vs bir çok şey gerekiyor :)

Hocam 2 tane ile katılmak isterım programa ama yaptıgın bir siteyi örnek verebılırmısn?
Yanı nasıl bir sitemız olacak :D

Tabi pm ile tekrardan cevap verirsiniz miktar konusunda

---------- Spam Engelliyici 00:03 ---------- Önceki Mesaj 00:01 ----------

@erdemx ve [MENTION=21056]mlo[/MENTION] yaptırmak istediğiniz site adettlerini belirtimisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri