baltalamak gibi olmasın ama yıllardır bu işin içinde olan biri olarak yazıyorum bunları bilgisiz, sallama kulaktan dolma bilgiler ile değil..
1) adsense nin en az 350 makale ile siteyi kabul edebileceği nasıl bir kriterdir. böyle birşey yok. tek makaleli siteyide kabul edebilir, 1 milyon makaleli siteyi de kabul etmeyebilir. makaleye değil, kaliteye bakar adsense kabul ederken.
2) konular botla çekilecek denmiş. googlenin son yaptıgı güncellemeden sonra botla çekilen içerikler spam niteliği taşır. sen botla günlük 500 konu çekeceğin otur özgün 1 makale yaz çok daha faydalı olacaktır. iyi o zaman güzlmiş açayım 100 tane site 100 ünede otomatik bota bağlayım googlede salak ya bana para versin

3) Günlük kazanç kesin olarak belirtilmiş, ya kazanmazsa ne olacak para iade edecekmisin? botla içerik eklenen bir sitenin hit alma olasılığı ( seo çalışması yaptırmadan) pek mümkün değil. Burda ki arkadaşlarda seo çalışması yaptırmayacağına göre garanti kazanç söylemek çok abest olacaktır..
Bilmeyen arkadaşlar için açıklama yaptım kesinlikle konu baltalama değildir, aksine alacak arkadaşlara küçük bilgiler vermeye çalıştım eğer başarılı olursa güzl proje ama kopya spam içerikle olur mu şüphliyim..