Kazancı Kesinleşmeyenler

Benim hesaplarımda barındırılan hesap değil ama aksamadan kaç aydır hesaplarımdan ödeme alıyorum

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

EVET barındırılan hesap değil bendekiler. Normal site ile alınmış adsense hesapları

Tamam o zaman tahmin ettiğim gibi görünüyor. Bizim gibi site için alınan hesaplarda kesinleşmiş kazançlarda görünmüyor olabilir. Ama youtube hesabında görülüyor. Ay sonunda ödeme gelecektir inşallah.

---------- Mesaj saat 15:31:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:29:04 civarında gönderildi. ----------

Şimdi , hepimiz alıyoruz zaten paramızı. Siteden değil, youtubeden gelen gelirler bu hesabında daha önceden kesinleşmiş kazançlarda görünüyor muydu? Mesele o.

Benim hesaplarımda barındırılan hesap değil ama aksamadan kaç aydır hesaplarımdan ödeme alıyorum

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şöyle bir durum var benim 82 $ normal site kazancı olarak geçti .
Yani mayıs ayı kazancı 82 $ içerik barındırıcısı yazıyor . Kazanç normal site kazancı 82 $
Ben websitesini iptal ettim . Website kazancı 82 $ olarak yansımış hatta kesinleşmiş.
fakat mayıstan haziran ayına kadar olan youtube kazancı nerede ?

Anlatamadım sanırım :)
Aynı durumdayız, bende de kesinleşmiş kazançlarda görünen rakam sitelerden gelen rakam ve youtube kazancı yok.
Demek istediğim şu:
Bizim adsense hesabımız siteler için alınmış olan hesap olduğu için kesinleşmiş kazançlarda görünmüyor olabilir mi diye düşündüm. Youtube de para görünüyor onda sorun yok. Kesinleşmiş kazançlarda youtube gelirini görenlerin adsense hesabı youtube için alınmış hesap mı herkeste acaba. Öyleyse bizim adsense paneline değil sadece youtube paneline yansıyor olabilir kesinleşmiş kazanç.

Anlatamadım sanırım :)
Aynı durumdayız, bende de kesinleşmiş kazançlarda görünen rakam sitelerden gelen rakam ve youtube kazancı yok.
Demek istediğim şu:
Bizim adsense hesabımız siteler için alınmış olan hesap olduğu için kesinleşmiş kazançlarda görünmüyor olabilir mi diye düşündüm. Youtube de para görünüyor onda sorun yok. Kesinleşmiş kazançlarda youtube gelirini görenlerin adsense hesabı youtube için alınmış hesap mı herkeste acaba. Öyleyse bizim adsense paneline değil sadece youtube paneline yansıyor olabilir kesinleşmiş kazanç.

hiç sanmıyorum [Çünkü hesabı bizim ki gibi olupta ödeme panelinde youtube kazançları yazan arkadaşlar da var ]

p8ld9.jpg

arkadaşlar bu konu gerçekten çok önemlidir. ilerde sizinde başınıza gelebilir. o yüzden artık bu soruna bir açıklık getirelim sizce youtube kazanç neden kesinleşmemiş olabilir ?

ben ilk defa ödeme alacaktım ve 20 günde 70 dolar gibi bir rakamı görebildim fakat ne gelen var ne giden. sadece youtube üzerinden görünüyor ve adsenseye hiç bir yansıma olmadı. Merakla konu hakkında yazacakları bekliyorum. Yok mudur bir tecrübesi fikri olan ?

Ödemesi kesinleşenler bu başlıkla ilgilenmiyorlar anladığım kadarıyla :) Beklemekten başka yapılacak bir şey yok gibi görünüyor.

Gorduyum kadariyla bu hadise site icin adsense alib sora youtbeye bagliyanalrin basine geldi
2 arkadasda daha boyle oldu

Ay sonunda Kesinlesir INSHALLAH

evet kazanç kesinleşti ödeme en son 1 temmuz olarak yazıyor yani bu demek oluyor yarın mı alacağız *? ilginç bir durumla karşılaşıyoruz. Herkes ten sonra kazancımız kesinleşti ve herkes cuma günü ödemesi ni aldı ve bizim kazancımız ay sonunda kesinleşti beklenmedik bir anda. Peki orada ödeme yapılacaktır diye bir ibare var . Şimdi bu sorunu yaşayan koca forumda 2 miz mi varız ? panelde ödeme yapılacak deyipte yapılmaması kıyamet alameti gibi bir şey olur .... Umarım yarın sabah paraları hesaplarda görürüz

Benimki yattı hesabıma 900 euro civari :)

ne zaman yattı kardeşim ???? sen cuma günü ödeme alanlardansın konuyu iyi oku

Yarın sabahı bekliyeceğim yıllardır her ay sorunsuz ödeme aldığım hesabımdan ödemenin temmuza sarkması çok ilginç ..

---------- Mesaj saat 01:03:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:53:31 civarında gönderildi. ----------

1 Temmuz 2013 tarihinden önceki ödenmemiş, kesinleşmiş kazançlar

Tutar XXXX,78 $
Yöntem Elektronik Fon Transferi
Alacaklı adı Berkan XXX

Sadece bende olmamasına sevindim. Ve ödeme için bende de 1 Temmuz yazıyor, yatmaması için bir neden yok. Hayırlı uğurlu olsun :)

Ödeme halen yok.... Bugun 1 Temmuz .. Bence bütün forum üyelerinin bugun bu konuyu takip etmesi lazım ... Çünkü Yıllardır Adsense kullanıcısı olarak ve yıllardır her ay düzenli ödemesini almış birisi olarak ilk defa böyle garip bir durumla karşılaşıyorum . Ödeme yapılacak diyor ve ortada ödeme yok halen ..

Ödeme halen yok.... Bugun 1 Temmuz .. Bence bütün forum üyelerinin bugun bu konuyu takip etmesi lazım ... Çünkü Yıllardır Adsense kullanıcısı olarak ve yıllardır her ay düzenli ödemesini almış birisi olarak ilk defa böyle garip bir durumla karşılaşıyorum . Ödeme yapılacak diyor ve ortada ödeme yok halen ..

illa gelir hocam google'da para kalmaz, kanallarda sıkıntı yoksa.

ben takipteyim ama büyük ihtimal öğlene doğru yatar paranız

Bizim 26 harziran'da aldığımız parayı mı bekliyorsun sen hala. Denkleştirememişler 'dir kardeşim. Şaka bir yana Gelir 10.000 $ üstünde mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri