Kelepir Çocuk kanalı 600 K Abone 900 Milyon izlenme

Oyuncak inceleme gibi bişey. Bizde neden olmasın ?

Toplamda 1 milyar izlenime yaklaştık yarım milyonu geçik abonem reklamlar açık :D

2 yıllık temiz kanal içindeki tutarla beraber satıcam içinde şuan 150 K $+ Üstü var kazanç henüz kesinleşmedi çekemiyorum yurt dışına yerleşiceğimizden ve daha büyük projelerim olduğundan acil nakte iğtiyacım var forumda bu kanalı alabilecek durumda kişi yada kişiler mevcut arkadaşlar birleşipte ortakta alabilirsiniz kanal çok sağlam geliride iyi kendini amorti eder zaten

Ben ve kız arkadaşım Jasmine ile hazırladığımız videolar pazarlık payı vardır teklifler gelsin :D

Tomica Jet Everett Turbo Loft Airplane Cars 2 Takara Tomy Toy Disney Pixar Buildable Toys - YouTube

Edit : arkadaşlar emek harcandı bugünlere gelindi kopyalanyan kişileri tespit edersem telifi basarım uyarısız! :) ona göre :D

son olurunu ve kanal özelliklerini pm alabilirmiyim CİDDİYİM

---------- Mesaj saat 12:55:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:54:57 civarında gönderildi. ----------

Kanal Alınmıştır

abi benden önce davrandın hadi neyse önümüzdeki maçlara bakacağız

parayı alıp yurtdışına kaçacak beyler inanmayın :P :D

Kanal tarafımca alınmıştır
pazartesi ödeme geçilcektir .

Kanal direk Youtube partneri. Boyle bir kanali 150bin Tl ye ancak telif haklarina sahip olduguna inanirsam hemen almak icin elimden geleni yaparim. Onun disinda su anki sahibinden baska kimseye yarari olmaz kanalin...

kanal çok sağlam görünüyor 2011 yılında açılmasına ragmen 2yılda iyi views ve abone var .

bu kanal harbiden sizinse ve satıyorsanız sabaha kadar belirli bir kısmınız açık kalmış veyada kafanızda bir hastalık var geçmiş olsun :)

yahu güzel kardeşim bu kanal bldiğin altın yumurtlayan inek bu satılırmı ? maynadınmı sen .....

NOT : NEDEN KONU GEYİK -RESİMLER-VİDEOLAR KATEGORİSİNDE ? GEYİKMİ LAN BU ???
Biraz gülelim istedim hocam :) alex'in kanal konusundan aklıma geldi bölr knal olsa satarmıyım hiç :eek: :D
Ali ağaoğluya haber verip durumu bildiririm :)
Satmıyorum o adama onun parası yetmez benim değilmi satmıyom işte hıhh :p:p
Kanal Alınmıştır
Arkadaşla anlaştık iyi pazarlıkçı :D
parayı alıp yurtdışına kaçacak beyler inanmayın :P :D
:p:p
Kanal direk Youtube partneri. Boyle bir kanali 150bin Tl ye ancak telif haklarina sahip olduguna inanirsam hemen almak icin elimden geleni yaparim. Onun disinda su anki sahibinden baska kimseye yarari olmaz kanalin...
Keşke benim olsa yada sizin içimizden biirnin ne kadar güzel olurdu hocam ama maalesef diil geyik bölümü :) böyle bir kanalım olsa bir şekild bende para bulur satmazdım inşallah bir gün böyle başarılı para getiren kanal yada girişimlerimiz olur :)

Toplamda 1 milyar izlenime yaklaştık yarım milyonu geçik abonem reklamlar açık :D

2 yıllık temiz kanal içindeki tutarla beraber satıcam içinde şuan 150 K $+ Üstü var kazanç henüz kesinleşmedi çekemiyorum yurt dışına yerleşiceğimizden ve daha büyük projelerim olduğundan acil nakte iğtiyacım var forumda bu kanalı alabilecek durumda kişi yada kişiler mevcut arkadaşlar birleşipte ortakta alabilirsiniz kanal çok sağlam geliride iyi kendini amorti eder zaten

Ben ve kız arkadaşım Jasmine ile hazırladığımız videolar pazarlık payı vardır teklifler gelsin :D

Tomica Jet Everett Turbo Loft Airplane Cars 2 Takara Tomy Toy Disney Pixar Buildable Toys - YouTube

Edit : arkadaşlar emek harcandı bugünlere gelindi kopyalanyan kişileri tespit edersem telifi basarım uyarısız! :) ona göre :D

Bagla benim partnerlige 1 gunde onaylatiyim :) unut gerisini dunyanin neresinde olursan ol.

Wester union banka paypal :) her turlu oderiz

---------- Mesaj saat 17:54:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:52:14 civarında gönderildi. ----------

bu yazindan sonra kanala yeniden baktim

Blucollection+user

Bu sekilde bir aga bagli

Bagla benim partnerlige 1 gunde onaylatiyim :) unut gerisini dunyanin neresinde olursan ol.

Wester union banka paypal :) her turlu oderiz

bu yazindan sonra kanala yeniden baktim

Blucollection+user

Bu sekilde bir aga bagli

Verin bu kanali bana 1 haftada content id, resmi is ortagi (trye aldiririm), premium adsense + transfer ucreti olarak $10.000 verebilirim.

Kusura bakma Etc , serbest piyasa :D

kim izler bu kanalı :D ne kadar abuk subuk bişe... reytinge bak ahahaha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri