Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Toplamda 1 milyar izlenime yaklaştık yarım milyonu geçik abonem reklamlar açık
2 yıllık temiz kanal içindeki tutarla beraber satıcam içinde şuan 150 K $+ Üstü var kazanç henüz kesinleşmedi çekemiyorum yurt dışına yerleşiceğimizden ve daha büyük projelerim olduğundan acil nakte iğtiyacım var forumda bu kanalı alabilecek durumda kişi yada kişiler mevcut arkadaşlar birleşipte ortakta alabilirsiniz kanal çok sağlam geliride iyi kendini amorti eder zaten
Ben ve kız arkadaşım Jasmine ile hazırladığımız videolar pazarlık payı vardır teklifler gelsin
Tomica Jet Everett Turbo Loft Airplane Cars 2 Takara Tomy Toy Disney Pixar Buildable Toys - YouTube
Edit : arkadaşlar emek harcandı bugünlere gelindi kopyalanyan kişileri tespit edersem telifi basarım uyarısız!ona göre
![]()
Kanal Alınmıştır
hocam günlük kaç tık alıyorsunuz çok merak ediyorum söylermisiniz ?![]()
kanalı aldım adsense'e bağladım 20 dk dır 35148686452 tık geldi
Danaya girer gibi kanala girsek koca forum olarak alamayız bu kanalı
Biraz gülelim istedim hocambu kanal harbiden sizinse ve satıyorsanız sabaha kadar belirli bir kısmınız açık kalmış veyada kafanızda bir hastalık var geçmiş olsun
yahu güzel kardeşim bu kanal bldiğin altın yumurtlayan inek bu satılırmı ? maynadınmı sen .....
NOT : NEDEN KONU GEYİK -RESİMLER-VİDEOLAR KATEGORİSİNDE ? GEYİKMİ LAN BU ???
Satmıyorum o adama onun parası yetmez benim değilmi satmıyom işte hıhhAli ağaoğluya haber verip durumu bildiririm![]()
Arkadaşla anlaştık iyi pazarlıkçıKanal Alınmıştır
parayı alıp yurtdışına kaçacak beyler inanmayın![]()
![]()
Keşke benim olsa yada sizin içimizden biirnin ne kadar güzel olurdu hocam ama maalesef diil geyik bölümüKanal direk Youtube partneri. Boyle bir kanali 150bin Tl ye ancak telif haklarina sahip olduguna inanirsam hemen almak icin elimden geleni yaparim. Onun disinda su anki sahibinden baska kimseye yarari olmaz kanalin...
Toplamda 1 milyar izlenime yaklaştık yarım milyonu geçik abonem reklamlar açık
2 yıllık temiz kanal içindeki tutarla beraber satıcam içinde şuan 150 K $+ Üstü var kazanç henüz kesinleşmedi çekemiyorum yurt dışına yerleşiceğimizden ve daha büyük projelerim olduğundan acil nakte iğtiyacım var forumda bu kanalı alabilecek durumda kişi yada kişiler mevcut arkadaşlar birleşipte ortakta alabilirsiniz kanal çok sağlam geliride iyi kendini amorti eder zaten
Ben ve kız arkadaşım Jasmine ile hazırladığımız videolar pazarlık payı vardır teklifler gelsin
Tomica Jet Everett Turbo Loft Airplane Cars 2 Takara Tomy Toy Disney Pixar Buildable Toys - YouTube
Edit : arkadaşlar emek harcandı bugünlere gelindi kopyalanyan kişileri tespit edersem telifi basarım uyarısız!ona göre
![]()
Kanal direk Youtube partneri. Boyle bir kanali 150bin Tl ye ancak telif haklarina sahip olduguna inanirsam hemen almak icin elimden geleni yaparim. Onun disinda su anki sahibinden baska kimseye yarari olmaz kanalin...
Bagla benim partnerlige 1 gunde onaylatiyimunut gerisini dunyanin neresinde olursan ol.
Wester union banka paypalher turlu oderiz
bu yazindan sonra kanala yeniden baktim
Blucollection+user
Bu sekilde bir aga bagli
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.