Kendi amatör videom ile kazanç .

• Kullanıcı Sorkulu38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Sorkulu38

Yasaklanmış
Herkese iyi aksamlar,

arkadaslar ben cs 1.6 oynuyorum pro bır oyuncuyum gıbı goruyorum kendimi. Bir fikir düşünüyorum. Kendi cs videolarımı editleyip düzenli blr sekılde youtubede paylasmak. Cs youtubede pek ızlenmıyor gıbı ama sızlerınde yardımıyla duzenlı bır abone yapabılırsem attıgım movıeler ızlenım alırsa kendı emegım olucak. Sızce nasıl bır ıs ? Isler mı calısır mı, hıc edıtleme yapmadım movıe yapmadım nasıl olur bılmıyorum sızlerın fıkır ve dusuncelerınızı beklıyorum :)

Özgün videolar her zaman kazandırır, belki biraz yavaş olur ama kazandırır

anam daha 15 yaşında :) helal olsun sana küçük kardeşim bu yaşında para kazanmaya çalışıyorsun. Aferin

Kardesim Counter strike pek ilgi cekmez artik.Daha yeni oyunlara yonel derim.

15 yaşındasın paranı alabilmen için 3 sene beklemen lazım tabi bu 3 senede bu işten bıkmaman lazım. Bence dene 3 ay felan baktın iyi yardırmaya devam et. olmadı baska kanallara yonelirsin

---------- Mesaj saat 23:59:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:58:06 civarında gönderildi. ----------

Bence CS artık o kadar tutmaz. Ne kadar oynamasamda şu an en fazla ilgi LOL'da gibi.

Cs senelerdir devam ediyor gayette tutar ama farklı şeyler denemen lazım işte mesele videoyu iyi düzenler muzik vs. vs.

önce gel bi servere ne kadar prosun bakalım :D

tamam 95.173.173.31 gelin . ben full acıgım :) K.O. # akLiniaLir# ..

gitmeden diğer tarafa senle bi oynayalım alayım paçanı :d

kelle paca degil ki alasın :) bilektir bu . 95.173.173.31 .. normalde burda takılmam ama oynamak icin diyorum yoksa GDR de takılırım.

şöyle bişey yapabilirsin çektiğin videoları yabancı dilin iyi ise dilini değiştirip paylaşabilirsin d

Pek yoktur ama olan bi arkadasımız vardır elbet :) SK gaming de videolar cok izleniyor ordan youtubeye yönlerdirme yapabilme sansım varmı die düsünüyorum.

Bence CS artık o kadar tutmaz. Ne kadar oynamasamda şu an en fazla ilgi LOL'da gibi.

kardeşim SKgaming sitesi var tüm oyunların videolarının atıldıgı yer ve en cok cs ye yer verilen bir site orada herkes izler ama önemli olan youtube.

15 yaşındasın paranı alabilmen için 3 sene beklemen lazım tabi bu 3 senede bu işten bıkmaman lazım. Bence dene 3 ay felan baktın iyi yardırmaya devam et. olmadı baska kanallara yonelirsin

Ben csye 4 yasımdan beri oynuyorum babam bile oynar serwer sahibiydik ordan bile kazanırdım. ama movie yapmasını iyi bilmiyorum hiç yapmadım daha ilk olucak

BEN CS Yİ BABAMLA BİRLİKTE 11 YILDIR OYNUYORUM CS 1.5 DE SERVER SAHİBİYDİM AYLIK 120 TL KİRA ÖDER ADMİNLİKTEN CIKARIRDIM KİRAYI EGER BENİM BÖYLE CALISTIGIMI GÖRÜRSE BABAM BİŞELER YAPAR ARTIK :) BEN DISARI OKUYORUM LİSEYİ KENDİ PARAMI ALAYIM FAZLA YUK OLMAYAYIM DİYE YAPICAM BU İŞİ . MOVİE YAPMIS EDİT YAPMIS BİRİSİ VARSA REKLAM YAPIP ABONE KASICAK VARSA YARDIMLARI BEKLERİM.

Cs ile bir şeye varamazsın. Sesin varsa oyun tanıtımları yap. Tutar millet artık oyunları almadan oynamadan önce araştırıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri