Merhaba Arkadaşlar;
Bildiğiniz gibi adsensenin kazançları kesinleştirdiği döneme girmiş bulunuyoruz.
Forumda birkaç konuda bazı arkadaşların kazançlarının tamamının kesildiğini ve bu yüzden sorun olabileceğini ya da itiraz etmek istediklerini okudum.
Genel bir açıklama yapmak istedim.
Zaten Serkan abi de bu konuda bir açıklama yapmıştı.
Adsense artık youtube üzerinden gelen gelirleri ayın 7 sinde kesinleştirmiyor.
Ayın 7 sinde kesinleşen rakamlar blog ve site gelirleri.
Muhtemelen ayın 15 inde yapılacak olan youtube gelirlerine dahil ederek kazançları karşımıza sunacak.
Yani anlamamız gereken şey artık kazançlarımız 7 sinde değil 15 inde kesinleşecek.
Bunun yanı sıra bazı arkadaşlar adsense verileri ile youtube verilerinin uyuşmadığını belirtmişler.
Bu normal arkadaşlar...
Youtube adsense istinaden 2 gün geriden gelmekte.
Zaten raporu detaylı kontrol ettiğinizde her zaman 2 gün öncesinin raporunu görüyor olacaksınızdır.
Şu an için yapmamız gereken tek şey ayın 15 ini beklemek.
Bütün bu yazılan çizilenler tamamen tahmin... Her şey ayın 15 inde belli olacak.
O yüzden youtube ile ilgilenmeye çalışma yapmaya devam etmenizi tavsiye ederim.
Herkese bol kazançlar dilerim.
Bildiğiniz gibi adsensenin kazançları kesinleştirdiği döneme girmiş bulunuyoruz.
Forumda birkaç konuda bazı arkadaşların kazançlarının tamamının kesildiğini ve bu yüzden sorun olabileceğini ya da itiraz etmek istediklerini okudum.
Genel bir açıklama yapmak istedim.
Zaten Serkan abi de bu konuda bir açıklama yapmıştı.
Adsense artık youtube üzerinden gelen gelirleri ayın 7 sinde kesinleştirmiyor.
Ayın 7 sinde kesinleşen rakamlar blog ve site gelirleri.
Muhtemelen ayın 15 inde yapılacak olan youtube gelirlerine dahil ederek kazançları karşımıza sunacak.
Yani anlamamız gereken şey artık kazançlarımız 7 sinde değil 15 inde kesinleşecek.
Bunun yanı sıra bazı arkadaşlar adsense verileri ile youtube verilerinin uyuşmadığını belirtmişler.
Bu normal arkadaşlar...
Youtube adsense istinaden 2 gün geriden gelmekte.
Zaten raporu detaylı kontrol ettiğinizde her zaman 2 gün öncesinin raporunu görüyor olacaksınızdır.
Şu an için yapmamız gereken tek şey ayın 15 ini beklemek.
Bütün bu yazılan çizilenler tamamen tahmin... Her şey ayın 15 inde belli olacak.
O yüzden youtube ile ilgilenmeye çalışma yapmaya devam etmenizi tavsiye ederim.
Herkese bol kazançlar dilerim.