Kilo alamamaktan yana şikayetim var !

kingapo01

Kayıtlı Üye
boy um yine az ama idare ediyorum 1.78
18 yaşındayım kilom ise hep fix hiç tartıda 60 göremedim 57 58 arasında gidip geliyor..

Metabolizmamda hızlı yani lise çağında öğrenciyim bütün gün evde bulmaca çözecek kadar boş olamıyorum bazen para gerekiyor ekstra işlere felan gidiyorum hafta sonları ve iştahlıyımdırda yani yemek yemeği severim. ama Doktor tanıdıklara sordum vucüt endeksimin düşük olduğunu ve boy unuz 1.78 ise 78 kiloya gelmeniz gerektiğini söyledi İnternette 3-5 ilaç gördüm gainmax bombax vb kilo almaya yardımcı ilaçlar kullananımız veya tecrübesi olan var mı acil kilo almam lazım artık bunun farkına vardım geceleri yemek ye gibi önerileri de denedim afedersiniz ama gece kalkıp 1 ekmek yiyip yatsam dahi vucüdüm eritiyor bana şekilli veya şekilsiz kilo aldıracak birşeyler lazım göbekte hatta afedersiniz kıçımda bile birikse kilo almaya razıyım çok zayıfım öyle

İlaçla kilo almanız zor benimde boy 180 kilo 61.5-62 57 idim fitness ile 3-5 kilo aldım normal yoldan kilo almak bizim için zor biraz spor şart

boy um yine az ama idare ediyorum 1.78
18 yaşındayım kilom ise hep fix hiç tartıda 60 göremedim 57 58 arasında gidip geliyor..

Metabolizmamda hızlı yani lise çağında öğrenciyim bütün gün evde bulmaca çözecek kadar boş olamıyorum bazen para gerekiyor ekstra işlere felan gidiyorum hafta sonları ve iştahlıyımdırda yani yemek yemeği severim. ama Doktor tanıdıklara sordum vucüt endeksimin düşük olduğunu ve boy unuz 1.78 ise 78 kiloya gelmeniz gerektiğini söyledi İnternette 3-5 ilaç gördüm gainmax bombax vb kilo almaya yardımcı ilaçlar kullananımız veya tecrübesi olan var mı acil kilo almam lazım artık bunun farkına vardım geceleri yemek ye gibi önerileri de denedim afedersiniz ama gece kalkıp 1 ekmek yiyip yatsam dahi vucüdüm eritiyor bana şekilli veya şekilsiz kilo aldıracak birşeyler lazım göbekte hatta afedersiniz kıçımda bile birikse kilo almaya razıyım çok zayıfım öyle

Hocam Makarna Yeyin Patates Haşlaması bulgur pilavı vs. Günlük 3 Öğün değilde en az 5 öğün yeyin davul gibi olursunuz

bundan kolay yöntemmi var spor + carb yüksek yiyecekler olmadı gainer eklersin yanına şuanda 76 kiloyum spordan önce 64 kiloydum

68 kiloydum 2 senedir spor yapıyorum 87 kiloya çıktım ( yağsız kas kütlesi ) 6-7 kutu 5 kiloluk kilo aldırıcılar kullandım köpek gibi yedim diyebiliriz sonuçtan gayet memnunum :)

Önceliğin bir spor salonuna yazılıp düzenli ve bilinçli olarak çalışmak olsun gerisi gelir

Alırsın alırsın bende o yaşlardayken kilo alamamaktan şikayetçiyidim şu an 106 kiloyum gel bi 30 kilo vereyim, bu gençliğin verdi polemik şeyler salla boşver

Tek çözüm şehir dışı üniversite :D Kendimden biliyorum
Dipnot : İstersen benimkinden verebilirim :D

spor yaparak nasıl kilo alıcağım kafam karıştı ki spor yapmak kalori yakan bir iştir + gençlik felan ama yaşıtlarımın en zayıfıyım ve hiç hoş bir durum değil çelımsız felan laflar duyuyoruz ytden gelen parayla Hardline Kilo ve Hacim Ürünleri Kilo ve Hacim | Supplementler

kilo aldırır mı bunlar bir ata sözü var bilmem biliyor musunuz alkolun ameleliği bira kilo almanın ameleliği yemek yemek yanisi yemek yemeden kilo almak istiyorum yok mu bir çözümler

Alırsın alırsın bende o yaşlardayken kilo alamamaktan şikayetçiyidim şu an 106 kiloyum gel bi 30 kilo vereyim, bu gençliğin verdi polemik şeyler salla boşver

Hocam bize aslında oturduğumuz yerden kilo verdirecek birşeyler lazım :D
İnternette satanlar var hocam önce sen al sonra ben alırım

Dipnot : Kazıklanmamaya dikkat et :D

Sakın ilaç vs katkı maddeli şeyler kullanma, yaşın genç zaten. Ben 30 yaşına geldim nerdeyse hala 60 kiloyum, öküz gibi de yiyorum. Irsi bişey birazda. Bakıyorum, ailemde herkes zayıf. Sizinkiler de zayıf değilse alırsın kilo zamanla, tabi sporla alırsan daha güzel olur.

Oncelikle spor tavsiye ederim. Spor zayif adama yedirir, yiyen adaminda bunyesini kontrol etmesini sağlar. Gece ekmek yiyip yatarak kilo alsan bile sagliksiz beslenmis olursun. Sana kilo almanin formulunu yaziyorum. B12 takviyesi+süt duzenli uygula 1 yil sonra degisimi gör

sporla üç ayda 12 kilo aldım , kafana göre ilaç kullanma.

//Ek olarak

O linkini attığın tozları düzenli beslenmeden ve spor yapmadan alırsan zararı olur .

68 kiloydum 2 senedir spor yapıyorum 87 kiloya çıktım ( yağsız kas kütlesi ) 6-7 kutu 5 kiloluk kilo aldırıcılar kullandım köpek gibi yedim diyebiliriz sonuçtan gayet memnunum :)

Önceliğin bir spor salonuna yazılıp düzenli ve bilinçli olarak çalışmak olsun gerisi gelir

hocam kilo aldırıcı lar derken hangileri önerir misiniz

Abi millet sporla kilo alıyor ben sporla veremiyorum böyle bir mantık olabilirmi :D
--
Abi kilo almakta ne var ya nasıl bünyeniz var sizin şaşıyorum arkadaş kilo almaktan kolay şeymi var :D En güzeli gece yemeğidir unutmayın .
Gece 3-4 gibi canım çekerdi fırında ; Peynirli yumurtalı ekmek yapardım 1.5 ekmek yerdim :D :D
Şuan ki halim :Açım aç !

hardline progainer para verme bu konuda diyetisyen arkadaşım var benim bildiğimin 10 da 1 bilmiyor reseptöründen tut yağ bezlerine kadar araştırdım bilimsel makaleler okudum sana tavsiyem muscletech gainer al progainer basit cart içeriyor sana complex ürün lazım yemekte pilav makarna tahıllı ekmek lif içeren ürünler ye 1 ayda 5 kilodan fazla alma dediklerimi yap yağlanmadan kilo alırsın öm istediğini sorabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri