Kilo alıp verme (başarı hikayem)

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

sontorun

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar 1- 1.5 sene önce ortalama 65 kiloydum :D hep bi ego vardı ne kadar yersem kilo almıyorum vs. arkadaş çevresinde artislik yapardım fiziğim çok güzeldi hatta havuza gittigimde havuzdaki bayan güvenlik görevlisi ajansa vs. yazıl diyodu :D sonra ne oldu anlayamadım hayvan gibi yemeye başladım gece gündüz demeden yiyordum öncedende fazla yerdim ama bu sefer abartmıştım hafiftan göbek çıkmaya vs. başlamıştı birden 70 oldugumu farkettim :D kendi kendime heralde büyüyoruz ondan artıyor böyle kalır diyodum hiç kiloyu kendime dokunduramıyodum sonra öyle böyle derken 75 oldu bu sefer anlamıştım ama duraklamıyordum öyle böyle derken en son 3 ay önce 90 kiloyu buldum artık gerçekten baya bi dalga konusu vs. oluyodum en son canıma tak etti aldım elime telefonu PEDOMETER adlı uygulamayı indirdim ne işe yarıyo diyosanız attıgınız adım gittiginiz km yazıyor ilk günüm günde 2 km hem koşup hemde yürüyodum ortalama 2000 - 3000 adım atmış oıluyodum toplam 1 saat sürüyodu gittikçe arttı bi baktım ayın sonunda 7 kilo vermişim şimdi ise aynı tempoyla devam ediyorum ve 74 kiloyum vücudum eskisine döndü diyebilirim sizede tavsiye ederim hayatınızda 1 saati en azından spora verin hem sağlıgınız hemde kilo vermek için

kilo alamıyorum bende bu açığı bol bol içerek göbek yapmakla cözüyorum:)

25 yaşında adam 52 kilo olurmu? ben 52 kiloyum 1 ay sora 50- görürüm.

sıgarayı bırakıp 52den 74 cıktım,sıgaraya tekrar basladım 61 dustum suan 70 olmayı hedeflıyorum :) 2 senedır body yapıyorum,bruce lee gıbı fizik oldu 0 yağ :)

Bendede var kilo alamama sorunu. Yiyorum yiyorum alamıyorum ama en iyiside zaten alamamak.

La bende ne yesem kilo alamıyorum 57 kiloyum :D sabah akşam yiyorum keşke az birşey kilo alsam durdururum yiyince direk göbek çıkıyor anlamadım gitti :D 57 kilo adamda kilo olur mu arkadaş anlamadım gitti :D

Boy ve kemik yapısı çok önemli ya boyum uzun ama kemikler kalın değil 75 kilo bile bende çok duruyor özellikle belli bölgelerden kilo alıyorum lanet olsun

bu kilo alamıyorum diyenleri anlamıyorum ya :D bakın yatmadan 30 dk önce börek poğaça veya halk ekmeği alın yiyin bakayım 1 ay boyunca düzenli yapın göreyim sizi :D :D

La bende ne yesem kilo alamıyorum 57 kiloyum :D sabah akşam yiyorum keşke az birşey kilo alsam durdururum yiyince direk göbek çıkıyor anlamadım gitti :D 57 kilo adamda kilo olur mu arkadaş anlamadım gitti :D

Aynı benim durum işte arkadaşlara bakıyorum 1,75 kısa adam kilom kaç diyorum 75 diyor ama zap zayıf duruyor ulan ben uzunum benimde kilo 75 bnde kötü duruyor bu kemik yapısı kilo alma bölgeleri çok etkili oluyor

Kilo alamayan arkadaşlar gece yatmadan pirinç pilavı + ekmek kesin çözüm

bu kilo alamıyorum diyenleri anlamıyorum ya :D bakın yatmadan 30 dk önce börek poğaça veya halk ekmeği alın yiyin bakayım 1 ay boyunca düzenli yapın göreyim sizi :D :D

her gece yatmadan 1 ekmek soğan koyup yiyorum hala zayıfım kemiğim sayılyor genetik herhalde babamda böyle ama çok keyifli millet ağlıyor ben yarım tepsi baklava gömüyorum :D

1.91 Boy var hocam :D

Benim o kadar yok en son lise sonda ölçmüştüm çok eski yıllar evvel 1,87 ydi şimdide aynıdır ama 75 kilo çok duruyor bir ara kafayı yiyordum ama alıştım bu konuyu görünce yine çıldırdım kilod veremiyorum hiçbir şey yediğim yok yemin ederim bir sabah biraz birde akşam az başka ne yiyor ne içiyorum ama yok koşu desen geçen yaz 3 ay hergün 4 saat abartmıyrm 4 saat koştum su ile beslendim yine kilo veremedim içimde beton mu var ne erimiyor arkadaş

kilo alamayan arkadaşlar; benim göbekten eser miktar alabilirler. çekinmeyin yani.

her gece yatmadan 1 ekmek soğan koyup yiyorum hala zayıfım kemiğim sayılyor genetik herhalde babamda böyle ama çok keyifli millet ağlıyor ben yarım tepsi baklava gömüyorum :D

aynen hocam genetik olabiliyor mesela bende göbek var az ama hiç göstermiyorum kilomda tam dengede kemiğimde iri gibi :D

1,72 boy 60 kilodayım bir 5 kilo alsam süper olcakta bu sigara mereti yüzünden bir türlü kilo alamıyorum.

Ben günde 10bin+ adım yürüyorum zayıflamaya tek başına bi etkisi yok.

1.91 Boy var hocam :D

1.91 boya 65 kilo olan birine git ajansa yazıl diyen kişi göz doktoruna görünsün derim. 1.83 boya 81 kiloyken dahi kendimi yetersiz hisseder, kütle olarak artmam gerektiğini düşünürdüm. kas olarak tabi ki, sporcu adamız.

+- 5 olayı vardır

1.91 boyun varsa ideal kilon 86 ve 96 arası değişir, sen baya eksilerdesin. sporla bu kiloyu vücuda yayman gerek tabi, göbekte toplanmıcak.

bende hep ben mi kilo alamıyorum diyordum sevindim yanlız değilmişim :) 1.80 boy 61 kilo :D

1.91 boya 65 kilo olan birine git ajansa yazıl diyen kişi göz doktoruna görünsün derim. 1.83 boya 81 kiloyken dahi kendimi yetersiz hisseder, kütle olarak artmam gerektiğini düşünürdüm. kas olarak tabi ki, sporcu adamız.

+- 5 olayı vardır

1.91 boyun varsa ideal kilon 86 ve 96 arası değişir, sen baya eksilerdesin. sporla bu kiloyu vücuda yayman gerek tabi, göbekte toplanmıcak.

Hocam onu dediklerinde 1.5 sene önceydi ve şuan yani sonuçta ergenlik yıllarındayım ortalama 5 cm vs. farkeder ki zaten kemiklerimde iri + 9 yaşımdan 14 yaşıma kadarda spor kulubunde futbol oynadım yani kas ve kemik açısından o boşlugu dolduruyodum

çoğu kişinin kilo problemi var sizin alamama probleminiz var gerçi problem sayılmaz ama :) kilo başa dert ya çoğu sağlık sorunu fazla kilodan kaynaklanıyor. Benim de boy 1,81 kilo 96 kpss den sonra hayırlısıyla nişanım olacak o zamana kadar 4-5 kilo versem yeter :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri