Kilo Verme Maratonum Başladı

• Kullanıcı Linux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
1 ayda 14 kilo mu verdin ? Bu sağlıklı araştırdın mı kilo vereceğim diye daha büyük bir yerini bozmayasın

1 ay 5 gün felan oldu hocam.

Yüksek kilolarda yüksek ödem ve yağ mevcut olduğundan kiloların biraz daha yüksek ve hızlı düşmesi gayet normal.

100 / 95 gibi kilolarda olsaydım biraz daha yavaş ve zorlu geçecekti. Fakat şimdi hem scoat, bisiklet, yürüyüş hemde kullandığım tok tutucu ürünler sayesinde gayet iyi gidiyor herşey.

Hayatım değişti diyebilirim.

1 ay 5 gün felan oldu hocam.

Yüksek kilolarda yüksek ödem ve yağ mevcut olduğundan kiloların biraz daha yüksek ve hızlı düşmesi gayet normal.

100 / 95 gibi kilolarda olsaydım biraz daha yavaş ve zorlu geçecekti. Fakat şimdi hem scoat, bisiklet, yürüyüş hemde kullandığım tok tutucu ürünler sayesinde gayet iyi gidiyor herşey.

Hayatım değişti diyebilirim.

Herbalife ürünlerinin işe yarayip kilo verdirdigi dogrudur önceden annem abimde kullanmıstı ama kullanmayi bıraktıktan sonra geri aldılar aynı kilolari. kilo vermek ve kilonuzu sürekli korumak istiyorsaniz , hayatınızı bir düzene sokup içine Sporu eklemelisiniz. Sporsuz kilo almakta vermekte korumakta cok zor. Spora yazilmanizi kesinlikle tavsiye ederim. ve kilo verdiginizde de sporu bırakmayın bir yaşam stili olarak her daim hayatınızın icinde olsun. insan yaşlanınca bile dinç oluyor. geçenlerde yaşli bir kadın görmüştüm o yasına ragmen nasıl spor yapiyor esnek filan bir göörseniz şaşarsanız hayatı boyunca spor yaptigi icin yaşlanınca da faydasını görüyor insan.

Herbalife ürünlerinin işe yarayip kilo verdirdigi dogrudur önceden annem abimde kullanmıstı ama kullanmayi bıraktıktan sonra geri aldılar aynı kilolari. kilo vermek ve kilonuzu sürekli korumak istiyorsaniz , hayatınızı bir düzene sokup içine Sporu eklemelisiniz. Sporsuz kilo almakta vermekte korumakta cok zor. Spora yazilmanizi kesinlikle tavsiye ederim. ve kilo verdiginizde de sporu bırakmayın bir yaşam stili olarak her daim hayatınızın icinde olsun. insan yaşlanınca bile dinç oluyor. geçenlerde yaşli bir kadın görmüştüm o yasına ragmen nasıl spor yapiyor esnek filan bir göörseniz şaşarsanız hayatı boyunca spor yaptigi icin yaşlanınca da faydasını görüyor insan.

Artık bazı düşüncelerim değişti, sadece kilo vermek amacı ile değil, hayatımı düzene sokmak için yapıyorum yaptığım şeyleri.
Yemeklerime dikkat ediyorum, daha çok yürüyorum. En az yürüdüğüm gün 10,000 adımdır.
Ayrıca evde kendimce spor yapıyorum ve bisiklet sürüyorum.
Markanın ürünleri destekleyici, takviye gıdalar olarak alıyorum.

bi foto at bakalim nasil olmussun :)

tebrikler sigara biraktigin icin de..

1g6OpA.jpg

nWQ0b0.jpg

vp6Wav.jpg

4gündür bende diyetteyim. ekmek sıfır diyecek kadar az. sabahları kahvaltıda yumurta haşlıyorum 2tane. öğlen evde ne yaparlarsa az ve ekmeksiz yine. akşamları tavuk göğüsünü kuşbaşı şeklinde kesip haşlıyorum baharat ile tatlandırıp yiyorum kilo kaybı 0 :) :) sade soda tükediyorum bağımlılık gibi birşey yaptı zararı varmıdır acaba

4gündür bende diyetteyim. ekmek sıfır diyecek kadar az. sabahları kahvaltıda yumurta haşlıyorum 2tane. öğlen evde ne yaparlarsa az ve ekmeksiz yine. akşamları tavuk göğüsünü kuşbaşı şeklinde kesip haşlıyorum baharat ile tatlandırıp yiyorum kilo kaybı 0 :) :) sade soda tükediyorum bağımlılık gibi birşey yaptı zararı varmıdır acaba

Hocam daha 4 gün olmuş kilo kayıpları 1-2 aya belli olur.Ayriyetten bunların yanında hareket spor yapmazsan vereceğin kilo su ve karbonhidrat olur.Hatta kaslardan da gider. Bence zayıflamak için püf nokta spor yapmak,hareket etmek.

Ortalama bir erkeğin bazal metabolizmasının harcadığı kalori 2500 civarı. Yani spor yapmayıp normal bir gün geçirince 2500 kalori harcıyoruz. 1 kilo yağ yak içinde 7000 kalori gerekiyor. Buda gösteriyor ki hiç bir şey yemeden 1 hafta geçirince aşağı yukarı 2.5 kilo ay ise 10 kilo veririz. Spor yaparsak günde harcadığımız kalori artar ve kilo vermeyi artırabiliriz. Tabi hiç bir şey yemeden duramayacağımıza göre günde 1500 kalori almak bize kilo verirken yeterli oluyor. 1500 den aşağı kalori alırsak sağlık problemleri çıkabilir. Ayrıca bu 1500 kaloriyide %40 protein %30 yağ %30 şeker olarak almamız lazım. Çünkü hepsine ihtiyaç var. Günde 1500 kalori aldık diyelim ne olur. Haftada 7000 yani 1 kilo ayda ise 4 kilo vermiş oluruz. Buna diyetimize sporu eklediğimizde haftada 3500 kalori civarında harcama olur. Buda ayda 2 kilo yapar. Yani biz ayda max. 4+2=6 kilo vermemiz doğru olanı fazlası zarar diye düşünüyorum. Bu yazdıklarım en fazla %30 yağ oranı olan kişiler için. Yani ideal kilosu 70 kilo olan birinin 90 kilodan inmeye çalışması gibi. 70 kilo ideal kilosu olan biri 120 kiloysa ayda 15 kiloda verebilir.

Sade sodanın hiç bir zararı yoktur hocam. ( Çok fazla abartmadıkça ) Ayrıca kalorisi de "0"

"Patates, şeker, un, pirinç" bu gibi şeyler tüketmemeye çalışın.

Ekmek yemek istiyorsanız, çavdar yahut tam buğday o da max 2 dilim.

Sade sodanın hiç bir zararı yoktur hocam. ( Çok fazla abartmadıkça ) Ayrıca kalorisi de "0"

"Patates, şeker, un, pirinç" bu gibi şeyler tüketmemeye çalışın.

Ekmek yemek istiyorsanız, çavdar yahut tam buğday o da max 2 dilim.

alıştım sayılır artık ekmek yermiyim bilmiyorum :)

Hocam daha 4 gün olmuş kilo kayıpları 1-2 aya belli olur.Ayriyetten bunların yanında hareket spor yapmazsan vereceğin kilo su ve karbonhidrat olur.Hatta kaslardan da gider. Bence zayıflamak için püf nokta spor yapmak,hareket etmek.

diyetime sporda katacağım zaten şu sıralar yoğunum biraz

Helal olsun hocam cok saglam kilo vermissiniz bir de bunun sonunda catlak ve sarkma olusmasa tadindan yenmez de benim gobek bolgem oldugu gibi catlak mesela dovme yaptirmayi dusunyorum :D

Vücut şekerle çalışır hocam bunu unutmayın. Şeker demişsem o aklinizda bulunan çay şekeri gelmesin. Karbonhidratlar gelsin. Kan şekeri sayesinde kaslar bu şekeri kullanıp sizin yürümenizi kalmanızı sağlarlar. Yani diyette ekmeği kesmek vs zararlıdır.
Kilo vermemenizin nedeni de bazal metobolizma hızının altında bir kalori almanız. Vucudunuzun açlık metobolizmasina girip kendisini koruma altına almasi sonucu kilo veremiyorsunuz. Bir diyetisyene gidin bazal metobolizma hızınızı vs ölçütürun. Buna göre 1500kcal sa bunun üzerinde bir diyetle çok rahat kilo verebileceksiniz.
Soda faydalı hele ki şu sicak günlerde terlemenin fazla olduğu günlerde cok daha faydalı vücuttan eksilen mineralleri aliyorsunuz. Cok cok fazla içmek mide asidinizi bozabilir bu kötü etkileyebilir

Vücut şekerle çalışır hocam bunu unutmayın. Şeker demişsem o aklinizda bulunan çay şekeri gelmesin. Karbonhidratlar gelsin. Kan şekeri sayesinde kaslar bu şekeri kullanıp sizin yürümenizi kalmanızı sağlarlar. Yani diyette ekmeği kesmek vs zararlıdır.
Kilo vermemenizin nedeni de bazal metobolizma hızının altında bir kalori almanız. Vucudunuzun açlık metobolizmasina girip kendisini koruma altına almasi sonucu kilo veremiyorsunuz. Bir diyetisyene gidin bazal metobolizma hızınızı vs ölçütürun. Buna göre 1500kcal sa bunun üzerinde bir diyetle çok rahat kilo verebileceksiniz.
Soda faydalı hele ki şu sicak günlerde terlemenin fazla olduğu günlerde cok daha faydalı vücuttan eksilen mineralleri aliyorsunuz. Cok cok fazla içmek mide asidinizi bozabilir bu kötü etkileyebilir

dediğim gibi spora başlamayı düşünüyorum şuan musait değilim. başlasam bile devam ettirimeyeceğimi biliyorum daha önce başladım ve 1 hafta sonra bırakmak zorunda kaldım. bir proje üzerine çalışıyorum. sodayı günde 2-3adet olarak tüketiyorum hemen ardı ardına değilde 1 öğlen 2 akşam gibi. diyetisyenede gideceğim inşallah

dediğim gibi spora başlamayı düşünüyorum şuan musait değilim. başlasam bile devam ettirimeyeceğimi biliyorum daha önce başladım ve 1 hafta sonra bırakmak zorunda kaldım. bir proje üzerine çalışıyorum. sodayı günde 2-3adet olarak tüketiyorum hemen ardı ardına değilde 1 öğlen 2 akşam gibi. diyetisyenede gideceğim inşallah

D vitamini eksik olan kişiler de kilo vermekte sıkıntı çekebiliyor hocam.

Yine de soda`yı biraz azaltmanızı tavsiye ederim.

Günlük su tüketiminizi arttırınız ve beraberinde türk kahvesi de tüketebilirsiniz.

Birde bitkisel olan "Acı Cehre" kullanmanızı tavsiye ederim.

Faydası : Bağırsaklarınız temizlenecektir.

herbalife kullanarak yapılan diyetlerde hocam dikkat edin sonra çok çabuk kilo alma durumunuz oluyor. Ben zayıfladım artık deyip çok yemek yemeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri