kilo verme

Harita daki yer ne güzelmiş ya çarpık olmayan kentleşme görmeyeli uzun zaman oldu.

bide üst tarafı görseniz hocam şehrin hemen aldı :)

edit.

uIoESbp.jpg

4 sene önce
1.83 boy 98 kilo idim profösyonel güreşci idim vucut yapım gayet iyiydi yagdan ziyade kastı
1 ay önce 121kg ama bildiginiz balon gibi şiştim kolları sıkınca kas diye bişey yok
su an
109kg
yaptıgım diyet DUKAN
ne aç kaldım ne de yorucu bir spor yaptım
yaptıgım iftardan sonra yarım saat 1 saat normal tempo yürüyüş
kafam eserse arada bi kaç şınavdır mekiktir o

Sonuc olarak DUKAN ı tavsiye ederim

4 sene önce
1.83 boy 98 kilo idim profösyonel güreşci idim vucut yapım gayet iyiydi yagdan ziyade kastı
1 ay önce 121kg ama bildiginiz balon gibi şiştim kolları sıkınca kas diye bişey yok
su an
109kg
yaptıgım diyet DUKAN

1aydamı 12 kilo hocam?

4 sene önce
su an
109kg
yaptıgım diyet DUKAN

başgan diyet listeni bi yazarmısın :)

başgan diyet listeni bi yazarmısın :)

öyle bi liste yok

atak evresi var seyir everesi var

atak evresini kaç gün yapacagınızı dukanın sitesinde forumu doldurunca size söylüyor 3-7 gün arası oluyor benim kilo bayagı fazla idi 6 cıktı bana

atak evresinde sadece protein ve şekersiz içecekler var + yulaf kepegi
Seyir evresinde protein - sebze -
şekersiz içecek ( kola zero - şekersiz didi gibi) + yulaf kepegi.
tuz hariç tüm baharatlar az tuzlu yemenize müsade ediyor
yukardakiler sınırsız hatta ne kadar yerseniz o kadar cok kilo veriyorsunuz

alttakiler günde 1 porsyon olabilir ama yavaşlatıyor tavsiye etmem;
şekersiz nutella( abartmadan ) - diyabetik çikolatalar , diyabetik tatlılar , diyabetik dondurmalar (carte d'or light)
protein : derisiz tavuk eti , kırmızı et az yaglı yada yagsız , yumurta , yogurt , peynir , süt ...

Son düzenleme:
tatlılar ve aburcuburlar cips kola ekmek pilav tüketiminiz fazlamı ayrıca kilonuz kaç şuanda bende zamanında sağlam 1 senede 30 kilo civarı verdim elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

Bu işe başlayacağın ilk 1 hafta önemli ilk 1 hafta şok diyeti yapman gerekiyor. Ben 16 günde 6 kiloya yakın vermiştim.

Peki nedir bu şok; Benim uygulamamla ilk önerideki gibi yemek yememek. ilk 1 hafta günlük en fazla 300 yada 500 kalorilik yemekle geçiştirecen. Ben sabahları bir domates ve ufak peynir ile kavaltı(30 50 kalori), öğlen küçük bir meyve akşamda sadece 1 adet limon :D Bu arada bol su bol su. Metebolizma gerçekten altüst oluyor eğer bu diyete hem mental hemde vücut olarak hazır değilsen sonun kötü olabilir bu uyarıyıda yapmış olalım.

2 hafta günlük 700-800kalori, 3 ve 4 de 1000-1200 Bu arada her hafta sonu pazar 2000 kalori serbest yani aralıksız yapmayacaksın. 1 ayda 10 kilo verdin mbolizma buna alıştı sıra geldi spor ve yürüyüşe.

Bu sefer mecburen yemek zorundasın 1500 kaloriyi geçmiyeceksin protein ve hafifi karbonhidrat diyeti. Genelde tavuk göğüsü ve bir adet haşlanmış patates. Spor öncesi akşam öğünü. Arayıp bulman lazım güzelbir lor peyniri hem tok tutar hem kas yıkımını engeller. 2 ay sonunda 15 kilo gitmiş olacak.

Son bir tüyo eğer zayıflamak istiyorsan oruç zamanları sana güzelbir antrenman sağlar, mesela karnının boşluğu nedeniyle ağrısı boğazının düğümlenmesi. Diyet yaparken bu duygulara nefretle değil sevgiyle yaklaşman lazım yani biraz ağrıyı hissetmicen ve keyif almaya bakacan, herşey düşünce şekline bağlı. Sadist bir yaklaşımla ağrıdan keyif almaya bak ozman aç olmak veya tok olmak arasında fark olmicak.

Tabi yt ye başladıktan sonra ben verdiğim 20 kiloyu direk aynı sürede geri aldım sebebi belli EKMEK, hala şeker yemiyorum tatlı çay şekeri vss ama ekmek yüzünden 20 kilo geri geldi bide hareketsizlik var.

Yani bu dediklerimi kısa süre içinde tekrar yapacam.

webmaster grubundaki arkadaşların yazınıza cevabı :)

QcTwEDu.jpg

e kilo almak ıcın yöntem varmı 49 kiloyum ben yaş 22 boy 1.70 :|

e kilo almak ıcın yöntem varmı 49 kiloyum ben yaş 22 boy 1.70 :|

kilo almak istiyorsan biraz hareketini kısıtlayıp tatlı aburcubur pilav ekmek kısaca kalori miktarı yuksek urunlerı tuketıp hızlıca kilo alabilirsin ama bi anda kilo almak iyi değil zaman içinde kontrollü şekilde alırsan dağa iyi olur

kilo almak istiyorsan biraz hareketini kısıtlayıp tatlı aburcubur pilav ekmek kısaca kalori miktarı yuksek urunlerı tuketıp hızlıca kilo alabilirsin ama bi anda kilo almak iyi değil zaman içinde kontrollü şekilde alırsan dağa iyi olur

hocam paso evdeyım ben akşamları cıkar 1 saat gezerim en fazla 250-300 metre yürürüm
günlük 1.5 ekmek kesın olarak tüketiyorum ana yemekler hariç
işin garip tarafi fazla wc ihtiyacım da yok nereme gidiyorsa.

hocam paso evdeyım ben akşamları cıkar 1 saat gezerim en fazla 250-300 metre yürürüm
günlük 1.5 ekmek kesın olarak tüketiyorum ana yemekler hariç
işin garip tarafi fazla wc ihtiyacım da yok nereme gidiyorsa.

maşallah metabolizma canavar gibi çalışıyor tatlı aburcubur pilav ekmek bu tarz yiyecekler sağlam kilo aldırır ama devamlılık arz ettirmeniz lazım

maşallah metabolizma canavar gibi çalışıyor tatlı aburcubur pilav ekmek bu tarz yiyecekler sağlam kilo aldırır ama devamlılık arz ettirmeniz lazım

pc başında sureklı duruyorum hocam pc de dururkende sureklı kendımı aç hissediyorum ve abur cubura dadanıyorum kekler pastalar çikolatalar en yakın zamanda doktora görünsem iyi olacak sanırsam :(

pc başında sureklı duruyorum hocam pc de dururkende sureklı kendımı aç hissediyorum ve abur cubura dadanıyorum kekler pastalar çikolatalar en yakın zamanda doktora görünsem iyi olacak sanırsam :(

bencede gozukun ama anormal bi durum gunde 1.5 ekmek yiyorsunuz kek börek aburcubur vs buna ragmen kılo almıyorsunuz garip gunde düzenli tuketıyormusunuz 1.5 ekmek peki ?

ben de acayip kararlıyım şu aralar. acilen kilo vermem şart. kahvaltıda yalnızca bir dilim ekmek, akşam yemeğinde de ekmeksiz 1 tabak çorba içiyorum.

Kilon varsa git diyetisyene kan testi yapsınlar ona göre bir diyet hazırlasınlar.
Ondan sonra her gün spor yap verirsin.Forumdakileri dinleme.

Diyetisyen falan hikaye arkadaşlar. Ocakta 84 kiloydum, lan nereye gidecek bu işin sonu dedim. Hayatımdan ekmeği çıkardım, su hiç içmedim, su yerine şekersiz çaya dayandım. 1 ay boyunca acıktıkça 1 yumurta pişirip yedim ekmeksiz. Böylece midemi küçülttüm şu an 72 kiloyum. Deneyin, tutmazsa paranız geri :V

Ben de hayvan gibi yiyorum kilo alamıyorum nasıl bi metabolizma varsa artık :D 10 aydır yatıyorum evde günlük 3-4 öğün yemek yiyorum 63 kilodan 57 ye düştüm boy 178 çöktük be :D

Ekmeği kes bol bol su iç ve önceki gün yediğin kalori değerinden daha az ye, böyle anlatınca basit oluyor ama bunun uygularsan sağlıklı bir şekilde kilo verirsin.

bazı arkadaşların dediği gibi önce metabolizmanı tanımalısın, bunun için de test yaptırmalısın.
ki sorun çok yemek yemen mi yoksa hormon dengesizliği mi yoksa iç organlarından kaynaklanan bir sorun mu bunu öğrenmelisin, sonrasında ona göre bir plan oluşturmalısın.
mesela ben günde 2 ekmek yerim, 3 öğün tüketirim, abur cubur eksik olmaz ve asosyal biriyim, hayatım pc başında oturmakla geçer çoğunlukla. buna rağmen kilo alamıyorum. yaş 30 ama 23 gösteriyorum, 5 kilo da eksiğim var boyuma göre, nabzım da halbuki ortalama 50-53 arası.
ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum, bu hesabın ortağı ile dışarı çıktığımızda 2 porsiyon döner, kahve eşliğinde 2 dilim yaş pasta yeriz fix olarak her seferinde.
ortak 130 kilo ve her geçen süre de daha da şişmeye devam ediyor, ama ben 1 kilo bile yukarı çıkamıyorum. sadece spor yaptığım zaman kilo alabiliyorum, bu da işin kötü yanı... güzel yanı ise istediğim gıdayı istediğim miktarda tüketebilme özgürlüğüm var :D (kendimi psikolojik olarak böyle kandırıyorum)

herneyse, öncelikle uzmana görünmelisin bence. kafana göre diet veya başka yöntemler uygularsan sağlığına zarar da verebilirsin. ne kadar kilolu olursan ol suyu da asla eksik etme hayatından.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri