kim milyoner olmak ister

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

dRaCk

Kayıtlı Üye
arkadaslar bu videolar ne hikmetse para kazanmalar kapatılmaya baslandı bende :S

Sayın xxx,

Bu e-posta "xxxxx" adlı videonuzun (xxxx) para kazanma özelliğiyle ilgilidir. Tüm görsel ve/veya işitsel öğelerin uygun ticari kullanım haklarına sahip olduğunuzu doğrulayamadık. Bu sebeple, videonuzun para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır.

YouTube'un videodan para kazanma özelliğine ilişkin nihai karar alma hakkını saklı tuttuğunu ve sürekli olarak uygun olmayan videolar gönderen iş ortaklarının para kazanma özelliğini kaybedebileceklerini lütfen unutmayın.

Başka bir videoyu para kazanmak için etkinleştirmeden önce yapılacak ilk iş olarak, lütfen ticari kullanım haklarına ilişkin sık sorulan sorularımızı okuyun.

Teşekkürler,

YouTube Ekibi

Onla alakası oldunu sanmıyorum diğer katagorilerde farklı videolarımdada aynı sorun var

bende bazı videolarda dolar işareti kayıp oluyor ama diğer videolarda sorun yok anlamıyorum neden yok oluyor

arkadaslar ya biri benım kanala saldırıyor ya da farklı seyler var :S 2 videom gitti suan böyle :S

вαттυѕαу;50390' Alıntı:
Yok şikayetle alakası yok , youtube bişiler ypamaya çalışıyo işte bakalım

hocam öyle diyorsun da benım gibi aynı videoyu paylasanalrda suan videolar acık ve reklamalrda var :S

Bir anda 0-dan 100 Km çıkarsan olacağı bu .. Ayrıca madem 0-100 Km yapmak istiyorsun .Kanalına önce çok izlenilen fakat para kazandırmayan videoları koy . Kanal genel izlenim sayısı artsın daha sonra para kazandıracak videoları ekle o zaman böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.

kim milyoner olmak ister 30.000 izlenmeli videom vardı kanalın para kazanması komple devre dışı bırakıldı

Bir anda 0-dan 100 Km çıkarsan olacağı bu .. Ayrıca madem 0-100 Km yapmak istiyorsun .Kanalına önce çok izlenilen fakat para kazandırmayan videoları koy . Kanal genel izlenim sayısı artsın daha sonra para kazandıracak videoları ekle o zaman böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.

biraz daha acar mısın kardesim? zaten ben 5 6 aydır ugrasıyorum bu işle

---------- Mesaj saat 00:10:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:09:15 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;50399' Alıntı:
Aynı şekil bende de öyle , dedim ya youtube bişiler yapıyo , bende anlamadım . Ne aldıysak Kar'dır diye düşün , bişi yapamayız başka dimi , sıkma canını

aynen kardesım bana para kazandırdı ya uzun bir süre o yeterli. hayırlısı artık ya

---------- Mesaj saat 00:11:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:10:08 civarında gönderildi. ----------

kim milyoner olmak ister 30.000 izlenmeli videom vardı kanalın para kazanması komple devre dışı bırakıldı

desene bu videolarda bir sıkıntı ortaya cıkmaya basladı hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri