Kimin En Çok Kanalı Var?

• Kullanıcı Muslera07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kaç Kanalın Var?

• Kullanılan toplam oy
    4
Açık söylemek gerekirse son zamanlara kadar çok kanal olursa anca kazanabileceğimi düşünüyordum.Ancak son zamanlarda kimi arkadaşların konusuna bakınca 1-2 kanalla da gayet kazanılabiliyormuş.

Sürümden kazanma olayı bence 10-15 kanalla olmaz.Muslera hoca youtube canlı yayında sanırım 1000'e yakın kanalının olduğunu söylemişti.Yani kanal sayısı 800 desek ve her biri aylık 5 dolar(günlük 0.16 dolara tekabul ediyor) bıraksa aylık 4000 dolar eder.Düz mantıkla düşünürsek 10 kanalımız olsa aylık 50 dolar kazanırdık.

Bence her 2 yöntemle de kazanılır,sadece taktikler farklı.Ama sürümden kazanmak yorucu olsa gerek.

Aralık olarak en geniş aralık 100-250 bandı olmasına karşın hiç oy alamadı ilginç.

Ama $ Geliyor Ya Sen Ona Bak Yeni Kanal Açarım .Onun Üsütündede Yoğunlaşrım :)

Rayına oturması 1 ay sürer düzenli gelir getirmesi ve istediğin geliri getirebilmesi için.O yüzden 1 kanal değilde 5 kanalla çalışılırsa 1 kanalın kapatılınca kapatılan kategori yerine yeni kanal açılıp tekrar 5 kanalla devam edilmesi fikrindeyim.

zaten ben kısa sürede kazancımı 10-15 $ ye sabitliyom 5 - 10 gün içerisinde :D

Az kanal yoğun ilgi = Çok fazla kanal ilgisizlik

ikiside aynı parayı bırakır çok kanaldan kastım 200 kanal. ama bu kanalların izlenecek kategoriler olması önemli her kanal günlük 500 izlense günlük 100 bin ederki 70 dolar gibi bi miktar bıraksaki tbm si yüksek çalışırsanız 200 dolara kadar çıkabilir ort. 100 dolar dersek 3bin dolar yapar ki iyi para. Kanal sayımı 250 ve daha fazlası yapmak için uğraşıyorum hedefim 1milyon video yapmak 3 aya. bakalım hayırlısı.

Fazla Kanalı Sevmiyom Ban Felan Geliyor .. Hiç Hoşuma Gitmiyor u durum :) bende 1 kanal üzerinde yoğunlaşıyom kanal kapanca yeni kanal açıp :) tekrar aynısnı yapıyom

suan 6kanal var bir kanalım 1telif yiyince o kanala yüklemeyi bırakıp yeni kanal açıyorum ona yükleme yapıyorum :D

6 kanal kaldı sağlam. onlarla günlük 20 $ ile 25 $ arasında geziyorum. bu hızla 30u hedefliyorum.

Cok kanal = Cok kazanc
Tek kanal bol ugras ozen ve guncel calisma = cok kazanc
5-10 kanal ilgi alaka duzenli ve guncel calisma = cok kazanc

Her ne sekilde calisilirsa calisilsin,calisma mantiginiz ne olursa olsun,ne yapilmasi gerektigini biliyorsaniz Youtube'daki her turlu calisma seklinin bulustugu nokda tek bir yerdir oda COK KAZANC'dir.

saygilarimla

20 kanal adsense ye bağlı günlük 4-6 dolar brakıyor, 2 tane partnerli var bunların kazançları daha gözükmedi

200-250 kanal arası

150-200 arası kanalımdan kanal başı ortalama 1-10 dolar aylık ( kanalların yaşı index hızları istedigim seviyelere geldikçe seo olayına giriyorum ) diek copy pleaste kanallar bunlar

20-30 kanalım özgün başlık özgün acıklama ve yogun seo(video odaklı ) tabi gelirleride ona göre

ayrıca video kendinizin degilse video odaklı seo calışmalarına girmenizi tavsiye etmiyorum 1-2m arası izlendikten sonra %90 eşleşen 3. taraf yada telif ihtarı oluyor
bu ihtarlardan dolayı kanal sayımı net bilmiyorum aslında haftada 1 kanalım kapatılıyor ortalama normal bir kanalda asla telif yemeyecek videolardan hemde

5 kanalım var. Fazla kanalla uğraşmak gerçekten yetenek ister benim açımdan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri