Kimin En Çok Kanalı Var?

• Kullanıcı Muslera07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kaç Kanalın Var?

• Kullanılan toplam oy
    4
16 kanalım var an itibariyle günlük kazancım 3-4 dolar arası

Hocam, Allah daha çok versin. Fakat bence 16 kanala 4 dolar az. Bende hesapsız plansız kanallar açıp attım videoları sonuç getirisi 0. Bence odaklı,hedefi,kategorisi belli kanal açıp video yüklemek en mantılısı. Verdiğin emeğin karşılığını almalısın ki çalışma zevkin kaybolmasın üstadım bence. Kişisel görüşüm bu.

Hocam, Allah daha çok versin. Fakat bence 16 kanala 4 dolar az. Bende hesapsız plansız kanallar açıp attım videoları sonuç getirisi 0. Bence odaklı,hedefi,kategorisi belli kanal açıp video yüklemek en mantılısı. Verdiğin emeğin karşılığını almalısın ki çalışma zevkin kaybolmasın üstadım bence. Kişisel görüşüm bu.

ben gidişatımdan memnunum şuan, kendime özel bir çalışma sistemim var, oturmuş durumda, şuanda sürümden kazanma mantığını oturtuyorum.

tek yönlü düşünüp, tek yönlü kazanacak birisi değilim, 3-4 farklı çalışma yöntemini birleştirip ortaya bir kazanç yığını çıkaracağım.

sürümden kazanma sistemim oturduğunda, partnerlik ve kendi editlediğim videolardan oluşan veya kendi çekim videolarımdan oluşan kanallarım da olabilir, zamanla sistemim daha da oturacaktır.

ben gidişatımdan memnunum şuan, kendime özel bir çalışma sistemim var, oturmuş durumda, şuanda sürümden kazanma mantığını oturtuyorum.

tek yönlü düşünüp, tek yönlü kazanacak birisi değilim, 3-4 farklı çalışma yöntemini birleştirip ortaya bir kazanç yığını çıkaracağım.

sürümden kazanma sistemim oturduğunda, partnerlik ve kendi editlediğim videolardan oluşan veya kendi çekim videolarımdan oluşan kanallarım da olabilir, zamanla sistemim daha da oturacaktır.

Üstadım yanlış anlama, bende çok kanal çok video prensibiyle rastgele attım videoları. Malum getirisi olmadı. Herkesin kendine ait yöntemleri vardır, yeni başlayan ve başlayacak olanlar için bu lafım yani. Spam kanal yapılacağına, az öz hedefli,odaklı kanal yapılırsa daha ii kazanç sağlanır kanaatindeyim. Bol kazançlar.

1 kanal günlük ortalama 0.30 dolar Kanal 2 Haftalık :)

bu arada uygun fiyata ,günlük getirisi en az 2 $ - 3 $ olan kanal alıcam
satan varsa pm atsın..

izin verse açarımda 100 kanal.
Spamdan kafasına göre 20-30 kanal gümletiyor.
:D

an itibariyle yirmiye yakın kanal var ama arttırıcam.
birdahaki ay spamdan uçmazsa 50 felan olması lazım.
:D

ben youtube adsense ile ilgili soru soracaktım acaba nerde bölüm

Benim öyle 300, 400 tane kanalım yok. :D Toplam 2 tane kanalım var günlük 2 dolar gelirim var. Küçük esnafım küçük düşünüyom. :D

----

ben youtube adsense ile ilgili soru soracaktım acaba nerde bölüm

Bir daha ki aşamayı merak ettim doğrusu. :D Anasayfaya geliyoruz. Orada yazıyor zaten Adsense Soru ve Sorunlar diye. Bir de uyarı olarak geçeyim konu ile alakasız yorum yapılması yasaktır ikinci tekrarında da ban gelir.

benim 9 kanalım ve toplamda 2000 videom var.başlayalı 25 gün oldu şu anda günlük kazanç ortalaması 1,25 dolar.umarım herkes emeğinin karşılığını alır...

6 kanalım var günlük getirisi 7-10$ arası çok kanal açıp ilerlemek istiyorum fakat bi kanal açıp başka bi kanalı kopyaladığım zaman neredeyse günlük 10 izlenim almıyor o kadar video bu kopyanın mantığını anlayamadım bi türlü ya ben yapamıyorum yada çalıştığım kategori yanlış bilemedim :(

aslında fazla kanal uğraştırır gibi görünse de mantıklı
düşünsenize 200 kanalınız var ve her kanaldan günlük 0,5$ kazanıyosunuz :)

Program falan kullanmadan 100+ kanalimiz olursa, youtube'dan ban yer miyiz?
Kanal acmayi, video indirmeyi, yuklemeyi falan herseyi manuel olarak yaparsak?

Suan icin 10 tane falan kanalim var, ama 3 tanesine guncel olarak agirlik verebiliyorum. Digerlerine haftada birkac defa yukleme yapiyorum.

Hey maşallah :D Allah Olmayanlarada Nasip etsin. Bnm daha 1 tanecik :) takılıyorum kafama göre işin inceliklerini tartıyorum daha :P :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri