Kimse Yt çalışmıyormu?

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
3-4 ay önce bıraktım çoğu kişide fazla uğraşmıyor bence, biraz zaman geçsin geri döneriz sahalara

Youtube ve adsense kurallarında biraz esnetme yapmadıkça zor gibi. Hakkımızda hayırlısı. Allah bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açarmış.

canım sıkılırsa girip yükleme yapıyorum 1 adsensem kaldı oda ban yerse biter

%70 i eskisinden çok yükleme yapıyodur :D

partnerde çalışıyorduk partner kalmadı, sonra adsenseye dönelim dedik yıllanmış kanalları bile kapattı adsense e bizimki de can değil mi :) sinsice beklemedeyiz

Kanal yapmaya devam ediyorum ama çoğu boşta duruyor

çalişsak ne olacak network almıyor adsense 2-3 kazandırıp parayı almadan banlıyor

site ile ilgilenıyorum ben artık iş benım gozumde site de . tabi bu benım dusuncem hiç yoktan dertsiz başim agrisiz dişim :)

Ödemeleri alasıya kadar bir şey yapmıyorum, elimdeki bulgurdan olmak istemiyorum.

Çalışan var da Youtube daha çok çalıştığı için bulamıyorsun o bölümleri.

çok telif geliyor.adsense zaten ödemiyor.telifsiz partnerli kanalları da kimse riske atmak istemiyor.zaten render ile eşleşen geçsen en fazla 2 aya topluluk yiyorsun atılıyorsun.en fazla 2 ay ödeme alıyorsun sonra güm.

Ben çalışmayı bıraktım deyip eskisinden daha fazla çalışanlar var

Bu soruya birçok kişi, bıraktım ettim diyebilir ama işi bilenler devam ediyor tabii ki. Sadece alternatif çok aradıkları için yt gündemden düşmüş gözükebilir. Ben de alternatif ve yt olarak devam ediyorum ama eskisi kadar çok spam olmuyor tabii ki, dengeli gidiyorum.

adsenseler kesinleşip pinleri girine kadar bekliyorum geçtim eşiği, banlanırsa yapcak bişey yok yatarsa tekrar çalışmaya başlarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri