Kişisel Kanal Takipi ÜCRETSİZ (Excel Şablonu)

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum..
Kişisel olarak kullandığım youtube kanallarını ve gmailleri takip ettiğim excel şablonunu paylaşmak istedim..
Siz isterseniz bazı bölümlere ekleme yapabilir/kaldırabilirsiniz.

Yapamazsanız bu konu altından söyleyin güncelleme yapayım..
Benim için gayet yeterli oluyor.. Böylece kanallarımın hangi kategoride olduğunu hangi numara ile doğrulama yaptığımı mail adresleri api keyleri gibi bilgileri anında görebiliyorum. Şifre kısmı yok çünkü tüm maillere aynı şifreyi alıyorum :)

Umarım işinize yarar...

yeni.jpg

İndir

24.08.2014 Tarihinde Link güncellenmiştir...

Son düzenleme:
Güzel sistem ben de böyle bir şey yapmıştım. Bir de kanal url eklenmesi daha avantajınıza olabilir. Ayrıca kanal ismi de eklenmeli. Şimdi özgün çalıştığım için pek ihtiyaç kalmıyor.

Arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum..
Kişisel olarak kullandığım youtube kanallarını ve gmailleri takip ettiğim excel şablonunu paylaşmak istedim..
Siz isterseniz bazı bölümlere ekleme yapabilir/kaldırabilirsiniz.

Yapamazsanız bu konu altından söyleyin güncelleme yapayım..
Benim için gayet yeterli oluyor.. Böylece kanallarımın hangi kategoride olduğunu hangi numara ile doğrulama yaptığımı mail adresleri api keyleri gibi bilgileri anında görebiliyorum. Şifre kısmı yok çünkü tüm maillere aynı şifreyi alıyorum :)

Umarım işinize yarar...

yeni.jpg

İndir

teşekkür ederiz yarınki planlarım arasında böyle birşey hazırlamak vardı.seninkinin üzerinde birkaç değişiklik yapmak yeterli olacak.ellerine sağlık.

Elinize sağlık bende tam bunu düşünüyordum. :)
Actıgım kanalları gmailleri nasıl not etsem diye.

Güzel sistem ben de böyle bir şey yapmıştım. Bir de kanal url eklenmesi daha avantajınıza olabilir. Ayrıca kanal ismi de eklenmeli. Şimdi özgün çalıştığım için pek ihtiyaç kalmıyor.

evet kanal urlsi mantıklı geldi hocam sağlasın

bağlı olduğu adsense hesabınıda ekleyin

ayrıca herhangi bir aya ait atlık görüntülenme ve kazanç bilgisinide girin.

bu şekilde kanal hakkında daha iyi bilgiye sahip olmuş olursunuz

bağlı olduğu adsense hesabınıda ekleyin

ayrıca herhangi bir aya ait atlık görüntülenme ve kazanç bilgisinide girin.

bu şekilde kanal hakkında daha iyi bilgiye sahip olmuş olursunuz

göntüleme ve kazanç bilgileri zor iş olur sanki ama bağlı olduğu adsense mantıklı. ben 2-3 senedir 1 adsense ile çalıştğımdan bağlı-değil olarak ayırdım :)

öneri için teşekkürler.. ;)

Bu şekilde düzenledim daha ne eklemeliyim sizce

xJ2LMY.jpg
[/url][/IMG]

Bende excel kullanmaya basladim. Kanallari takip ve bilgilerini saklamak icin önemli oluyor. Defterde hangi kanal hangi mail vs arayip bulamiyosun :)

banada bu tarz bişey lazım tüm hesapları not defterine yazıyordum da link boş çıktı dosya bulunamadı diyor

Sanırım bu şablonlarda abone sayısı ve görüntülenmeyi otomatik güncelleme gibi bi şey yok. Kısaca anlatiyim isterseniz benim çok işime yarıyor.

Excel de kanal listenizin bulunduğu sayfa haricinde, aynı dosya üzerinde boş yeni bir sayfa oluşturun. Excelde alt kısıma baktığınızda normal kanal listenizin bulunduğu sheet1 ise yeni oluşturduğunuz sheet2 olsun mesela.

Oluşturduğunuz sayfada her hangi boş bir satıra gelin, yukarıdan veri kısmına tıklayın. Oradan web den kısmına tıklayın. Sonra youtube kanalının hakkında kısmına gelip o linki kopyalayın. web den kısmında çıkan tarayıcıya yapıştırın, sayfa açılacak. Sonra sol tarafta yukarıda sarı bi ok çıkacak, ona tıklayın ve al a basın.

Açılan kısımda özelliklere basın, ordan ayarları istediğiniz gibi düzenleyin.Ben her 6 saatte bir verileri yenileyi seçiyorum. Daha sonra sayfadan verileri almaya başlayacak. Gelen verilerde aşağıya doğru inin ve abone sayısıyla görüntülenme sayısının yazdığı satırları bulun. Önce abone sayısının olduğu satırın hangisi olduğuna bakıp mesela A23 gibi. Sonra excelde kanallarınızı listelediğiniz excel sayfasına gelin. Alt kısımda sheet1 şeklinde olması gerekir.

Abone sayısının nerede görüntülenmesini istiyorsanız o satırı seçin ve o satıra " =PARÇAAL(Sheet2!A23;1;10) " yazın. Burada a23 diğer sayfada abone sayısı yazan satır, bunu artık sizde nerede yazıyorsa ona göre düzenleyin. Görüntülenme sayısını da aynı şekilde diğer sayfadan çekebilirsiniz.

Her kanal için ayrı ayrı bunu oluşturun. Yalnız verileri çektiğimiz diğer sayfayı da silmeyin. Eğer kanal kapanmışsa mesela sorgulama yaparken web sayfasına bağlanamıyor diye uyarı verir. Böylece kanalların kapanıp kapanmadığını da kontrol edebilirsiniz. Biraz karışık olmuş olabilir, anlamadığınız yer varsa açıklayabilirim.

Sanırım bu şablonlarda abone sayısı ve görüntülenmeyi otomatik güncelleme gibi bi şey yok. Kısaca anlatiyim isterseniz benim çok işime yarıyor.

Excel de kanal listenizin bulunduğu sayfa haricinde, aynı dosya üzerinde boş yeni bir sayfa oluşturun. Excelde alt kısıma baktığınızda normal kanal listenizin bulunduğu sheet1 ise yeni oluşturduğunuz sheet2 olsun mesela.

Oluşturduğunuz sayfada her hangi boş bir satıra gelin, yukarıdan veri kısmına tıklayın. Oradan web den kısmına tıklayın. Sonra youtube kanalının hakkında kısmına gelip o linki kopyalayın. web den kısmında çıkan tarayıcıya yapıştırın, sayfa açılacak. Sonra sol tarafta yukarıda sarı bi ok çıkacak, ona tıklayın ve al a basın.

Açılan kısımda özelliklere basın, ordan ayarları istediğiniz gibi düzenleyin.Ben her 6 saatte bir verileri yenileyi seçiyorum. Daha sonra sayfadan verileri almaya başlayacak. Gelen verilerde aşağıya doğru inin ve abone sayısıyla görüntülenme sayısının yazdığı satırları bulun. Önce abone sayısının olduğu satırın hangisi olduğuna bakıp mesela A23 gibi. Sonra excelde kanallarınızı listelediğiniz excel sayfasına gelin. Alt kısımda sheet1 şeklinde olması gerekir.

Abone sayısının nerede görüntülenmesini istiyorsanız o satırı seçin ve o satıra " =PARÇAAL(Sheet2!A23;1;10) " yazın. Burada a23 diğer sayfada abone sayısı yazan satır, bunu artık sizde nerede yazıyorsa ona göre düzenleyin. Görüntülenme sayısını da aynı şekilde diğer sayfadan çekebilirsiniz.

Her kanal için ayrı ayrı bunu oluşturun. Yalnız verileri çektiğimiz diğer sayfayı da silmeyin. Eğer kanal kapanmışsa mesela sorgulama yaparken web sayfasına bağlanamıyor diye uyarı verir. Böylece kanalların kapanıp kapanmadığını da kontrol edebilirsiniz. Biraz karışık olmuş olabilir, anlamadığınız yer varsa açıklayabilirim.

kısa 1 vıdeo cekermısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri