Kiwi.com domaini ile kivi.com domaini farklı onu diyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Domain yatırımcısı Arif Şengören Kiwi.com ' u tam 800.000 (2.3 milyon tl) dolara sattı.Böyle bir satışı bir türk domain yatırımcının yapması beni çok sevindirdi. Ariftheboss ismiyle twitter' dan bakabilirsiniz.
Şu domain konusu kafama takıldı birazcık öğrensem yatırım yaparım.Alırım ingilizce domain 3-4 harfli araştırma etme öngörü
3-4 harfli derken hocam.Yalnız 3 -4 harfli domainlerin .com ve .net leri şu an tükenmiş durumda.Milyonda bir tane bulursanız ne mutlu size.![]()
meyve demişken portakal*org uzun zamandır bende kimsenin arayıp sorduğu yok her yılda uzatma parası verirsiniz sermayeniz yoksa domain işi külfet olur benden söylemesi![]()
Hocam Com,net uzantılı olsaydı projelendirilirdi ama.org uzantısı fazla iş yapmıyor![]()
HakkındaHer şeyi geçin pizza.com bu alan adının sahibi hala ısrarla alan adını satmıyor. Yada alıcısı mı yok acaba. Alıcısının olmaması imkansız ama site çöp halde resmen şu an.
2 milyon 600 bin dolara satılmisliğı var hocam.Bu sitede oyle bir konu var
Ben yatırımcı diye bu adama derim. Senelerdir bu domainler bu adamda. Ve daha bir çok jenerik domain mevcuttu. Görüyorum ki çoğunu satmış..
İnceleyin: http://banka.net/
4 karakterler şuan zirvede 5 ay önce aldığım llll. com (4 harf 4 karakter demek l harfleri letter in kısaltılmışı) 300 dolardı 1 ay içinde 800 dolarlık bir teklif geldi tabi hemen sattım geçen baktım aynı domain 2500 dolara gitmiş yani sermaye ve yabancı piyasayı iyi takip etmek gerekiyor... 5 yıl önce 4 karakterlilerin bazılarını 30 dolara zor satardık. ve elimde 40 tane vardı 20 dolar kar edince hemen çıkartırdım şimdi dursalar en az tanesi 300 dolar... ohbe.com 3000 tl satmıştım 5 yıl önce şimdi Allah bilir kaç tl dir![]()
Adam yatırımın kralını yapmış valla![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.