Kıyım mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski 3-4 aylık kanallar sağlam duruyor.

Dikkatimi çeken şu var;

20 Haziran - 3 Temmuz arası işlem yapılan kanallar kapandı sadece. sizde de öyle mi ?

Ben olayı anladım arkadaş, gmail onayı yapılmayan kanallar patlıyor. Sim kartlar onay yaptığım gmailler duruyor. Robot gmailler açmayacağım bundan sonra

Benimde 4 kanal gitmiş . Biride partnerdeydi . Hepside 23-25 haziran gibi açılmış kanallardı .

Partner de gitti benim karışık

Benimde 4 kanal gitmiş . Biride partnerdeydi . Hepside 23-25 haziran gibi açılmış kanallardı .

Haziran son haftası ve temmuz başı kanalları gitti benim de.

Böyleyse bu tarihlerde kanal açmayalım

iyi akşamlar herkese geçmiş olsun. bu seferki fırtına ne yazık ki daha ağır oldu.
göçen kanallar genelde son bir ya da iki haftalık zaman zarfı içerisinde mi açılmıştı yoksa uzun süredir acık olan şerbetli kanallarda gitti mi ?

bir can alıcı soru da benden;

Alt Kanal'ı kapanan oldu mu hiç ?

8 kanal açdım , herşeyi ile kendim açtım manuel yükleme yaptım vds değil 8 kanal dan bir kanalım giti flagdan ama diğer 8 kanal toplamı 20 video civarı , hepsi sapa sağlam duruyorlar geçenki konu altında da yazdım sistem tamamen artık , ünlem , kazanç ve eşleşen den ibaret bunlardan birini çok yedinizmi kanalınız mimleniyor.

tüm kanallarıma bakamadım korkudan vallaha artık kalanlara yarın bakarım sağlam olanlarda var kapatılanlarda var

8 kanal açdım , herşeyi ile kendim açtım manuel yükleme yaptım vds değil 8 kanal dan bir kanalım giti flagdan ama diğer 8 kanal toplamı 20 video civarı , hepsi sapa sağlam duruyorlar geçenki konu altında da yazdım sistem tamamen artık , ünlem , kazanç ve eşleşen den ibaret bunlardan birini çok yedinizmi kanalınız mimleniyor.

Kesinlikle durum bundan ibaret.

kapanan 8 kanalımın 5 adsenseye bağlı. Diğer 3ü bağlamayı unuttuğm kanallar :)
Geçen hafta açtığım 3 kanal adseneye bağlı olan gitti.
Bağlamıyı unuttuklarımı ne zaman açtığımı hatırlamıyorum.
Ama diğer ikisi 1er aylık kanallardı. Ondada dün farklı ipler kullanarak kanala giriş yaptım ve profil resmi ekleyip çıktım :)
Galiba youtube bunu spam sandı. Resimdemi eklemeyelim

%100 katılıyorum...

bende merak ettim bunu ben hep ana hesap çalıştığımdan bilmiyorum

alt kanal kapanan yoksa öyle çalışalım bari :D
gecen kıyımda ben alt kanal olayınıda calısmısdım hatta ana kanaldanda ayırarak ana kanal kapanıyordu alt kanal kalıyordu ama bı sure sonra alt kanalda gumluyordu yanı ıse yaramıyor :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri