Kıyımmı Var ?

• Kullanıcı YpC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açtığımdan beri 6 tane video yüklediğim kanal spamdan kapanmış.diğerlerinin vay haline.hatta kanala çerçeveyle render aldığım videoları atmıştım.ne ünlem,ne uyarısı vardı.

youtube türkiye defterini kapattıysa eski yabancı sunucular da iptal edilmeli çünkü masaüstüyle birlikte kullanıyorduk yani kanal düzenleme editleme etiketle video yükleme ortak kullanımdı bir orda bir burda şeklinde. bundan sonra yeni kanallar yabancı telefon numaralarıyla temiz bir yabancı lokasyonlu sunucuyla işlem yapılmalı türkiye'den kontrol edilmemeli giriş yapılmamalı. çözüm anca bu gibime geliyor.

benim ingiltere lokasyonlu vds de kopyaladığım kanalla abd lokasyonlu kanal arasında ünlem baya bi uçurum oluyor aynı kanal ama abd de çok ünlem geliyor bende U K sunucularını kullanıyorum şuan zaten

Botlar youtube tarafından mimlenmiş olabilir arkadaşlar.

Vds ve Bot bunlara yoğunlaşalım sorun burda gibime geliyor

youtube türkiye defterini kapattıysa eski yabancı sunucular da iptal edilmeli çünkü masaüstüyle birlikte kullanıyorduk yani kanal düzenleme editleme etiketle video yükleme ortak kullanımdı bir orda bir burda şeklinde. bundan sonra yeni kanallar yabancı telefon numaralarıyla temiz bir yabancı lokasyonlu sunucuyla işlem yapılmalı türkiye'den kontrol edilmemeli giriş yapılmamalı. çözüm anca bu gibime geliyor.

benim şu anda elimde hem fransa hem ingiltere hemde masaütünden giriş yaptığım kanallar hala açık bi sıkııntı çıkmadı 15 onaysız olarak almıştım dünde yasinden bot aldım ona bağladım sabah baktım yine açık
YT nin kanal kapatma kriteri nedir anlayabilsek çözüm daha kolay olacak

bi kanal daha gitti aweye bağlıydı.

Beyler dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama yeni kanala videolar yüklenirken o kanaldaki video sayısı video altında görünmüyor.İsterseniz sizde bir kontrol edin şu an spam yapan arkadaşları youtube'da kanal video sayısı görünmüyor.Acaba bu bir ipucu olabilir mi ?

bu botçular yüzünden türkiye'nin kalemi kırıldı gibime geliyor ama belli olmaz yine hiç bir şey yapmadan ay sonuna kadar beklemekte fayda var.

benim şu anda elimde hem fransa hem ingiltere hemde masaütünden giriş yaptığım kanallar hala açık bi sıkııntı çıkmadı 15 onaysız olarak almıştım dünde yasinden bot aldım ona bağladım sabah baktım yine açık
YT nin kanal kapatma kriteri nedir anlayabilsek çözüm daha kolay olacak

bu botçular yüzünden türkiye'nin kalemi kırıldı gibime geliyor ama belli olmaz yine hiç bir şey yapmadan ay sonuna kadar beklemekte fayda var.
benim bot kullandığım kanallar ay geçti hala ayakta botun süresi bitti bi hafta sonra yeniden aldım yine aynı kanalları bota bağladım bende bi sorun olmadı diyebilirim

Tüm kanallar güm
Adam akıllı oturup düsünmek lazım, yoksa bu gidisle bot parasını bile cıkaramıyacak duruma gelecegiz.
Ayrıca su konudada cok sinirleniyorum.Forumdan bazı arkadaslar topluluk yememenin acıklarını biliyor fakat isine geliyor ki kimseyeye söylemiyorlar.

arkadaşlar elimde sadece 6 kanal kaldı,her bir kanalda 100'ün altında video var bakalım bunlarda gidecekmi bugün 10 kanal gitti bunlar kalmış

amazon vpsden onaysız bi gmail ardından 2 alt kanal açtım 3 saat önce, sağlam duruyor. akşam biraz kastıralım bakalım.

Giden kanallarda kac video vardı ?

100'ün üzerinde idi sağlam kanallardı bota bağlı hepsi dün deneme olarak yine 2 kanal açtım birine 50 video ekledim 20'si ünlem aldı 30 video kaldı bu kanal haledır ayakta,birine 500 video attım 260 ünlem aldı 240 video vardı kanalı açtıktan 2 saat sonra gitti

Sıkıntı bot kaynaklı değil kesinlikle.

Üşenmedim redstation merkezli sunucuda daha önce youtube için hiç kullanılmamış 8 farklı B-class ip'den; radore'de barınan sunucumda ise yine hiç kullanılmamış 3 A-class IP'den sıfır sanal makine kurdum.

Kapanma botta ne şekilde, ne sürede oluyorsa sunucuda da aynı şekilde.

- Botlar API key kullanarak yüklemeleri yapar. IP adresleri vs. dikkate alınmaz google tarafından bu nedenle. VDS'ten manual yüklemek yerine bot ile yüklemek sanıldığının aksine daha güvenli ve risksizdir. (Kesin, teknik bilgidir.)

Yine de insan her şeyden endişelenir hale geldiği için bu süreçte kesin olmaz dediğimiz şeyleri bile test etmekte fayda var.

----------

Bu ihitmali gönül rahatlığıyla eleyebilirsiniz.

---------

Arkadaşlar, aklınızda "acaba şu yüzden mi kapanıyor?" diye şüphe uyandıran soruları lütfen paylaşın. Ayrıca bu soruları tek tük kanalla değil, min. 7-8 kanalla test eden arkadaşlarda lütfen gözlemlerini paylaşsınlar.

Boş yere zaman kaynı yaşamayalım. Test sonuçları paylaşılırsa daha hızlı sonuca ulaşacağız.

Şu sorundan hayırlısı ile bir kurtulsak ya,hayır herkestede kapanma olmuyor acaba ip'lerimizde sıkıntı olabilir mi ?

dün gece 120 video yüklediğim kanal ayakta ama bir enteresanlık var video sayısı video izlerken göstermiyor sadece bir - var anlaşılan sabaha çıkmıcak

Yüklenilen videolar artık direk olarak çıkmıyor ( kanalda şu kadar video vardır diye ) , şöyle bir şey oluştu kafamda bir sistem geliştirdiler ve ünlemden ziyade artık youtube videonun kopyasını varlığını taratıyor bu süreçte sonucuna görede spam olarak algılıyor tabi bu sadece bi varsayım.

Yüklenilen videolar artık direk olarak çıkmıyor ( kanalda şu kadar video vardır diye ) , şöyle bir şey oluştu kafamda bir sistem geliştirdiler ve ünlemden ziyade artık youtube videonun kopyasını varlığını taratıyor bu süreçte sonucuna görede spam olarak algılıyor tabi bu sadece bi varsayım.

Yt de olmayan videoları yüklüyorum 24 saat cekmeden gidiyor kanal.

Ben dahil kanalım gitti diye kisilerin sayıları belli isimleride belli :)
Sanıyorum diger arkadasların hersey güllük gülüstanlık
En iyisi kendi basımıza halletmeye calısalım.Birkac sey var aklımda eger herhangi bir verim alabilirsem hemen yazacagım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri