D
daralll
Guest
açtığımdan beri 6 tane video yüklediğim kanal spamdan kapanmış.diğerlerinin vay haline.hatta kanala çerçeveyle render aldığım videoları atmıştım.ne ünlem,ne uyarısı vardı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim ingiltere lokasyonlu vds de kopyaladığım kanalla abd lokasyonlu kanal arasında ünlem baya bi uçurum oluyor aynı kanal ama abd de çok ünlem geliyor bende U K sunucularını kullanıyorum şuan zaten
İşin garip tarafı bende her ay en az 250-300 arası kanal kapnıyordu bu ay bende az aşırı derecede bi toplu kapanma yokSunucu ile spam yapıyorsun yani kanal kapanma durumu nasıl peki sende son 3 gündür
youtube türkiye defterini kapattıysa eski yabancı sunucular da iptal edilmeli çünkü masaüstüyle birlikte kullanıyorduk yani kanal düzenleme editleme etiketle video yükleme ortak kullanımdı bir orda bir burda şeklinde. bundan sonra yeni kanallar yabancı telefon numaralarıyla temiz bir yabancı lokasyonlu sunucuyla işlem yapılmalı türkiye'den kontrol edilmemeli giriş yapılmamalı. çözüm anca bu gibime geliyor.
benim şu anda elimde hem fransa hem ingiltere hemde masaütünden giriş yaptığım kanallar hala açık bi sıkııntı çıkmadı 15 onaysız olarak almıştım dünde yasinden bot aldım ona bağladım sabah baktım yine açık
YT nin kanal kapatma kriteri nedir anlayabilsek çözüm daha kolay olacak
benim bot kullandığım kanallar ay geçti hala ayakta botun süresi bitti bi hafta sonra yeniden aldım yine aynı kanalları bota bağladım bende bi sorun olmadı diyebilirimbu botçular yüzünden türkiye'nin kalemi kırıldı gibime geliyor ama belli olmaz yine hiç bir şey yapmadan ay sonuna kadar beklemekte fayda var.
arkadaşlar elimde sadece 6 kanal kaldı,her bir kanalda 100'ün altında video var bakalım bunlarda gidecekmi bugün 10 kanal gitti bunlar kalmış
Giden kanallarda kac video vardı ?
Yüklenilen videolar artık direk olarak çıkmıyor ( kanalda şu kadar video vardır diye ) , şöyle bir şey oluştu kafamda bir sistem geliştirdiler ve ünlemden ziyade artık youtube videonun kopyasını varlığını taratıyor bu süreçte sonucuna görede spam olarak algılıyor tabi bu sadece bi varsayım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.