El terlemesi için Ameliyatı Oldum (varsa Sorularınız)
xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gecmis olsun dostum
Normal zamanlarda da mı çok terliyor yoksa direksiyon gibi sürekli bir şeyle temas halinde olunca mı terliyor hocam?
Sağolun hocam
her türlü terliyor hocam en sıcak anlarda çok soguk olur birşeye temas halinde 2 kat terler
Çok geçmiş olsun hocam, temas halinde benim elim de çok terliyor dedim bilmediğim bir hastalığımız mı var ama normalde yok. Sanırım benimki normal bir durum![]()
geçmiş olsun hocam
Geçmiş olsun
gecmiş olsun koca oğlan![]()
Gecmiş olsun
sence yerimi bu site
sence yerimi bu site
Merhabalar,
başlıkta belirttigim gibi klipsli ets ameliyatı oldum. bilmeyenler için ufak bilgilendirme yapayım "klipsli ets" ameliyatı hastalıgı El terlemesi,ayak terlemesi soguk olmasıdır. şahsen benim el ve ayaklarım terler aşırı soğuk olur ve morarma görülür. ameliyat sonrası %99 elde terlemeyi kesme başarısı varmış. ayak hakkında kesin bilgi verilmiyor. hastalık basit birşey görünebilir aslında ilerlemesi varmıdır bilmiyorum ama günlük hayatı olumsuz yönde etkileyebiliyor (araba kullanma,telefon,kol ile oynann pc oyunları,biriyle tokalaşma). Bu tür rahatsızlıkları olan varsa muayne olacagı yeri bilmiyorsa bir uzman gögüs cerrahisine gidin.
Ameliyat koltuk alt kısmından (aşagı dogru 5-cm falan ) 2 delik açılarak müdahale ediliyormuş. Ameliyattan sonra 1 gece hastanede kalıp eve gelebiliyorsunuz. aksi birşey olursa 3 gün kalıyorsunuz. Ameliyatın etkisi anında başlıyormuş diyeceklerim bukadar.
ek. ameliyatı oldum çarşamba günü bayıldıkdan sonra herşeye alerjim başlamış plastik boru kablo ne varsa alerji ile karşılık vermişimdoktor azdaha gidiyordun dedi neyse ki müdahale etmişler ameliyat başarılı oldu 1 gece kaldım %99 etkisi var eller için uyandıgımda çok sıcak ve kuru oldugunu görüp mutlu oldum
varsa sorularınız bu tür rahatsızlıkları olanların sorularını cevaplayabilirim.
edit: bildigim kadarıyla klipsli ets deniyor ama klips takılmamış
sence yerimi bu site
Merhabalar,
Arkadaş bu konuda geçen bir durumu, yardımcı olmak amacı ile paylaşmış. Kategorisi de Konu Dışı, yani yazabilir. Bir sakıncası bulunmamaktadır.
Arkadaştan özür dilemenizi bekliyorum. Bu durum herkesin başına gelebilir.
Geçmiş olsun kardeşim.
Merhabalar,
başlıkta belirttigim gibi klipsli ets ameliyatı oldum. bilmeyenler için ufak bilgilendirme yapayım "klipsli ets" ameliyatı hastalıgı El terlemesi,ayak terlemesi soguk olmasıdır. şahsen benim el ve ayaklarım terler aşırı soğuk olur ve morarma görülür. ameliyat sonrası %99 elde terlemeyi kesme başarısı varmış. ayak hakkında kesin bilgi verilmiyor. hastalık basit birşey görünebilir aslında ilerlemesi varmıdır bilmiyorum ama günlük hayatı olumsuz yönde etkileyebiliyor (araba kullanma,telefon,kol ile oynann pc oyunları,biriyle tokalaşma). Bu tür rahatsızlıkları olan varsa muayne olacagı yeri bilmiyorsa bir uzman gögüs cerrahisine gidin.
Ameliyat koltuk alt kısmından (aşagı dogru 5-cm falan ) 2 delik açılarak müdahale ediliyormuş. Ameliyattan sonra 1 gece hastanede kalıp eve gelebiliyorsunuz. aksi birşey olursa 3 gün kalıyorsunuz. Ameliyatın etkisi anında başlıyormuş diyeceklerim bukadar.
ek. ameliyatı oldum çarşamba günü bayıldıkdan sonra herşeye alerjim başlamış plastik boru kablo ne varsa alerji ile karşılık vermişimdoktor azdaha gidiyordun dedi neyse ki müdahale etmişler ameliyat başarılı oldu 1 gece kaldım %99 etkisi var eller için uyandıgımda çok sıcak ve kuru oldugunu görüp mutlu oldum
varsa sorularınız bu tür rahatsızlıkları olanların sorularını cevaplayabilirim.
edit: bildigim kadarıyla klipsli ets deniyor ama klips takılmamış
Geçmiş olsun, rahatsızlığınız gerçekten sosyal hayatı olumsuz yönde etkileyen ciddi bir rahatsızlıkmış. Bu tür ameliyatların uygulamasını hep merak etmişimdir. Keşke doktorlar izin verse de yanımıza bir yakınımızı alıp işlemi video kaydına alabilsek, hem meraklıları için bilgilendirici olur hemde sizin için özgün bir video olur![]()
Geçmiş olsun yavrum![]()
Forumda her türlü paylaşım olmalı, yani çok yönlü bi forum burası.Geçmiş olsun![]()
Gecmis olsun Selcuk,bende niye Youtube'da epeydir haber filan guncel olaylarin videolarini goremiyorum nereye kayboldu bu selcuk diyordum.![]()
Tekrar gecmis olsun Allah acil sifalar versin guzel kardesim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.