Korede Bir Yayında Ülkelerde ''Çıkma Teklifleri'' Nasıl Yapılır Enes Kaya

Aslında benim 1 tanem yok oda sensin çok makul :D

Çıkma teklifi ediyor bizim Enes Kaya daha duygusal söylesin istiyorlar oda söylüyor sonra Enes Kaya sana buradan Osmanlı tokatını bir çarparım diyor Gana lıda diyorki bana küfür etti öyle hissediyorum. :D

mükemmelmiş bunlar ya uzun süredir böyle gülmüyordum :D

yakında acun bu programı Türkiye'de yapacak aha buraya yazdım :D

5-6 kişi varmış bu videoları yükleyen. valla benim çok hoşuma gitti çoğunu izledim. orjinal ve güzel bir fikir. bizimki gruba sonradan girdiği için biraz geri planda kalıyor gibi ama grup bütün olarak mükemmel olmuş. yapanların emeğine sağlık. Kore'de bu tv de yayınlanıyor ama bunu Türkiye'de 5-10 arkadaş birleşerek güzel bir program oluşturulabilir youtube üzerinde.

mesela technopat ın kafa ayarı videoları var 2 kişi konuşuyor ama öyle bir bütün oluşturmuşlar ki insanın dinleyesi geliyor sürekli. böyle zeki, bilgili ve kültürlü kişiler bir araya gelerek bu tarz bir kanal yapılmalı bence.

tabi samihazinses grubunun yaptığı gibi olmamak kaydıyla ;)

Bu programı başından beri takip ediyorum, geçekten çok eğlenceli ve bilgilendirici konular oluyor :D Enes Kaya ordakilerin içinde Kore hakkında en tecrübelisi, adam kim ne söylese lafı oturtuyor :D Bazen sunucuların sen Korelisin konusmasan da olur dedikleri oluyor :D

Kore'li komedyenler Japon'lar gibi freakshow yapmıyor demek ki. Bayağı iyi komedyene benziyorlar.

Kore'de dünyanın türlü türlü yerinden korece bilen eğlenceli insanları bir araya getirip program yapma fikri dahiyane. Koreli komedyenleri bir kere daha kutladım. Program da çok eğlenceli gibi görünüyor.

türkiyedeki bir çok komediden daha çok güldürüyorlar ayrıca farklı ulusları tanımakda iyi oluyor. öğretici ve eğlendirici daha ne olsun :)

5-6 kişi varmış bu videoları yükleyen. valla benim çok hoşuma gitti çoğunu izledim. orjinal ve güzel bir fikir. bizimki gruba sonradan girdiği için biraz geri planda kalıyor gibi ama grup bütün olarak mükemmel olmuş. yapanların emeğine sağlık. Kore'de bu tv de yayınlanıyor ama bunu Türkiye'de 5-10 arkadaş birleşerek güzel bir program oluşturulabilir youtube üzerinde.

mesela technopat ın kafa ayarı videoları var 2 kişi konuşuyor ama öyle bir bütün oluşturmuşlar ki insanın dinleyesi geliyor sürekli. böyle zeki, bilgili ve kültürlü kişiler bir araya gelerek bu tarz bir kanal yapılmalı bence.

tabi samihazinses grubunun yaptığı gibi olmamak kaydıyla ;)

technopat ın kafa ayarı videolarına baktım adamlar 1. bölümde fakirken 25. bölüme doğru yavaş yavaş zengin olmuşlar arka fona bir baksana :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri