Koronavirüs Salgını - Tek Konu

https://www.youtube.com/watch?v=e8m9i3yKb_k

Oner Bey'in 18:47 deki Mart 2020 yorumu ve 59:00 daki Salginlar tahmini ! Ve Dincer Bey'in 27:22 ve 1:22:51 deki tahminleri

Adamlar bilmiş gerçekten çok ilginç ve şaşırtıcı , devamında yaşanacak olanlar dahada şaşırtıcı :)

Adamları ipe götürür :D bahsettiğin dakikalar adamlar açık açık söylemişler. Biri salgından bahsediyor :D diğeri restoran kapanacağından bahsediyor. İyi bir video başlık ile o sahneleri kesip yt yükle video trendlere girer. Video ilk defa izledim.Çok teşekkür ederim.

video 1 ocakta yüklenmiş.

"SON 24 SAATTE toplam 3.952 test yapıldı. 343 yeni tanı var. 7 hastamızı kaybettik. Biri KOAH hastasıydı. Altısı ileri yaştaydı. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz."

https://www.youtube.com/watch?v=e8m9i3yKb_k

Oner Bey'in 18:47 deki Mart 2020 yorumu ve 59:00 daki Salginlar tahmini ! Ve Dincer Bey'in 27:22 ve 1:22:51 deki tahminleri

Adamlar bilmiş gerçekten çok ilginç ve şaşırtıcı , devamında yaşanacak olanlar dahada şaşırtıcı :)

43. dakika'dan sonra dinlemenizi tavsiye ederim. Video için teşekkürler gerçekten enterasan şeyler söylüyorlar.

SON 24 SAATTE 5.035 test sonuçlandı. 561 tanı kondu. 15 hastamız hayata veda etti. Bugüne dek kaybettiğimiz hasta sayısı 59. Toplam hasta sayımız 2.433. SAYILAR, KAYIP ACISINI, ENDİŞEYİ İFADE EDEMEZ. Sıfır riskle yaşamaya çalışalım. Bizi hayata tedbir bağlar.

Test sayımız dün 5.035’ti. BUGÜN 7.286 olarak gerçekleşti. 1.196 yeni tanı kondu. Hastalar ve temas çevreleri izole edildi. 16 hastamızı kaybettik. Bu sonuçlarla can kaybımız 75’e, hasta sayımız 3.629’a ulaştı. Sizi ısrarla tedbirleri uygulamaya davet ediyorum.

çoğu grup discord kanalları ve twitter olmak üzere bir sürü cenaze videolarına denk geliyorum o kadar ölüm varken neden ölümleri 75 olarak açıklıyorlar bence daha fazla ölümüz ve hastamız var ama saklanıyor ? genç yaşlı demeden vurdunu alıyor corona dikkat edin arkadaşlar

Dünya Sağlık Örgütü Tarafından henüz onaylanmadı ama klorokin Yani sıtma ilacı corona virüsünde %100 olmasada çoğu hastada tedavi etmeye yardımcı oluyormuş. Bu çok güzel 1 haber.

Herkes önce kendisine sonra ailedeki yaşlılarına dikkat etsin.
Babam söyledi; Memlekete bir cenaze yollamışlar kepçeyle belediye çukur kazmış, belediye yetkilileri ceset torbasıyla gömüp, bol kireç atmışlar, üstünede toprak.
Zaten gömülen alana kimseyi almıyorlar en az 20-30metre uzaktan bakıyorsun.
Kimse böyle bir cenaze törenini hak etmez.

TR'Deki Sayılar Tuik verileri gibi.
İsteyen istediği verilere inanmakta özgür.
Ölenlere Allah rahmet eylesin.

Her gece sela bu cenazeler için veriliyor.

Dünya Sağlık Örgütü Tarafından henüz onaylanmadı ama klorokin Yani sıtma ilacı corona virüsünde %100 olmasada çoğu hastada tedavi etmeye yardımcı oluyormuş. Bu çok güzel 1 haber.

fransada 1 doktor uyguluyormuş ve evet sonuçlar şimdilik iyiymiş ama insanlardan ölüm tehditleri almaya başlamış. yarın 14 e kadar sonlandır filan mevzuları olmuş. sıtma ilacı bağışıklık sistemini mi ne zorluyormuş filan

Vaka sayısı çok diyenler test sayılarında dikkat etsin. Test arttıkça vaka sayısı çıkması normal. Belki çoktan 10 milyon kişide var ama kimisi boğazındaki hafif ağrıyla Kimisi canıyla bedelini ödüyor bu virüsten. Zorlu bir süreç başladı ve devam edecek. Kendimizi ve etrqfımızdakileri bilinçlendirelim

fransada 1 doktor uyguluyormuş ve evet sonuçlar şimdilik iyiymiş ama insanlardan ölüm tehditleri almaya başlamış. yarın 14 e kadar sonlandır filan mevzuları olmuş. sıtma ilacı bağışıklık sistemini mi ne zorluyormuş filan
Türkiyede de kullanılmaya izin verilmiş diyer okudum yanlıs bilgi değilse eğer

Vallah sorun çok ciddi bende bugün üşütmüşüm dr gitti boğaz ve göğüs ağrısı aile hekimine ancak filmlerdeki gibi önlemler çok yüksek dr tanıdıktı muane etti ateşe bakıyorlar girişte ateş en büyük etken eğer ateş varsa virüs belirtisi olarak 112 gelip alıyor seni karantinaya test etmeye götürüyorlar. Vallah ben bile kendimden işgillendim heyecan ve stres acaba öylemiyim diye korkmaya başladım neyse muane dr üşütmüşüm azda olsa antibiyotik aferin ve sprey verdi eve dinlen diyerek yolladı. Dışarı asla iyileşene kadar adım bile atmam aman dikkat edin her grip üşüten de corona değildir. Hava değişimleri çok fazla ve çok ters vuruyor. Ama şu varki herkes yakalanacak sadece toplu yakalanma hastane karşılanmasını karşılayamaz. Kesinlikle evde kalın çıkmayın arkadaşlar

psikolojim bozuldu yeminle yıllık izne çıkardılar evde otur otur kuruntularım başladı. boğazım kaşınıyo aha diyom öksürük oluyo aha diyom şimdide sağ göğüz altım ara sıra ağrıyo. ateşim yok iştahsızlık yok bitkinlik yok hiç bir belirti yok ama gel gör işte psikolojiiiiii. kendimden korkum yok evde eşim ve oğlumdan korkar oldum.

Türkiyede çok fazla ölüm vakası var twitterdan bakıyorum twit atıyor millet akrabası eşi dostu nie bu medya saklıyor ?

Arkadaşlar Karşımdaki bakkal mehmet abinin annesinde corona cıktı hastaneye kaldırdılar kadını antalya bu arada !! aman dikkat edin pazarlara felan gitmeyin en kötü marketten alısverisi yapın toplu evde kalın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri