Koronavirüs Salgını - Tek Konu

Soylu: Otobüs seyahatlerini tüm ülke genelinde kısıtlıyoruz.

Bilim kurulu toplantısı var şuanda belli şehirlere sanırım sokağa çıkma yasağı gelebilir

Bilim kurulu toplantısı var şuanda belli şehirlere sanırım sokağa çıkma yasağı gelebilir

İnş bir an önce bu illet düzelir. Herşey normale döner ama sonunda bugün olmasada yarın hepimiz yakalanacağız. İnş çok ölümler olmaz ve sonunda mücadeleyi kazanırız Allah'ın izniyle...

2K vaka var bugün , çook kötü çookkk

---------- Spam Engelliyici 19:49 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

Sağlık bakanı ve bilim kurulu açık açık sokağa çıkma yasağı istiyor gibi topu C.B'ye attı , bir kaç güne kritik kararlar gelebilir veya gelmeyebilir.

2K vaka var bugün , çook kötü çookkk

---------- Spam Engelliyici 19:49 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

Sağlık bakanı ve bilim kurulu açık açık sokağa çıkma yasağı istiyor gibi topu C.B'ye attı , bir kaç güne kritik kararlar gelebilir veya gelmeyebilir.

ohal olmazsa yayılma kaçınılmaz ama bunlar ekonomi peşinde paralar gidecek onun derdinde. ben işe gidicem servis insan dolu nnasıl olacak adam diyor kendinizi izole edin.ben gümrüklü sahada çalışıyorum nasıl izole edebileceksem anlamadım valla. dünyanın her yanından gemi geliyor

Bu saatten sonra allah bilir kaç kişiye bulaştı. Sokağa çıkma yasağı geçen hafta alınmalıydı. Şuan bile sokağa çıkma yasağı olsa vaka sayısı zanımda 10.000 bini çok rahat bulur 1 haftaya kadar . En azından hızda yavaşlama olurdu sokağa çıkma yasağı olursa. Bu hızla giderse 1 haftaya 15 bine kadar yolu var . Allah sonumuzu hayır etsin :(

İnş bir an önce bu illet düzelir. Herşey normale döner ama sonunda bugün olmasada yarın hepimiz yakalanacağız. İnş çok ölümler olmaz ve sonunda mücadeleyi kazanırız Allah'ın izniyle...

Şu günlerde belki zorlanıyoruz ama en iyi şekilde kendimizi izole edebilirsek bu günleri de atlatacağız İnşallah

Sağlık bakanı açıklamasında şunu söyledi, bilim kurulu ile yaptığımız toplantıda sokakta geçirilen zamana kısıtlama getirilmesi en önemli konu başlıklarından biri olmuştur.
Benim anladığım belirli saatler içerisinde sokağa çıkma yasağı ilan edilecek.

Vaka sayısı 1 olduğundan beri evimdeyim, market hariç ilk kez dışarı çıktım. Arabamı kontrol etmek için sanayiye gitmek zorunda kaldım bugün, karşılaştığım manzara korkutucu;

Virüsten değil ama insanların ALIŞMA HASTALIĞI'ndan korktum. Bizim toplulumuz maalesef her şeye alışıyor ve tepkisiz kalıyor bir süre sonra.

• Maalesef bombalı saldırılara alıştık ve sıradanlaştırdık bilinçlerimizde
  • Maalesef ekonomik gidişatı uzun vadede alıştık ve doların 7 TL'ye gelmesi değil, bazen 6'nın aşağısına düşmesine şaşırır olduk
  • Maalesef artan kadına şiddet olaylarına alıştık
  • Maalesef şehit haberlerine tepkisiz bir halk olmaya başladık, şehitlerimiz haberlerdeki bir kaç SAYI ile anılmaya başlandı, şehitlerimiz olduğu günler herkes eğlenmeye devam etti, ülke olarak ne yas ilan edildi ne de halk olarak yas havasında olduk.

Şimdi ise koronavirüs'e alışıyoruz. Bakınız bu ciddi bir problem. Alışkanlık BOŞVERMİŞLİK getirir. Hali hazırda herkes laylaylom hayatına dönmeye çalışıyor, evde kal çağrıları günden güne daha da etkisini kaybediyor gibi, halen özellikle gençler gezip tozuyor. Koronavirüse alışırsak bu bizim için ağır olur. Korkalım ama tedbirli olarak kendimizi koruyalım ve güvende hissedelim kendimizi.

Vaka sayısına istinaden kaybettiğimiz insanlarımızın sayısı gerçekten korkutucu vaziyette, istatistiklere buyrun bakın vaka sayımıza yakın veya yüksek olan ülkelere göre ciddi derecede fazla kayıplar veriyoruz.

Allah sonumuzu hayr'etsin ama sokağa çıkmak yasaklanmadıkça hayır bize geç gelecek gibi.

Fransa da 16 yaşında bir kız ölmüş hiçbir hastalığı da yokmuş dikkat edin.

C.B. konuşuyo yine sokağa çıkma yasağı yok

Son düzenleme:
Yeni kararlardan dişe dokunur tek açıklama şehir karantinası olması ama bu zamana kadar gideceğe yere giden gitti yine önemli ama bu da geç alınmış bir karar. Minimal personeli özeldeki sektörler şimdiye kadar zaten uygulamadılarsa yine uygulamazlar.

Daha yeni marketten geldim dilencisinden yaslısına kadar sokakda cirit atıyor. Kusura bakmayında halkını düşünmeyen devlette ne bileyim insan sinirlenmiyor değil. Şuan vaka sayısı hizla artıp sokaga cıkma yasagı koyamayan tek devletiz sanırım. Bırakın sokagı cıkmayı adamlar evde otururken bile günlük 900 ölüleri var. Türkiyenin 10 gün sonrasını tahmin edebiliyorsunuzdur belki.

Bu günler zaten geçicek belki 2 ay sonra unutup gideceğiz ama bu zamanda halka fatura yardımı, maske dezenfektan yardımları yapılabilirdi. Halk olarak da tamam sokak yasağı yok ama kapalı işyerleri tatile çıkmış gibi görüyorum hala işi olmayan yaşlılar gençler dışarıda.Zorunlu dışarıya çıkan abilerime kardeşlerime çok üzülüyorum...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri